Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    28. Kolovoz 2016. 10:07

Jutro proljetnice moje drage!

Ovu noć se baš naspavala, imam osjećaj kao da sam prespavala cijelu godinu..

DixaPixa dobrodošla nam !
    I ako je neplanirano, beba je uvijek dobrodošla i uvijek je sreća!

Da, i ja znam za te bapske priče da ako jedeš slano bit će dječak, ako slatko bit će curica. Ah ne znam sad, kako u koga. Možda nije istina,  a možda i je.

Danas mi se ništa ne jede. Kao što sam i jučer napisala,ako pojedem ujutro bit će mi muka. Znači ako sad nešto pojedem mogu biti spremna na grljenje školjke.
    A vodu mogu piti bilo kada, voda mi naravno nikad ne smeta.

LenaLenov
    28. Kolovoz 2016. 10:09

Da znate da zavidim vama koje ne povracate :(
    Ja mislim da nista necu dobiti kilaze nastavi li ovako...
    Dixa ovo za otrovne ljude pogotovo.. Ja nemam vise nikakav prag tolerancije,otkantam bez problema..

Danas idem kod kume koja mi cuva robicu za bebu (za curicu)..
    Bas se veselim vidjet s njom jer ona je najcesce uvjek pitala kad cemo drugo i veselila se jako kad cula da je na putu :-)

LenaLenov
    28. Kolovoz 2016. 10:11

E cure jest me nasmijalo,na drugom forumu kad sam procitala kako jedna buduca mama na popisu stvari za bolnicu ima lak i aceton 
    Meni ne bi padalo na pamet to nosit u bolnicu..
    Kako sam smotana,zaboravit cu osnovne stvari kamo da bih brinula jesu mi nokti cakum pakum hehe

Tina2901
    28. Kolovoz 2016. 10:16

Lena , povracas?

Tina2901
    28. Kolovoz 2016. 10:26

Joj ja lak za nokte i aceton ne podnosim.. Ne mogu ni gledat a kamoli pomirisat

Pijete li vi folnu?

DixaPixa
    28. Kolovoz 2016. 10:29

Joj baš si me podsjetila sad, nisam još popila svoju dozu. Da, ja još uvijek pijem, a i popit ću cijelu do kraja. A poslje više neću, samo ću dovršiti ovu koju već imam. Ali kupila sam si dodatni kalcij, pa sam to počela piti isto, uzela sam si tekući od borovnice...

28. Kolovoz 2016. 10:33

Tina, ja pijem folnu od malo prije trudnoce, mozda mjesec dana prije jer smo bebu planirala. Popit cu kutiju i onda prelazim na Elevit jer ima folnu, ali i zeljezo, a prije sam imala anemiju.
    Dixa, koliko ti je godina?

Tina2901
    28. Kolovoz 2016. 10:33

Ja sam u prvoj trudnoći povraćala od nje ne znam zašto ..
    U ovoj trudnoći pijem i ne smeta mi hvala  bogu..

Evo ja sada nešto pojela i čudo nije mi muka..Za sada..

Je li rjeđa stolica zabrinjavajuća u trudnoći? Nije za mene, moja prijateljica trudna 12+ 4  tj. i ima rjeđu stolicu..?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.