Lena nisam.. ja ti inače nisam povraćala nikad. Jednom kao klinka i više nikad nakon toga! Čak ni u doba tulumarenja!
Joj tvoja mala kao da je moja. Ljučibastaa
Ajme Tina malena ti je zadala puno muka! Neka se muz i malecka druze u dvoje. Neće još dugo. :)
Drago mi je da ti je ovaj put lakše.
Imaš li predosjećaj što nosiš? :)
Meni još nije bilo ovako jako muka. Baš kao što opisuješ, blaga mučnina konstantno.. No, ovo danas je strašno. Jedva držim to u sebi.
Dragi mi se smije jer mi je muka i jedva živim, a smijem se i plačem od sreće! :D
Čuvamo
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Bok cure,
stalno vas čitam, pa evo da se i sama pridružim. Drugi put trudna, imam curicu od 2 godine, a sada sam u 9.tjednu. Jako sam/smo happy zbog trudnoće, samo što po cijele dane imam mučnine, bez povraćanja za sada, pa me to baš iscrpljuje. Termin mi je 3.4., pa neka me netko doda na listu. Toliko za sada, pozdrav svima:)
Evabeba,
dobrodošla i čestitam ti na bebici.. želim ti urednu trudnoću i da sve bude ok.
Jooj, trudnica sve više i više..Dolaze nam nove bebe,neke rađaju,neke planiraju trudnoću...Tako da ovog ljeta ima stvarno puno trudnica..Na klokanicu nam dođu nove, pa ćemo kad sve rodimo napravit i dječji vrtić. Baš mi je drago što nadolazi sve više i više trudnica, pa da dijelimo iskustva i idemo zajedno dalje kroz trudnoću!
Eva, drago mi je što si nam se pridružila a i sve ostale koje će doći na klokanicu,na ovaj forum.
Javljajte sve.
Puse svimaa!
Hej trudnice moje...vidim ima punooo novih...otkad mene nije bilo.Moram sve pročitati...nikako da stignem....al budem obećajemnadam se da ste mi sve dobro..
Mi smo sad 14 tj,i dalje imamo mučnine..al nema veze glavno da je mrvica dobro
Počela sam raditi nakon go...u ništa od robe ne stanem više,a izbor za trudnice u zg je koma.....
Di ćete vi u opskrbu? Ovako za po doma nije problem...al za posao...uf
Lotta ja sam bas neki dan bila u Arene i kupila u hm-a 2 para trudnickih traperica, jedne jeans onako obicne, a druge crne, da se svasta na njih iskombinirati.. od majica i kosulja us ve stanem jer su inace sve bile sire, ali hlace niti jedne vise ne mogu zakopcati..
Ajme ja ne stanem u hlače a kamoli u majice. Ljeto je pa nosim većinom široke (trudničke) haljine i u njima se osjećam najugodnije..Morat ću kupit koje hlače jer su mi sve postale male. Ja sam okolica Splita pa na izbor imamo City Centar One, Joker, Mall of Split, Emezetta i Mercator (danas zvani Konzum) itd...
Meni se trbuh već povećava.Osjećam da je veći, napuhnutiji a i po odjeći vidim da mi mala..Mislim normalno da se povećava,sad ulazim ubrzo u 12-ti tjedan.
Sortiraj odgovore
Najstariji