Bumbo dobro nam došla!!! Mi smo tu negdje razlika par dana! Bit ćemo terminuše! :)
Jooj baš sam heppi što nas ima i što se skupljamo!
Jako se veselim mjesecima što su pred nama i druženju!
Još da mi dođe koja Karlovčanka...
Tina i mi bi htjeli troje, ipak mislim da će na kraju biti dvoje! :) Vidjet ćemo kako će se sve odigrati!
Da imam beskonacno mnogo novca ja bi i više. Oduvijek sam htjela prizor kao iz filmova, velika obitelj na okupu za velikim stolom. No, eto mom princu se nije žurilo meni pa nemamo nešto puno vremena! :D
cudo_moje zao mi je sto si imala takvo iskustvo sa ultrazvukom. Suosjećam za pripreme oko svadbe! Pokušaj se ne stresirati previše i opterećivati jer to je samo jedan dan. Na kraju krajeva niti ne udaješ se radi haljine, cvijeća (radi torte možda hihi) već radi mužića! :)
Rinama mogla bih se i ja ugledati na tebe kad je kretanje u pitanju! Samo se čuvaj i osluškuj svoje tijelo i bebicu!
Teta5 super što ti dani brzo prolaze. Bolje to nego da sjediš za kompom :) Nadam se da ti voljeni pomažu i da se ne naprežeš previše! Sretno sa selidbom! Veselim se tomu da se smjestite i da opet tipkaš redovito sa nama! :)
Lotta ja sam baš neki dan rekla kako je super što ću biti malo veća zimi pa ću se samo ubacivati u tajice, čizmice i debele haljine! :D
Nadam se da ćemo i mi idući mjesec do Arene u shopping! Inače nemam puno široke odjeće tako da mi je sad baš nezgodno. Da, već mi je teško disati u hlačama! Trebam se toga sjetiti kad tamanim kekse!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Uvik nešto…hvala sta si me upisala
Meni je danas koma dan....želudac mi u grlu stoji...uf..
Idem se tuširati i leći...
Čuvajte mi se...i sebe i mrve male
Pišemo si sutra...kiss
Evo mene pišem vam, kao što vidite 00:08
Spavati ne mogu,obuzima me nekakav osjećaj..Okrećem se stalno, žednim,vruće mi je,a i ne piški mi se toliko..
Znam da su svi sada pozaspali i da su u dobokom snu. Ali ja brate spavati ne mogu
Nikako mi se nije desilo da se ovako ustanem i da ne mogu zaspati. Inače mi već oko 10h počne dolaziti san,onda odmah istog trena zaspem.A ovu noć ne znam što mi se događa.
Eto,paničarka jesam ,ali imam osjećaj da neću zaspat do 3 ujutro .Moram pazit da ostale ne probudim.
Što se tiče mučnina, baš mi je čudno što mi sad nije muka. Inače bi mi najviše navečer došlo muka kad pojedem večeru. Sad kad sam budna nemam ništa za raditi..Spavati stvarno ne mogu,pa mi padne na pamet jooj idem ja na klokanicu da malo piše i da vidim što se zbiva I evo me ovdje u 00:14
Sve u svemu želim svima laku noć i da mi slatke snove snivate.
Čujemo se sutra, kad se sve probudimo iz dubokog sna (tko zna hoću uopće zaspati)
Laku noć,kiss kiss
Tina,evo i ja ne spavam
Inace patim od nesanica,tako da isto cesto budem budna..
Bar cu se naviknuti kad bude dosla bebica :-)
Cega sam samo veceras utrpala,ne znam kako je ostalo u zeludcicu..
Nasla sam i temu veceras o sisackom rodilistu,sreca,sve su vecinom dobra iskustva :-)
Curke koje ujutro budete citale-jutro vam,nadam se da ste naspavane :)
uvik nesto bit će da imam previše slobodnog vremena! Lijepo mi je tu, jako sam uzbuđena zbog bebice, doma me čuvaju pa stvarno imam puno slobodnog vremena, a i činjenica da imam mogućnost dijeliti iskustva sa curama koje rastu zajedno sa mnom (ok mi smo najmanji, ali narast ćemo i mi ) mi je mindblowing! :D
Vidim da ima nespavalica! Svaka čast cure, ja jedva do 10 izdržim biti budna! Inače ne mogu biti budna dugo, a sad extra! Šteta što beba neće imati isto mišljenje, iako moja mama kaže da sam ja stalno spavala kao beba! :D Nadajmo se da će biti beba u tome na mamu!
Pričate li sa svojim bušicama? Pošto još ne znamo spol, kako oslovljavate bebice?
Ja stalno vičem mišu mamin, nimalo orginalno znam :D i bebo :)
Dobro jutro svima!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Dobro jutro proljetnice!
Tina i Lena, jeste uspjele zaspati?
Ja nemam problema s nesanicom, ali osjecam da mi fali sna, mozda uspijem koji dan popodne malo odspavati :)
Dosta cesto me boli trbuh kao pred M, a i inace sam imala bolne M, samo je sad bol jaca, pa ne uzivam u pakiranju stvari, najradije bi se samo sklupcala ;)
Nema nitko problem s napuhnutoscu i tvrdim trbuhom?
Neznam kako je vrijeme kod vas, u Istri je predivno i zelim vam da lijepo iskoristite dan u setnji! Puseee :-*
Jutro mamice i buduće mamice! Ja sam svako jutro vesela i odmorna, a do popodne umorni mrgud.
Tina mene zna u 3 u noći probudit pa se roštiljam sa raznim temama u glavi, ali stvarno mi se čini da je od prekasne večere i da za dobar san treba zapravo ne jest, ili samo lagano.
Netko je pitao za grudi i spavanje na trbuhu. Mene ne bole kao da se koža rasteže, niti svrbe, samo zna sijevati bol negdje po sredini iznutra. I to ne stalno, tako da još uvijek spavam na trbuhu, samo kad malo zasmeta dolje maternici onda se malo podbočim koljenom. Imam 2 jako ugodna i lijepa grudnjaka iz Intimissimi i uskoro si planiramo kupiti još. Malo su skuplji, ali imaju taj neki suzasti oblik za velike grudi koji mi je najugodniji od svih koje sam imala.
Što se tiče hlača i ja bi morala u shopping, jer u stare traperice stanem, ali ne i hlače na crtu, a trebaju mi povremeno za sastanke. Pogledat ću u c&a, oni imaju veći mama odjel.
Ugodan vikend cure 🌻
[/url
Mrs i Teta zasala negdje mislim da je bilo 03h..
Ali ne osjecam da mi fali sna..
Ne zaspim uvjek tako kasno,nekad oko ponoci ili jedan..al sinoc se bas namucila..
Bebu zovem smokvica :)
Ili samo bebica :)
Ni ja bas ne mogu na trbuhu spavat..ako se ojrenem ko da me lijevo nesto zigne i boli stoga nista od toga..
Ali bas i na ledjima,nemogu dugo...lijevi ili desni bok..
U prvoj trudnoci,najvise sam nosila tajice,sad isto imam dosta i dok trbusic nije velik nosim ih..
Meni je u trudnoci vazna obuca..
Naime,smotana sam,vec sam ionako pala i bas stradala stoga sto ravnije i udobnije..
Na petu-ne dolazi u obzir.
U Petrinji takodjer suncano :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji