Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    27. Kolovoz 2016. 09:13

Jutro proljetnice !

Evo ja bila budna od ponoć do 1h..Onda sam i svoju curku probudila..Ali zaspale smo uglavnom
    I evo sad sam se probudila i mučnina me hvata. Bolje rečeno kao da ću povratit. Onda danas opet grljenje školjke

Kako ste mi vi?

Tina2901
    27. Kolovoz 2016. 09:26

Ja se svojoj bebi iako ne znamo spol obraćam većinom u muškom rodu. Ili bebo, maleni..Imam predosjećaj da je žensko,ali se ipak obraćam u muškom rodu.

Vidjet ćemo što će biti na idućim pregledima. Joj meni je to gušt kad ti kaže jel dečko i cura. Ja to želim odmah saznati. Nema čekanja.

Ujutro kad doručkujem (a nekad i ne doručkujem) pojedem nekada jogurt i Elvita kekse. Meni je to stvarno ukusno. Nekad jedem i razno: linoladu na kruh , marmeladu ili margarin..
    Evo danas ujutro ne mogu ništa stavit usta. Kad sam gladna ujutro,muka mi je kad pojedem sve ok.
    A meni se ništa ne jede..
    Navečer kad pojedem večeru mi dođe muka,a prije večere sve ok.. Znači večer i jutro obrnuto..Popodne je sve super. Nikad mi popodne nije muka,jedem što mi se jede, ne bude mi muka.

Jedno pitanjce. Pušite li? Jeste se odrekli odmah? Ja sam pušila nešto malo prije prve trudnoće (znači prije nekih 5 godina)..Kad sam saznala da sam prvi put trudna odmah sam se odrekla i evo od tada ne pušim nikako. NE cigaretama Meni ni muž puši niti je ikada pušio.. Pušenje smanjuje pokretljivost spermija i plodnost muškarca. Tako da bih inače malo teže zatrudnila.

mrs.kepolas
    27. Kolovoz 2016. 09:32

Smokvicaaa  Preslatko 

Ja se iz nekog razloga bojim spavati na trbuhu, a inače mi je to bio daleko najdraži položaj. Sad se vrtim po bokovima. Ispočetka su me užasno boljeli, no naviknula sam se. Sad bi najradije na leđima spavala (a to prije nikad nisam htjela) no znam da to baš nije dobro. 

Teta i ja sam napuhnuta i trbuh mi je navečer malo tvrđi. To primjećujem jer je inače izrazito mekan!  

Lena pozdravi mi Petrinju! 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

mrs.kepolas
    27. Kolovoz 2016. 09:39

tina ni dragi ni ja ne pušimo! On baš nikad, a ja jesam prije par godina, no kako imam problema sa sinusima to me je uništilo pa sam i vrlo brzo prestala. Samo sam rekla neću više i za mene je to bilo vrlo lako! 
    Zanimljivo kako ti se okreće! Meni bude muka od gladi, pa pojedem pa mi bude ok pet minuta i onda opet mučnina! 
    Ovoj bebi je bolje da bude ultra slatka hihihi! 

mrs.kepolas
    27. Kolovoz 2016. 09:49

Bokić Crna! Čestitke na bebici!!!
    Jel to prva ili će netko dobiti bracu ili seku? 
    Bilo bi super da dijelite roćkas! 
    Moja teta i nećakinja su dan za danom i to mi je super fora! 

Tina2901
    27. Kolovoz 2016. 09:53

Crna35 
    Dobrodošla nam!
    Čestitam na trudnoći
    Jesi išla na pregled i kad ideš opet? Ti i ja smo tu negdje...Ja imam termin 20.03 ,a ti krajem trećeg
    Ja sad ulazim u 12-ti tjedan.
     Sretno!

Stvarno super što dolaze nove,jučer su došle dvije, a danas jedna! Nakupljamo se hehe
    Stvarno mislim da će ovo bit jedna od popularnih tema jer svaki dan dođu bar 2 trudnice!
    Samo dođite cure da idemo skupa s našim bebama do poroda!

LenaLenov
    27. Kolovoz 2016. 10:13

Crna dobro nam dosla :-)
    Mi evo ovdje "kavenisemo" bez kave a ti nam se pridruzi :)
    Ako si u 11tj sigurno si vec bila kod dr..:)

Mrs,i Petrinja tebe pozdravlja..
    Osjeti se da stize jesen,manje je ljudi u gradu i u setnjama..
    Hehe pa da simpa je smokvica..
    A prvu sam bebu zvala stalno u muskom rodu,uvjerena u djecaka do kraja. "Svrćo mali"..
    A ono pisulja :-)

Jedva cekam da nam kazu sta nosimo :-)
    Ako Bog da da vide :)

Tina,ja sam bivsi pzsac,ne neki pravi zadrti..pusila sam povremeno i ostavila u 4mj..
    Nemam zelju uopce za tim..
    Uvjek ne ljutila kuma koja hoce i popit i pusi strasno,rodila je 4to tako sitno djete,lose koze i opcenito izgleda..tocno mi bilo krivo kad je kukala da je sitna,a ne krivi nimalo sebe..
    Ljute me zene koje se ne zele odreci poroka..
    Mozda sam prestroga,ali ne vjerujem da se ne moze makar smanjiti,ako ne ide skroz stop..

Tina2901
    27. Kolovoz 2016. 10:17

Meni je idući pregled 6.09 ..Uf, tko će dočekat taj 06.09..

Tina2901
    27. Kolovoz 2016. 10:28

Ja punim 12.tjedan a u 12.tjednu se može točno reći radi li se o jednom ili više plodova, radi li se o urednoj ili patološkoj (rizičnoj) trudnoći, downov sindrom, koliko je plod star(trajanje trudnoće)....

Moja prijateljica koja sad puni 30-ti tj. je bila na ultrazvuku kad je bila 12-ti tjedan i pokazao joj se 1 plod .Dođe na 4D ultrazvuk ono vide se dvije bebe iz aviona

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.