Pozdrav cure. Nova sam ovdje :)
U 7 mjesecu sam imala dva puta mjesečnicu. Prvi puta mi je trajala kraće nego inače i bila je ko neki ugruški, a drugi puta mi je došla za 14 dana i trajala je jedva dva dana. Osjećam neke promijene na sebi, boli me dole u leđima, dojke su mi tvrđe i osjetljivije, brzo se umaram. Postoji li možda mogućnost da sam trudna?
Ima li možda koja od vas takvo iskustvo?
Jelena
Lena, uh ja obožavam jesen! Uz zimu najdraže godišnje doba! Kesteni, boje koje priroda poprimi, čaj, šalovi, veste velike, čizmice, odjeća i make up boje vina... Jupiii! Iduće godine bi mi moglo proljeće biti najdraže!
Mi bili na kavi sa kumom i bome tu je pravo ljeto! Jako me mučnina mučila i jedva sam dočekala da dođemo doma, ali obožavam kad odemo sa njim na kavu!
I da, ova mučnina je krenula na najjače, presretna sam!
Tina mislim da su tako i na ljetnim/zimskim bebama kad su teme tek otvorene išli polako i sad su top teme kako se termini približavaju! Bude i kod nas vrlo brzo bilo onako živo! Jedva ćemo moći pratiti! :)
Mogu misliti koji ti je šok prijateljica doživjela! Nadam se da nije kupila kolica do 30.og tjedna!
Moja baka je rodila blizance. Čula sam da jednu generaciju preskaču. Bilo bi zanimljivo da nas zadese!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Crna i ja sam drugačije zamišljala svoj život dok sam bila mlađa. Bila sam uvjerna da ću sa 23 biti udana i sa bebicom na putu, a evo to se posložilo tek 4 i pol godine poslije.
Kad mi planiramo, život se smije!
No, na kraju sve bude bolje nego što smo zamislili! U tome je ljepota! :)
Sa moje strane nema blizanaca, jedino s muževe. Muževa mama (moja svekrva) je blizanka..
Nas su zadesili blizanci. Kao i što sam govorila,jedna beba otišla i sad jedna ostala
Tako da se u nekih to potrefi,a u nekih koji u rodu imaju blizance ne mora zadesiti..Kako tko.
Uh da, doživjela je veliki šok. Kolica sva sreća nije kupovala, čeka da napuni 8.mjesec
Jeja95,
mislim da je još rano za test. Možeš ga napraviti za 3-4 dana pa ćeš vidjeti.
Tina dobro onda da je čekala! Ja priznajem nisam toliko strpljiva!
Cure, jeste probale lizaljke od đumbira? Čula sam da su jako dobre protiv mučnine!
Sortiraj odgovore
Najstariji