Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • floko
    29. Siječanj 2017. 19:39

Bok svima,
    Ja isto nisam nikad pisala,ali pratim temu jako dugo. Jel vi cure koje ste na mirovanju bile ili jeste, jel vas bilo strah tromboze? Ja sam isto na mirovanju i ne znam kolko bi bilo hodanja dovoljno. Ja u biti idem na wc i otusirat se.

30. Siječanj 2017. 10:27

nepoznato kako si nam ti?

bome sto se tice udaraca znam kako vam je. Ja sam tek 25tt ali je mali toliko jak da nekad kad me udari moram odmah piskit :D a nekad me tako lupi da naglas kazem aa haha onda muz odmah sta je bilo, sta je bilo .. pa si sve razmisljam kak ce to tek kasnije "bolit" kad beba bude bas velika :)

floko dobrodosla :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Nepoznato_22
    30. Siječanj 2017. 14:31

Cure da vam javim, jucer u 5 popodne puko mi vodenjak doma, dosla u bolnicu oko 6, u 6 i 20 prvi trudovi, otvrena dva prsta, nakon sat i pol kad su mi htjeli dat klistir i to sve ide me pregledat, ja full otvorena idem u radaonu bez tusiranja klistira, dobijem drup jer su trudvi moji jaki al kratki, mali zapeo jel sam uska, doktor na trbuh, sestra me izrezala vuce ga van i rodio se u 21:38 :) nazalost pukla sam svuda, unutra van, sve, i jos rezana :( tak sa umirem u bolovima.

• Lotta12
    30. Siječanj 2017. 15:48

Nepoznato…cestitam od srca....žao mi je što te boli,al proći će....i brzo ćete vas dvoje doma
    Kako je maleni? Koliki je?
    Šaljem vam oboma puse vrlike

• Lotta12
    30. Siječanj 2017. 15:48

Velike

Nepoznato_22
    30. Siječanj 2017. 17:13

48 cm dug
    2750 g tezak
    S time da je roden mj ranije dobar je :DD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.