Bok svima,
Ja isto nisam nikad pisala,ali pratim temu jako dugo. Jel vi cure koje ste na mirovanju bile ili jeste, jel vas bilo strah tromboze? Ja sam isto na mirovanju i ne znam kolko bi bilo hodanja dovoljno. Ja u biti idem na wc i otusirat se.
nepoznato kako si nam ti?
bome sto se tice udaraca znam kako vam je. Ja sam tek 25tt ali je mali toliko jak da nekad kad me udari moram odmah piskit :D a nekad me tako lupi da naglas kazem aa haha onda muz odmah sta je bilo, sta je bilo .. pa si sve razmisljam kak ce to tek kasnije "bolit" kad beba bude bas velika :)
floko dobrodosla :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure da vam javim, jucer u 5 popodne puko mi vodenjak doma, dosla u bolnicu oko 6, u 6 i 20 prvi trudovi, otvrena dva prsta, nakon sat i pol kad su mi htjeli dat klistir i to sve ide me pregledat, ja full otvorena idem u radaonu bez tusiranja klistira, dobijem drup jer su trudvi moji jaki al kratki, mali zapeo jel sam uska, doktor na trbuh, sestra me izrezala vuce ga van i rodio se u 21:38 :) nazalost pukla sam svuda, unutra van, sve, i jos rezana :( tak sa umirem u bolovima.
Nepoznato…cestitam od srca....žao mi je što te boli,al proći će....i brzo ćete vas dvoje doma
Kako je maleni? Koliki je?
Šaljem vam oboma puse vrlike
48 cm dug
2750 g tezak
S time da je roden mj ranije dobar je :DD
Sortiraj odgovore
Najstariji