Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pavla
    05. Listopad 2016. 08:12

Dobro jutrooo, ja ću ovdje ostat aktivna. Lakše mi je, jer sam tek sad malo povatala sve vas, a face bi me samo zbunija.  Tako da Tina, tu sam   uf, evo danas mi je mužu i meni treća godišnjica braka . A sutra pregled, ova 3-4 tjedna od prošlog pregleda mi je prošlo ka goooodina A evo dočekala sam napokon ... Virujen da je svakoj trudnici jednako teško čekat, posebno onim koje su imale probleme u prijašnjim trudnoćama, ali se nadamo i vjerujemo da će sve biti dobro 

29.8.2022. ➕

mrs.kepolas
    05. Listopad 2016. 08:27

Zabica primamo! :)

Mi idemo sad giniću da predam nalaze i naručim se. Sve se nadam da će mi reći da će me usput i pregledati :D 

Ugodan dan vam želim! :*

Cure koje su čekale odgovor neka se ne ljute, zaspala sam sinoć kao klada. Kao da inače ne zaspem :D

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Nepoznato_22
    05. Listopad 2016. 08:58

Ja nemam fejs :( ohoho vidim ima dosta petrinjki, evo jos jedne :PPP

Viki_ri
    05. Listopad 2016. 10:01

Dobro jutro cure!

Uvik nešto obavezno javi kako je bilo na pregledu.

Ja sam jučer otišla privatno jer me od subote dosta bolilo u trbuhu, a jučer ujutro sam se skoro srušila u dućanu. Na pregledu je bilo sve super, bebac raste i kako izgleda imati ćemo još jedan ... Ali malo bih još pocekala s oznakicom jer mi je doktor rekao da ne može potvrditi...

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

Bumbo0809
    05. Listopad 2016. 10:06

Sigurno ce se svi preselit na fejs ka i vecina grupa na klokanici

Pavla
    05. Listopad 2016. 10:15

Viki, jeeeej  još jedan , ali čekamo potvrdu  bitno, da je sve u redu . 
    I javit ću se čim sutra dođem doma  
    Bumboo, ja ostajem na forumu aktivna, ne brini, lipo mi je ovdje 

29.8.2022. ➕

n1kk@
    05. Listopad 2016. 10:15

Bokic 

termin mi je 23.4. zaboravila napisati u prvom postu 

evo jutros se nastavljaju mucnine, sjedim na poslu a najradije bi malo ubila oko da ne osjecam mucnine 

curke, ove prve krvne pretrage, konkretnije GUK, to pikaju samo jednom u laboratoriju? jer sam jucer nabasala na neki clanak gdje zena pise kako je ujutro bila u laboratoriju, a onda se do kraja dana sama morala par puta pikat i vadit si krv iz prsta  meni ce problem bit vec sto ce me oni tamo bost, a di nece ako cu se morat sama?!?! sjecam se kad su mi kod bake htjeli mjerit secer s onim aparatom za kod kuce, da sam trcala po stanu jer se nisam dala pikat 

mrs.kepolas
    05. Listopad 2016. 11:12

Nepoznato zar i ti? Kakav je to baby boom u Petrinji? Neka neka :)  

Ginićka mi ne radi ovaj tjedan. Ne znam ni sama da li da odem kod privatnika ili cekam iduci tjedan? ne bi htjela previse zracit bebeke kad cu ionako imati cesce ultrazvuke, ali kako sam cekala nalaze proslo je vise nego sto je rekla ginicka (3 tjedna).
    Nisam pametna. :D 

Mene nisu pikali u prst, a na nalazu piše vrijednost GUK :)
    Možda je netko od vas imao drugačije iskustvo, no tako je bilo u mom slučaju :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Nepoznato_22
    05. Listopad 2016. 11:29

Bit ce petrinja puna bebica :))

LenaLenov
    05. Listopad 2016. 13:28

Nepoznato bas tako,puno beba,neka nam se grad pomladjuje i bude zivlji :)
    Viki  cestitam na dečkicu ma samo nek ste dobro :)
    Jel ti drago ili si htjela curu?
    N1kk@ koliko znam kod njih se pika ne doma
    Bumboo ostat cemo neki i ovdje :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.