Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • KiaraSara
    05. Listopad 2016. 15:22

Hej Ana
    A frisko , u 7 tjednu tek :) 

Kiara

Viki_ri
    05. Listopad 2016. 15:37

KiaraSara dobro došla! Čestitam!

LenaLenov, pa iskreno željela sam curicu, ali isto tako me jako veseli da ako drugo bude curica, da ce imati starijeg brata sto sam ja uvijek htjela... Ali moramo još čekati potvrdu da li je stvarno pisulinac! 

Mrs.Kepolas ako misliš da ne možeš izdržati odi privatno, ako misliš da možeš pričekaj ponedjeljak da ti kaže kada te može ubaciti, ako nije odmah, onda privatno svakako!

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

• KiaraSara
    05. Listopad 2016. 15:39

Htjela sam vas pitati nakon koliko tjedana se moze cuti srceko bebaca ?
    Mene je moja ginicka narucila 14.10. kaze da nema razloga za ranijim pregledom 

Kiara

• kokoloko
    05. Listopad 2016. 16:07

Mrs K, ja bi ti rekla da pričekaš svoju doktoricu u ponedjeljak, ukoliko je svjesna da je hitno, ubacit će te što prije.
    Iako poznavajući sebe, ja bi već otrčala privatniku 

KiaraSara, dobro ti kaže doktor. Srce se nekome čuje već sa 6 tt, a nekom bliže 8tt, bolje da odeš kad ti je rekla. Jedino ako imaš razloga za brigu, otiđi ranije. Imaš kakve simptome već?

Cure, jel neka od vas radila kombinirani probir (i uzv i vađenje krvi) u Petrovoj? Tamo me poslao gin da ne plaćam bezveze, a ne znam da li se treba naručiti...

JanaH.
    05. Listopad 2016. 16:23

e sad sam krivi post citirali, 
    htjela sam onaj di nelica pita za veličinu trbuha ...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

Zabica29
    05. Listopad 2016. 16:24

Ja sam išla na Triple u Petrovu, dođeš ranije ujutro u onu dvorišnu zgradu, izvadiš krv, zatim kroz dvorišni ulaz ideš u podrum glavne zgrade i čekaš ultrazvuk, za kombinirani ti vjerojatno treba samo mjera nuhalnog nabora, i onda taj podatak vjerojatno vratiš tamo gdje si dala krv. Nema naručivanja.

[/url

mrs.kepolas
    05. Listopad 2016. 18:07

Ne možemo izdržati.. Idemo privatno.. Nikad se nisam osjećala kao danas.. Znate da sam ja uvijek mirna i pozitivna.. No, zadnjih dana sam nekako baš zločesta i ispucavam se na dragom jer ne znam što se događa, je li sve ok, nemam pregled zakazan.. Pa eto, nisam mogla izdržati.. Idemo sutra, pa kud puklo da puklo :)
    Hvala cure na mišljenjima 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

mrs.kepolas
    05. Listopad 2016. 18:08

Ne možemo izdržati.. Idemo privatno.. Nikad se nisam osjećala kao danas.. Znate da sam ja uvijek mirna i pozitivna.. No, zadnjih dana sam nekako baš zločesta i ispucavam se na dragom jer ne znam što se događa, je li sve ok, nemam pregled zakazan.. Pa eto, nisam mogla izdržati.. Idemo sutra, pa kud puklo da puklo :)
    Hvala cure na mišljenjima 

mrs.kepolas
    05. Listopad 2016. 18:09

Sorry cure na duplom postu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.