Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kokoloko
    05. Listopad 2016. 13:31

Bok curee!

Evo mi jučer neočekivano bili na pregledu. Isto sam kao Mrs K. išla nalaze odnesti i naručiti se, pa mi je gin usput rekao da me može i pogledati jer je prošlo 3 tj. Vidjela sam rucice i nogice i beba je lamatala ko luda . Preeeeekrasan osjećaj! 
    Kako sam već prije rekla, obzirom da nemam nikakve simtome više (osim osjetljivih grudi i spavanja) bojala sam se da nešto ne štima, a kad ono sve je u naaajboljem redu!

Puse svima i sretno s pregledima!

mrs.kepolas
    05. Listopad 2016. 13:59

kokoloko drago mi je da si obavila to i da je super proslo :)

Moja ginićka ne radi ovaj tjedan :( Razmišljam da odem kod privatnika jer nisam da će me primiti odmah kao tvoja, pa dok me naruči proći će 4, možda i 5 tjedana dok dođem na red, a rekla mi je da ćemo napraviti uzv za 3!
    Međutim kako sam neke nalaze čekala i 12 dana, prošlo je puno previše. :(
    Sad ne znam da li da odem privatniku ili cekam i nadam se da ce me primiti iduci tjedan.
    Dragi za vikend ide na put, pa bih voljela znati da je sve sa malcima okej i da on u miru moze otici.
    Ipak je višeplodna trudnoća u pitanju i sama ginićka je rekla da se trebamo gledati češće.

Kaj bi vi napravile? 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Zabica29
    05. Listopad 2016. 14:38

Ja sam se sad skroz pogubila između mobitela i kompjutora na poslu, prvo sam slučajno odbila zahtjev od SamSara - sorry, debeli prsti, onda mi je nestala poruka, ne pada mi na pamet kak da vas nadjemo na faceu... Kepolas dodaš me? profil je Sabina Beba sa slikom ultrazvuka.

[/url

• nelica_4
    05. Listopad 2016. 14:40

Cure, jel vi mislite,s obzirom na to kolio se trudne da vam je trbuh premalen??
    Meni se čini da je moj jako mali s obzirom na 13+3...I svi mi gledaju u trbuh i pitaju me di je...

Zabica29
    05. Listopad 2016. 14:44

Kepolas ja bi se strpila da čuješ dal ti ginićka ima možda za tebe neki skori termin, npr za tjedan dana, a ak te stvarno naruči za 4 tj onda odmah odi privatniku.

[/url

Zabica29
    05. Listopad 2016. 14:49

Nelica meni totalno varira trbuh, prek vikenda je veći neg prek tjedna, imam osjećaj da mi maternica negdje pobjegne iz crijeva... Zato sam i tražila one slike što sam stavila link na prošloj stranici.
    Ali znaš šta je jedna skroz dobra informacija? Što imaš čvršće trbušne mišiće to ti se trbuh kasnije počne vidjeti. Ne zamaraj se s tim kaj ljudi očekuju i uspoređuju, ovo proljeće je jedna moja poznata rodila, baš sam ju vidjela 2 dana prije poroda, trbuh joj je bio tu negdje kao moj sada,a i osjetila sam taj dan kak se beba mile, do kraja 6.mj joj se nije ni nazirao.... Sve smo različite 

[/url

• KiaraSara
    05. Listopad 2016. 15:11

Pozdrav ženice ,

Eto i mene. Friska trudnica , prva beba.
    Vidim da se lijepo druzite pa bi vam se pridruzila. :) 

Kiara

• ana23
    05. Listopad 2016. 15:19

Dobro dosla KiaraSara  koliko si trudna?

Nepoznato_22
    05. Listopad 2016. 15:21

Ne sekiraj se za trbuh,ja sam trudna 19 tjedana + 5 a od trbuha imam malu skembicu i to sam kad se napapam, nitko ne bi reko da sam trudna :(

Nepoznato_22
    05. Listopad 2016. 15:21

Ne sekiraj se za trbuh,ja sam trudna 19 tjedana + 5 a od trbuha imam malu skembicu i to sam kad se napapam, nitko ne bi reko da sam trudna :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.