Gin me poslala vaditi progesteron iako mi se u ovom ciklusu vidi zuto tijelo nakon ovulacije.
Je li to samo da potvrdi ovulaciju ili moze ukazivati na neki problem iako ju imam? Moze li neka razina ukazivati na sansu da se dogodi trudnoca?
Koje su referentne vrijednosti? Kad sam nju pitala, rekla je da ovisi o laboratoriju...??
Petra,
Ako ti je prirodno nizak progesteron može ne doći do T.
Onda ce ti uvesti terapiju Duohastonima u tom slucaju.
Da li ti je O bila tocno 14 dc??
Jer se progesteron vadi 7 dan nakon O, i to bi znacilo u savrsenom ciklusu 21 dc.
Ja kad sam vadila progesteron rekla je dr.da ga vadim 7 do 9 dana nakon lh pozitivne trakice.
je, ovaj mj se testicima i foliulometrijom pokazala točno "školski" 14. dan...7 dana kasnije sam vadila progesteron. rezultat je 12,5 sto je u ref.intervalu (1-27), ali ne znam jel treba biti viši za moguću trudnoću...negdje sam čitala preko 25, to me zbunjuje...
Petra
Mislim da ti je progesteron uredan, mislim da kada dođe do T on je automatski povisen a ovako mislim da je ok.
meni bi bilo ok da je sad povišen i da je bebica na putu
joj kad će biše taj plusić, ne mogu, očajna sam, ubija me čekanje M i O. Znam da nisam vadila progesteron da vidim jesam li trudna nego zadnja provjera ovulacije, ali sam se svejedno nadala pošto smo se trudili dan i noć...
A nismo, budemo idući tjedan. sad već i njega lovi kriza, pa samo da vidimo ovaj mj hoću li dobiti M, samo ovo, samo ono...ali budemo sad. Očito ništa bez jake borbe, neće nama tako lako
Sortiraj odgovore
Najstariji