Ma jasno je meni da on raste,ali kad sam bila trudna nije rastao i došlo je do spontanog...čak mi je rečeno da je radi niskog progesterona....a s obzirom da je u mom laboratoriju referentna vrijednost luteinske faze 6,5-86,to je jako blizu donje granice...kod vas je ipak manji raspon tih vrijednosti. Hoću reći da mi je samo čudno da sam već imala jedan spontani radi toga i da mi je sam ginekolog rekao da je ta vrijednost, bez obzira što je unutar intervala malo preniska.
Draga LuKi5, nakon što mi se to izdešavalo odmah sam promjenila ginekologa...moja ginekologica je zastranila....ovaj novi je rekao: "Kod vas je nažalost učinjena kardinalna pogreška!"...tako da se sad čisto informiram....jer i svaki ginekolog ima drugi način rada i teorije.... vidjet ćemo sad ova dva mjeseca što će Clomifen napraviti pa ću se javiti i kod privatne ginekologice.... uglavnom....zeleno svjetlo imamo pa sad hrabro u nove pobjede!!!!!!!!!
Ja sam danas bila na kontroli nakon male doze klomifena, malo smo zakasnili s folikulometrijom jer je po mom izracuna trebala biti najranije u srijedu a bila je jucer ili u subotu popodne. Doktor je jako zadovoljan izgledom endometrija ali mi je svejedno dao progesteron vaginalne kapsule i kaze da mi ne moze odmoc jer ako je doslo do oplodnje da mi moze samo pomoc. Inace mi je nalaz hormona bio uredan. Taj dr je privatnik u klinici za potpomognutu tako da se on uglavnom susrece s "problematicnim" parovima pa ocito zna sto radi. Eto to je moje iskustvo s progesteronom. Nadam se da ce mi se ovaj mjesec poslozit kockice pa da konacno ugledam taj plus.
Sortiraj odgovore
Najstariji