Progesteron

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sjuskica30
    07. Studeni 2015. 09:36

Ma jasno je meni da on raste,ali kad sam bila trudna nije rastao i došlo je do spontanog...čak mi je rečeno da je radi niskog progesterona....a s obzirom da je u mom laboratoriju referentna vrijednost luteinske faze  6,5-86,to je jako blizu donje granice...kod vas je ipak manji raspon tih vrijednosti. Hoću reći da mi je samo čudno da sam već imala jedan spontani radi toga i da mi je sam ginekolog rekao da je ta vrijednost, bez obzira što je unutar intervala malo preniska.

LuKi5
    07. Studeni 2015. 11:26

*ginekologa

14.06.2014. L ♥

sjuskica30
    07. Studeni 2015. 12:05

Draga LuKi5, nakon što mi se to izdešavalo odmah sam promjenila ginekologa...moja ginekologica je zastranila....ovaj novi je rekao: "Kod vas je nažalost učinjena kardinalna pogreška!"...tako da se sad čisto informiram....jer i svaki ginekolog ima drugi način rada i teorije.... vidjet ćemo sad ova dva mjeseca što će Clomifen napraviti pa ću se javiti i kod privatne ginekologice.... uglavnom....zeleno svjetlo imamo pa sad hrabro u nove pobjede!!!!!!!!!

LuKi5
    07. Studeni 2015. 12:42

Ispricavam se na greskama. Pisem preko mobitela.

14.06.2014. L ♥

miska
    09. Studeni 2015. 16:30

Ja sam danas bila na kontroli nakon male doze klomifena, malo smo zakasnili s folikulometrijom jer je po mom izracuna trebala biti najranije u srijedu a bila je jucer ili u subotu popodne. Doktor je jako zadovoljan izgledom endometrija ali mi je svejedno dao progesteron vaginalne kapsule i kaze da mi ne moze odmoc jer ako je doslo do oplodnje da mi moze samo pomoc. Inace mi je nalaz hormona bio uredan.  Taj dr je privatnik u klinici za potpomognutu tako da se on uglavnom susrece s "problematicnim" parovima pa ocito zna sto radi.  Eto to je moje iskustvo s progesteronom. Nadam se da ce mi se ovaj mjesec poslozit kockice pa da konacno ugledam taj plus.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.