Ma po noci je ko bubica, zaspe u 12 i spava do 5, ja sam totalno naspavana i to mi je sok jer sam se psihicki pripremila na umor ma nemoze ona bit tvrdoglavija od mene, borit cemo se svim silama. A i imamo super patronaznu pa cu ju trazit da mi pomogne u slucaju da nesto krivo radimo! Hvala vam na savjetima i podrsci, zlatne ste!
16.12.2014 <3 Lena <3
možda malo glupo pitanje ali ajd.. s tim da dojim na zahtjev btw drukčije niti ne bih znala , jer pustiti djete da plače i isprogramirati hranjenje ..ja to ne kužim kako se radi pa eto
ali dali je moguće djetetu proširiti želudac čestim hranjenjem?
savjetovali su mi da ga hranim svaka 2 - 3 sata što mi djeluje nezamislivo jer on određuje tempo kada je gladan a da mu u međuvremenu dam dudu i čaja da mu ne proširim želudac. koliko taj savjet stoji ili ne?
cure, od hvala na savjetima! dojenje nam funkcionira kao i prije! ispada da je krivo vagana kod pedijatrice, nema 4550 nego 4750, vagala nas patronazna! vidim da ste tu pisali o prehrani....ja sam pazila prvih mjesec dana sto jedem, a trenutno jedem sve (osim ljute hrane) i nema nikakvih problema. sad za ove blagdane sam stvarno trpala u sebe sve i svasta i nista. i grah salatu sam jela i francusku, kolace, ma nema sta nisam i vidim da joj ne smeta. malo je kakala zeleno (od kiselih krastavaca) ovih dana i to je to. jedan savjet mamicama koje sumnjaju na grceve - od kad smo dosli doma iz bolnice, svaku vecer popijem salicu caja od komoraca i s grcicima nismo i nemamo problema, nisam joj htjela davati nikakve kapi (citala sam tu na forumu da neke mame to daju cak i preventive radi).
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji