Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninach1903
    28. Prosinac 2014. 21:04

Ma po noci je ko bubica, zaspe u 12 i spava do 5, ja sam totalno naspavana i to mi je sok jer sam se psihicki pripremila na umor  ma nemoze ona bit tvrdoglavija od mene, borit cemo se svim silama. A i imamo super patronaznu pa cu ju trazit da mi pomogne u slucaju da nesto krivo radimo! Hvala vam na savjetima i podrsci, zlatne ste! 

16.12.2014 <3 Lena <3

Jojo5
    28. Prosinac 2014. 23:29

možda malo glupo pitanje ali ajd.. s tim da dojim na zahtjev btw drukčije niti ne bih znala , jer pustiti djete da plače i isprogramirati hranjenje ..ja to ne kužim kako se radi pa eto
    ali dali je moguće djetetu proširiti želudac čestim hranjenjem?
    savjetovali su mi da ga hranim svaka 2 - 3 sata što mi djeluje nezamislivo  jer on određuje tempo kada je gladan a da mu u međuvremenu dam dudu i čaja da mu ne proširim želudac. koliko taj savjet stoji ili ne?

LuKi5
    29. Prosinac 2014. 07:17

Jojo

možda malo glupo pitanje ali ajd.. s tim da dojim na zahtjev btw drukčije niti ne bih znala , jer pustiti djete da plače i isprogramirati hranjenje ..ja to ne kužim kako se radi pa eto
    savjetovali su mi da ga hranim svaka 2 - 3 sata što mi djeluje nezamislivo  jer on određuje tempo kada je gladan a da mu u međuvremenu dam dudu i čaja da mu ne proširim želudac. koliko taj savjet stoji ili ne?

Moze ti jesti majcinog mlijeka stalno, bez obzira na to koliko je proslo od zadnjeg hranjenja. Jedino bebe koju su na AD-u moraju jesti u odredenom razmaku.

14.06.2014. L ♥

renata6
    29. Prosinac 2014. 18:25

Jojo

Nikakav čaj, a i duda ponekad remete dojenje, ajde duda još može proći kad beba ili je u bolnici ili doslovce non stop visi na cici ali i za to sam protiv, i nikako ali nikako mu se ne može proširiti želudac od majčina mlijeka jer ono se vrlo brzo razgrađuje i to u potpunosti i sva kilaža ide na bebu. Tako da doji, i uopće ne slušaj takve gluposti!

medsr
    29. Prosinac 2014. 19:44

Jojo

Savjet ne stoji..mi imamo 6 mjeseci,poceli s dohranom i tek sad mu dam malo vode..par zlicica..a doji kolko mu treba..nekad svaki sat,nekad pola sata,kako kad..nekad je valjda gladan,nekad zedan,nekad se mazi na taj nacin..i jos nikad nismo od dojenja do dojenja uspjeli izdrzati 3 sata..samo radi po svojoj intuiciji i nemoj mu previse gurat dudu..ako hoce sisati daj mu pa taman od dojenja do dojenja proslo 20 minuta

bigica
    29. Prosinac 2014. 11:33

cure, od  hvala na savjetima! dojenje nam funkcionira kao i prije! ispada da je krivo vagana kod pedijatrice, nema 4550 nego 4750, vagala nas patronazna! vidim da ste tu pisali o prehrani....ja sam pazila prvih mjesec dana sto jedem, a trenutno jedem sve (osim ljute hrane) i nema nikakvih problema. sad za ove blagdane sam stvarno trpala u sebe sve i svasta i nista. i grah salatu sam jela i francusku, kolace, ma nema sta nisam i vidim da joj ne smeta. malo je kakala zeleno (od kiselih krastavaca) ovih dana i to je to. jedan savjet mamicama koje sumnjaju na grceve - od kad smo dosli doma iz bolnice, svaku vecer popijem salicu caja od komoraca i s grcicima nismo i nemamo problema, nisam joj htjela davati nikakve kapi (citala sam tu na forumu da neke mame to daju cak i preventive radi).

renata6
    29. Prosinac 2014. 18:26

bigica

cure, od  hvala na savjetima! dojenje nam funkcionira kao i prije! ispada da je krivo vagana kod pedijatrice, nema 4550 nego 4750, vagala nas patronazna! vidim da ste tu pisali o prehrani….ja sam pazila prvih mjesec dana sto jedem, a trenutno jedem sve (osim ljute hrane) i nema nikakvih problema. sad za ove blagdane sam stvarno trpala u sebe sve i svasta i nista. i grah salatu sam jela i francusku, kolace, ma nema sta nisam i vidim da joj ne smeta. malo je kakala zeleno (od kiselih krastavaca) ovih dana i to je to. jedan savjet mamicama koje sumnjaju na grceve - od kad smo dosli doma iz bolnice, svaku vecer popijem salicu caja od komoraca i s grcicima nismo i nemamo problema, nisam joj htjela davati nikakve kapi (citala sam tu na forumu da neke mame to daju cak i preventive radi).

Ma super, samo vi dojite Glupa vaga!

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI