mmama moja curica je izgleda ljena i pre nestrpljiva za cicanje i onda ako ne uspije uhvatit cicu ili ako mlijeko odmah ne krene odma je histerican plac. izdajam svaki put kad ona jede ( otprilike svakih 4-5 sati...). desna bradavica mi je od te njene borbe sad puna ragada, mackam s kremicama ali nikako da prođe
16.12.2014 <3 Lena <3
meni su ranice na bradavicama prošle za 5 dana, mazala sam svojim mlijekom.
Imam pitanje, kolko dugo mi bude mlijeko curilo van? Ako mi mrvica ne sisa 3, 4 sata, meni sve počne curiti van, promoči i kroz jastučiće za dojenje i grudnjak i majicu, ona čim se rasplače meni mlijeko curi van i živcira me pomalo jer je sve flekasto, a o plahti da ne pričam. To se smiri kasnije ili mi bude tak stalno?
evo je na... probali na cicu danas dok nije bila pre nervozna i pregladna i stavi ju u usta i onda nece zatvorit usta nego onako skroz otvorena drzi probala joj malo pritisnut bradu da ih zatvori ali nista, tolko je zilava i tvrdoglava da nevjerujem
a kad stisnem cicu da joj najedim malo mlijeka da ju namamim da krene cicat od tog zjevanja se zagrcne uzasno i onda plac... sutra ce imat 15 dana i ne vjerujem da se vec toliko navukla na bocicu jer mi je i u bolnici muku mucila s cicanjem a kolko sam vidjela tamo ih sa spricom dohranjuju...
a ovo curenje - nocas se probudim a ono poplava, a taman stavila novu posteljinu a kad zaplace ja osjetim nalet mlijeka po cicama..
16.12.2014 <3 Lena <3
Sortiraj odgovore
Najstariji