Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninach1903
    28. Prosinac 2014. 11:39

mmama moja curica je izgleda ljena i pre nestrpljiva za cicanje i onda ako ne uspije uhvatit cicu ili ako mlijeko odmah ne krene odma je histerican plac. izdajam svaki put kad ona jede ( otprilike svakih 4-5 sati...). desna bradavica mi je od te njene borbe sad puna ragada, mackam s kremicama ali nikako da prođe 

mmama2
    28. Prosinac 2014. 12:05

ninach1903

mmama moja curica je izgleda ljena i pre nestrpljiva za cicanje i onda ako ne uspije uhvatit cicu ili ako mlijeko odmah ne krene odma je histerican plac. izdajam svaki put kad ona jede ( otprilike svakih 4-5 sati…). desna bradavica mi je od te njene borbe sad puna ragada, mackam s kremicama ali nikako da prođe 

stavi ju prije nego je jako gladna,, kad znaš da bi otprilike trebala jesti.. ako bude ljuta išla papati bude se nagutala zraka, i te rane ti bude radila.. probaj ju stavit na cicu ako vidiš da je luda da hoće odmah i sad, prekini podoj, malo ju ponunaj, smiri, neka se ona isto opusti.. mjenjaj položaj, možda ležečki upali ako bude mirnija.. ja D znam dojit u hodu ako je jako nervozan jer se tako i ljuljuška i papa... svakako probaj što više bočicu izbjeći jer iako je tvoje mlijeko njoj samo iz flašice curi a ovako mora iz cice vući i malo se namučiti za klopu, zato se i ljuti ako je naučila da mlijeko samo teče...

url=https://lilypie.com]

tena123
    28. Prosinac 2014. 12:22

ninach1903

mmama moja curica je izgleda ljena i pre nestrpljiva za cicanje i onda ako ne uspije uhvatit cicu ili ako mlijeko odmah ne krene odma je histerican plac. izdajam svaki put kad ona jede ( otprilike svakih 4-5 sati…). desna bradavica mi je od te njene borbe sad puna ragada, mackam s kremicama ali nikako da prođe 

ne znam koju kremu koristiš ali mene je još u rodilištu spasila biobaza krema za bradavice, i to je prva stvar koju bi stavila opet na popis, svaki dan ju stavljam bez obzira i obnovi kožu u roku odmah, još sam se u rodilištu izdajala na električnu izdajalicu koja kad ne otkine cjelu sisu. osjećaj je kao da dojiš mlado od slona i nakon nje sam odmah primjetila da je koža pocela pucat pa sam se mazala i prije i poslje izdajanja i kažem super. što je najbitnije cura papa ko velika i ništa joj krema ne smeta, ne mora se skidat prije dojenja.

16.12.2014 <3 Lena <3

MalaMuca
    28. Prosinac 2014. 15:38

meni su ranice na bradavicama prošle za 5 dana, mazala sam svojim mlijekom.
    Imam pitanje, kolko dugo mi bude mlijeko curilo van? Ako mi mrvica ne sisa 3, 4 sata, meni sve počne curiti van, promoči i kroz jastučiće za dojenje i grudnjak i majicu, ona čim se rasplače meni mlijeko curi van i živcira me pomalo jer je sve flekasto, a o plahti da ne pričam. To se smiri kasnije ili mi bude tak stalno?

mmama2
    28. Prosinac 2014. 15:54

MalaMuca

Imam pitanje, kolko dugo mi bude mlijeko curilo van? Ako mi mrvica ne sisa 3, 4 sata, meni sve počne curiti van, promoči i kroz jastučiće za dojenje i grudnjak i majicu, ona čim se rasplače meni mlijeko curi van i živcira me pomalo jer je sve flekasto, a o plahti da ne pričam. To se smiri kasnije ili mi bude tak stalno?

kako kod koga.. to je takav refleks pogotovo kada mala plače.. imaš jako let down.. smirilo se bude, samo pitanje vremena.. možeš se izdajat ako imaš volje pa spremat mlijeko u škrinju za ne daj bože

renata6
    28. Prosinac 2014. 17:00

MalaMuca

Biti će ti tako još neko vrijeme, hormoni rade čuda! Pogotovo nakon skoka dok se opet ne izregulira ponuda i potražnja za mlijekom, kad se uspostavi onda je tog curenja sve manje.

ninach1903
    28. Prosinac 2014. 19:13

evo je na... probali na cicu danas dok nije bila pre nervozna i pregladna i stavi ju u usta i onda nece zatvorit usta nego onako skroz otvorena drzi  probala joj malo pritisnut bradu da ih zatvori ali nista, tolko je zilava i tvrdoglava da nevjerujem  a kad stisnem cicu da joj najedim malo mlijeka da ju namamim da krene cicat od tog zjevanja se zagrcne uzasno i onda plac... sutra ce imat 15 dana i ne vjerujem da se vec toliko navukla na bocicu jer mi je i u bolnici muku mucila s cicanjem a kolko sam vidjela tamo ih sa spricom dohranjuju...
    a ovo curenje - nocas se probudim a ono poplava, a taman stavila novu posteljinu  a kad zaplace ja osjetim nalet mlijeka po cicama..

mmama2
    28. Prosinac 2014. 19:18

ninach1903

evo je na… probali na cicu danas dok nije bila pre nervozna i pregladna i stavi ju u usta i onda nece zatvorit usta nego onako skroz otvorena drzi  probala joj malo pritisnut bradu da ih zatvori ali nista, tolko je zilava i tvrdoglava da nevjerujem  a kad stisnem cicu da joj najedim malo mlijeka da ju namamim da krene cicat od tog zjevanja se zagrcne uzasno i onda plac… sutra ce imat 15 dana i ne vjerujem da se vec toliko navukla na bocicu jer mi je i u bolnici muku mucila s cicanjem a kolko sam vidjela tamo ih sa spricom dohranjuju…
    a ovo curenje - nocas se probudim a ono poplava, a taman stavila novu posteljinu  a kad zaplace ja osjetim nalet mlijeka po cicama..

samo polako, strpljivo.. bude ona skužila.. ti svakako prije flašice cicu nudi, uvijek.. kako je po noći

renata6
    28. Prosinac 2014. 19:22

ninach1903

evo je na… probali na cicu danas dok nije bila pre nervozna i pregladna i stavi ju u usta i onda nece zatvorit usta nego onako skroz otvorena drzi  probala joj malo pritisnut bradu da ih zatvori ali nista, tolko je zilava i tvrdoglava da nevjerujem  a kad stisnem cicu da joj najedim malo mlijeka da ju namamim da krene cicat od tog zjevanja se zagrcne uzasno i onda plac… sutra ce imat 15 dana i ne vjerujem da se vec toliko navukla na bocicu jer mi je i u bolnici muku mucila s cicanjem a kolko sam vidjela tamo ih sa spricom dohranjuju…

da, da navikla se na bočicu zato ti i tako drži otvorena usta jer iz bočice curi i tako ona čeka na cici i naravno s obzirom da bradavicu mora vuči ona zapravo čeka a mlijeko ne curi i postane opći kaos, naravno ona plače tebe to još više uznemiri i opet sve izpočetka. Gle, moram ti reći bradavice, dojenje, to je zakon prirode, znam da je tebi preteško tako ju gledati kad počne plakati mlijeka ima a princeza neće da vuče, ali što prije makneš bočicu zakon gladi će ju natjerati da poteže jer bude gladna, znači moraš stisnuti zube, pregrmiti par podoja da ona skuži da mora vuči i onda će krenuti. tu ti moraš imati jako veliku snagu volje ali i strpljenja i sama sebe smiriti i doslovce joj uvaljivati cicu jer ovo izdajanje i davanje tako mlijeka kroz jedno vrijeme će te potpuno iscrpiti a da ne pričam koju ćeš količinu dobiti na skokovima. Znači baci te bočice da te ne dovode u napast, stisni zube i reci mala ako hočeš jesi budeš i vukla i nema odustajanja, oni imaju prirođeni refleks cicanja a tvoje je da ga aktiviraš. Znači ti to možeš, hočeš i trudi se i vjeruj mi da češ uspjeti!

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI