Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    24. Studeni 2014. 11:09

Slazem se s mmamom. Izbaci AD....Neko vrijeme mora proci dok beba uhvati ritam. Jos traje prilagodba I sve. A koliko vidim AD ti je nepotreban jer imas mlijeka. A bocica I dojenje je dosta zbunjujuce za njih. Jos kad skuze da na bocicu lakse ide mlijeko samo se stvori zavrzlama cijela. Kad uhvati ritam postepeno ce ti poceti duze spavati. Sve u svoje vrijeme. Sretno Zebrice

14.06.2014. L ♥

Pilici
    24. Studeni 2014. 13:52

Dva puta je jela i od pol 12 spava jos spava :) nezelim joj gurat to al kad muz na mene da je gladna da zato se nece smirit onda kuhaj vodu pa nam zaspi pa se probudi pa opet.. Zelim ju dojit moramo savladat to ponoci samo tu dernjavu.. Kak sad ljepo spava, ko top mali hehe

zebrica

LuKi5
    24. Studeni 2014. 14:05

Joj ti muski...kuzim te skroz  Ja svog izignoriram kad tako pocne :)))

14.06.2014. L ♥

Pilici
    24. Studeni 2014. 19:52

Nemogu nista rec za njega, muz mi je stvarno potpora i nezna on puno o tome, i njega uhvati panika kad se tako dugo place, zeli joj samo dobro ali kad je eto to problem sa navikavanjem, ova cica je bolje pa se nadam nocas malo jednu cicat malo drugu i spavanac da bude :)

zebrica

mmama2
    24. Studeni 2014. 20:27

zebrica kužim te ja, moji i danas viče da je mali gladan čim plače dulje od 5 minuta, makar imamo iskustva sa bebama, dojenjem i ostalo, nikad ad nije u kući bio.. reci mu ako misli da je gladna da ti rađe kaže da ju vratiš na cicu, a ne ad, i nemoj uopće na sat gledat, ako dojiš na zahtjev može bit svakih 5 minuta gladna, može svakih 5 sati..

url=https://lilypie.com]

renata6
    24. Studeni 2014. 20:33

Zebrice bit će to sve dobro samo treba vremena, ako si tako odlučila da ćeš dojiti a i kuži se da se trudiš stvarno trebate biti potpora jedan drugome i onda će sve ići lakše. Najbitnije je da se držiš svojih nekih intuicija i da radiš onako kako misliš da je najbolje, nemoj baš previše slušati druge priče sa strane pogotovo onih koji o tome jako malo znaju. Drži se žena koje su dojile, bilo tko da ti može pomoći kad zagusti i sve svoje što naučiš prenesi mužu tako da i on bude upučen u sve što radiš pa će i on biti sigurniji i u sebe i u tebe. A ako već zagusti da trebaš neki savjet, znaš da na nas uvijek možeš računati, uvijek ti se netko javi!

kimito
    25. Studeni 2014. 09:53

Mislim da mi prolazimo skok u razvoju, sutra nam je tri tjedna! Dakle, moja curka ne place, malo kenjka i stenje, stavlja ruke u usta i to mi je bio znak da je gladna, ali jucer se sve promijenilo! Cicala je puno i povratila, bas sam se prepala, ali mislim da.se stvarno prejela, onda je za 15 min trazila opet, pa za pola sata opet, onda nije uopce zaspala nakon cicanja kao i inace nego je cendrala pa je opet cicala i po noci se derala svakih sat vremena i opet cicala, tek je ujutro oko 4 posteno zaspala i spavala do pola 8! Meni to izgleda kao skok u razvoju, jel da? Hvala vam cure sto ste tu jer da vas nema ne bih ni znala sto je skok u razvoju vec bi se jako zabrinula!

renata6
    25. Studeni 2014. 10:07

Kimito, da draga dobro misliš, opisala si klasično nacicavanje, u principu non stop kenjka, non stop bi jela, dere se a nije gladna, kako i sama kažeš jede pa povrati koliko je već puna. Ali bit toga je da, da ti da znak svojim plačem da ju ti stavljaš i stavljaš na cicu i tako iznova i iznova jer nije ona gladna nego tvoje tijelo treba više proizvoditi i sad će ona kroz neki period i više jesti. Samo tako i radi, ako i bljucne to je sve normalno, trajat će to par dana i skužit ćeš kad je kraj kad se poveća količina mlijeka i kad cice budu opet onako punašne. Zato i jesmo tu da ti pomognemo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.