Irja dobrodošla! Drago mi je da si odlučila javiti i podijeliti s nama svoje iskustvo! Žao mi je što si to prolazila ali izgleda da si zaista jedinstven slučaj. Možda kod tebe ili nema dovoljno podražaja ili jednostavno tijelo nije dobilo klik za proizvodnju mlijeka, a sve ovisi i o hormonima. Nadam se ako se odlučiš za drugo dijete da ćeš imati više sreće da i to iskusiš i ja ti želim svu sreću u tome!
Irja koliko ti je proslo od poroda, i meni je zao sto ti je tako.. Jesi probala pit caj za dojilje, jel to moze pomoci?
Karlaph nadam se da ce ti brzo proci..
Moram vam se pohvalit nocas je zaspala u 12 prije se najela fino i do 3 onda opet papala i spavala do 7, uzmem si ju sebi na krevet i zaspi na cici pa ju vratim.. Nocas nije bilo ad
zebrica
Cim sam ja opustenija mislim da je i ona.. Sad mi ljepo spava
zebrica
Bravo zebrice, bas mi je drago!
Moja curka je danas nakon cicanja i presvlacenja povratila bas veliku kolicinu mlijeka, nije bljucnula nego bas povratila u mlazu. Trebam li se zabrinuti? Jel se to i vasim malisanima zna dogodit? Sad je zaspala, ali si mislim jel sad mozda gladna jer bas je to bilo puno mlijeka..
Kimito, nemoj se brinuti nije to ništa, možda se prejela, vjeruj mi da ne bi sigurno spavala da je gladana! Ne znam kako vi ostale cure radite, ali ja sam uvijek prakticirala da ide presvlačenje, pa makar u kriču, pa onda cicanje i spavanje, jer je dosta da im samo nožice dignete i mogu povratiti ili bljucnuti ako je buša puna odnosno ako su prije puno popapali.
Pa bas i ne, znala je pojest puno vise.. joj bas je bilo ruzno za vidjet! Mozda sam ju previse okretala kod presvlacenja
Sortiraj odgovore
Najstariji