Evo cure nas, bila nam je patronazna i vagala se sad imamo 4250, sinoc smo se kupali papali pa nije nikak zaspala kenjka kad ju stavim u kinderbet a na cici malo cica i zaspi, stalno sam ju na cicu stavljala kad bi plakala i popapa ona ljepo al nece se smirit i spavat, i nemojte me molim vas sad osudivat, napravili smo joj pola hrane ad i ona je zaspala tak papajuci oko pol 2 i spavala do 7 ko top, sestra nam je rekla da je najvjerovatnije zamjenila malo dan za noc i da se trudim nedavat joj ad jer mljeka ima, al da ako se nesmiri nikako malo joj dat.. Danas je nova noc pa cemo se opet trudit da izbjegnemo dohranu.. Kimito sad si me prestrasila sa time, znaci sita ti je al nece spavat i oce samo na cici bit.. ??
zebrica
I nama bila upravo patronazna, imamo 2560g, kaze da je to super, od kad smo doma dobiva 30g po danu. Zebrice, nije nis strasno samo stalno trazi cicu.. tipa cicala je i stvarno vidis da je ispraznila cijelu cicu i mislis kak se bas fino najela, a ona za pol sata opet gure rukice u usta i okrece glavu kao da nije jela cijeli dan! Prvu noc da je stvarno i zaplakala, inace ja imam isti problem kao i ti, ona se budi po noci i kenjka jer je gladna, a ja ju uopce ne cujem, spavam ko top! Skoro svaki put me muz budi i govori vadi cicu
Bravo za vas cure ljepo i vi dobivate
Draga moja mi ko topovi spavamo, jel spava onda s tobom na krevetu
zebrica
Hej cure, meni se sinoć upalila desna cica, i imala sam temperaturu 38,5 i tresla me groznica. Mogu vam reci da bas i nije ugodno. Nadam se da mi upala neće bit još gora. Očito nisam dobro izdojila cicu i upalila se ( imam mlijeka za izvoz). Uspjela sam skinuti temp i stavljala sam kupus na cicu da izvuče i mogu vam reci da je pomoglo. Možda nekom pomogne :)
Slažem se s mmamom, nikako nemoj izdajati jer jednom kad dobiješ toliko mlijeka nikako ga se nećeš moći riješiti i bit će ga sve više i više, a samim time i mogućnost za upale je velika.
Ovo je prvi puta da sam se odlučila logirati na neki portal i iznijeti svoje iskustvo i to isključivo iz razloga što je moj slučaj izgleda jedinstven i vrlo bih voljela kada bi se javila još neka žena sa sličnom situacijom jer mi se čini da sam jedina s ovim problemom.
Naime, rodila sam carskim r., točno u terminu, sve je bilo u redu i jedva sam čekala da dođe mlijeko i počnem dojiti no to se nije dogodilo. Moje grudi su prirodno male i kroz trudnoću i nakon poroda nisu se mijenjale. Doduše, nakon poroda izašlo je malo kolostruma i to je sve. Nemam riječi zamjerke sestrama iz svih smjena, dapače zajedno smo pokušavale sve i uvjeravale su me kako će mlijeko unutar 3 tjedna sigurno doći no to se nije dogodilo. Dijete je lijepo sisalo, ali u prazno. Mene grudi niti su boljele, niti su bile napete- ja ništa od ovog što vi ovdje pišete nisam osjetila. Jedino što me je boljelo bile su ragade na bradavicama od pokušaja izdajanja, ali i to smo sanirali no mlijeka niotkuda. Najveća izdojena količina je bila 5ml (i to na početku prvih tjedan dana). Eto, toliko od mene za eventualno neku ženu koja će kao i ja čitati ovaj forum i misliti da je jedina kojoj je dojenje ostao san. Zato drage moje, uživajte u svim bolima, sretno gledajući svoje dijete na svojim prsima.
Sortiraj odgovore
Najstariji