Nemoj izdajati previše, jer ćeš svakim danom dobivati sve veću količinu, izdajalice su u tom pitanju čisto zlo, jer tvoje tijelo dobiva klik da je beba toliko i pojela, pa se toliko i stvara, ako igrom slučaja ne izdojiš svaki put jednaku količinu postoji mogućnost da se upali, zato s tim oprezno. Nemoj se sad prestrašiti samo kažem da imaš na uvid, moj savjet ti je da pitaš dežurne službe koliko beba treba jesti po obroku, i toliko da izdajaš da održiš ne previše, a kad ju dobiješ na podoj onda neka papa koliko želi. Majčino mlijeko je hranjivo od početka pa do kraja podoja, ovo prvo je na početku vodenastije jer služi sa žeđ i za tekućinu dok ono pred kraj podoja odnosno u tvom slučaju pred kraj izdajanja je ono najhranjivije, bitno je da dobije oboje, jer mora i tekućine unositi. Možda da makneš ono prvo čisto malo tako da dobije čim više ovog masnijeg, s obzirom da vas muči težina. Ne, ne bi bilo hranjivije kad bi izdajala manje jer bi dobila samo ono vodenastije. Kad idete kući, kolika joj je težina? Mislim da će se sve srediti i krenuti kad dođete doma! Jel ju dohranjuju oni ili je samo na tvom mlijeku, ne možeš dolaziti češće kod nje, malo mi je to dugo na raspon tri sata, jel postoji mogućnost da je oni isto hrane??
Ona dobiva trenutno 40ml po obroku, svakih tri sata, znaci 320ml dnevno. Hrane je samo s mojim mlijekom jer ga imaju napretek. Ok, pocet cu onda izdajat manje da minse ne stvara jos veca kolicina jer ja imam trenutno nosim tri puta vise nego sto ona dobiva s tim da joj oni povecavaju dozu svaki dan ili svaki drugi za 5 ml vise. Ne znam kad cemo doma jer joj se vratila zutica, prije dva dana vrijednost bilirubina je pala i danas su mi rekli da je opet pozutila i bilirubin porastao, zato su posumnjali da je povezano s mojim mlijekom. Nece nas pustit doma sve dok ona ne pocne uredno svaki dan dobivat na tezini i dok se ne rijesimo zutice.. Danas su me samo zvali tri puta na dojenje jer je opet na suncanju.
Evo uz puno stipkanja i skakljanja ostala je budna i pojela 30ml! Jako sam ponosna na nju!!!
Mi se ucimo cikat i ide super kad mi ju sestra stavi onda odma povuce al dok ja pokusavam ju namjestit nikako neuspijevamo, mozda kojih 5 min u komadu, danas su joj dali popodne adaptirano jer je plakala prije i spavala je 4h u komadu, onda budenje presvukli pelenu pokusavamo cicat opet svega 5 min, plakala se preko dva sata, nosim ju pa se malo smiri pa legnen opet plac.. Sad je dosla vizita i rekla pedijatrica da ima zuticu pa su ju uzeli na suncanje i dat ce joj adaptirano i ponoci probat opet meni na cicu.. Mene cice vec bole sad kad i to malo vuce , probat cu se sad izdojit.. Nadam se da cemo uspjet..
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji