Ja je isto uvijek presvlacim prije cicanja bas zato da ju malo vise razbudim, ali mi se cesto pokaka za vrijeme ili nakon klopanja, bas se "cuje" pa mi ju je zao pokakanu stavit na spavanje
Kimito sad je sve ok jel papala jos? Mi isto prvo pelena onda klopa..
zebrica
Cure ja imam sto pitanja
Neki dan sam izdojila desnu cicu kojih 30ml, i sad imam osjecaj da mi je stalno puna dajem joj vise jest na tu al imam osjecaj da su mi sad stalno pune..to je tak normalno? I nocas smo izbjegli ad i ljepo smo se naspavale
zebrica
Sutra nam je dva tjedna, da tek je sad zadnja 2,3 dana super po noci ..i skoro mi uopce nepodriguje, vecinom zaspi dok cica ja ju podignem al malo se meskolji i stavim ju spavat..nista joj nemoze bit ako nepodriguje?
zebrica
opusti se i doji svoje dijete kad je gladna, žedna i općenito kad traži dojenje. izdajanje je potrebno samo onda kada je dojka prepuna, a i tad je potrebno izdojiti tek toliko mlijeka da se stvori osjećaj olakšanja ili da dijete može pravilno uhvatiti dojku. dojke se u roku dan-dva nauče na količinu mlijeka koju treba stvoriti. ne treba zaboraviti da se i za vrijeme dojenja stvara novo mlijeko.
moj je dječak isključivo dojen do 8. mjeseca starosti. nije bilo ni vode, ni čaja, ni dohrane. još uvijek dojimo iako već ima 18 mjeseci.
Sortiraj odgovore
Najstariji