Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    06. Studeni 2014. 20:00

mmama, kod tebe se toliko ne kuži jer je tak i onak non stop na cici, dobro ti je izregulirana ponuda i potražnja i zato je sve super, u principu meni je bio najgori sa 6 tjedana i sa tri mjeseca, tad sam ful osjetila da se nešto mijenja, da je više razdražljiva, a i taj sa tri smo bile u bolnici pa sam bila i pod teškim stresom pa nikako se nisam mogla opustiti i bila sam u užasnom grču kako fizički tako i emocionalno, pa zato mislim da je trebao baš klik, kad sam se konačno opustila, drugo jutro sam bila sva okupana mlijekom, tako da kod tebe je možda sve posloženo, ipak si malo već iskusnija i ne opterećuješ se s skokovima a time ih i ne osjetiš kad malecki tako i tako papa na zahtjev i po potrebi.I, da punoća dojki ne znači i veća količina mlijeka, baš trebaju biti nekako srednje, jer punoća je kad nadolazi mlijeko u skokovima, i ne može biti tako non stop jer ne bi ni bilo dobro, ovako je ponuda i potražnja vrhunski izregulirana. Samo tako nastavi, dok mali napreduje, nemoj se uopće opterećivati, mozak na pašu i uživaj!!!!

renata6
    08. Studeni 2014. 09:56

Darija smirit će se to kroz mjesec dana, neće uvijek biti tako da šprica, on raste iz mjeseca u mjesec i trebat će mu sve više i više, znam da nije lako kad tako šprica na sve strane ali kako si i sama navela bolje da ga ima a ne da ga nema. Samim time što raste smanjit će se i probave smetnje, sazrijet će mu probavni sustav a i time će više jesti, kad uhvati vidjet ćeš kad bude jači da će to biti gutljaji samo takvi da nećeš vjerovati da tako može sve isprazniti, samo treba vremena. Zamisli si kad ti piješ vodu koje gutljaje imaš a kad bude veći tako će i on gutati, vjeruj mi neće niš ići sa strane, ne bu stiglo, sve će on to popapati i staviti u bušku!!!

DarijaZ
    08. Studeni 2014. 12:05

Joooj, cure, rijeci vam se pozlatile....nadam se da ce se to ubrzo iznormalizirati...

Mmama, ne izdajam se vise prije podoja, jer da mi popusti pritisak moram izdojit dosta veliku kolicinu...pa mi frka da mi se ne stvara jos toliko mlijeka viska + ono kaj on pojede..sad pustim da iscuri visak , pa dnevno promjenim jedno 6 majici 

MarijaŠ
    12. Studeni 2014. 16:56

Iii opet mi! Cini mi se da je Krešo prošao skok u razvoju sa 3 mjeseca, jer imam osjecaj da je vise mlijeka u dojkama. Inace uvijek prakticiram da ga dva podoja stavljam na jednu dojku, dva na drugu, i tako smo super funkcionirali. Sve do prije tjedan dana. Pojavio mi se užasno jak let down, i to kod prvog podoja iz jedne dojke. Malac počne grčevito plakati jer očito ne moze sve progutati, jedva ga smirim, ni onda nece na dojku. Zna proći i vise od sata kada me ponovno zatraži. Pokušala sam se izdojiti ranije, ali jednostavno se pri izdajanju ne dogodi taj let down refleks, nego samo pri dojenju. Nakon sto on tako navuce, ja izdojim taj dio i kasnije je mir. Upomoć, sto da radim?

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.