Kakve su vama dojke izmedju podoja? Meni bi se do jucer vidno napunile, otvrdnule, tocno sam znala koju moram dati. Od jucer su mi mekane, kao sto budu nakon sto maleni popapa, nije mi jasno koju moram dati, bojim se sta to znaci il je normalno? Recimo da mogu reci da tek zadnjih tjedan dana dojim a da mi se cini da napokon kuzim sta radim, renata6 mi je pomogla svojim objasnjenjem. Nadam se da mi se kapaciteti ne prazne, to mi je nova fobija u dojenju
Moje su mekane, osim kad je period skoka u razvoju i kad malac duže spava, onda se napune i otvrdnu. Al uglavnom su mekane, s tim da ona koja je sljedeća uvijek bude malo veća i teža
Aaa, ovo objašnjenje mi je došlo u pravi tren. Isto kao ivaaa imam fobiju od pražnjenja kapaciteta. I oslobađam se od straha da nemam dosta mlijeka. baš sam sretna a znači i skok smo onda uspješno odradile.
super ste podrska vi ovdje. bez vas i patronažne ja bi odustala jer stvarno nisam znala kako i šta.
Moj toliko cica cike da se poceo davit...meke su skroz, jer prolazimo kroz skok, i onda ih sisš i siše i poluzaspe i onda slijedi kasljanje i davljenje kao da ce povratit. Bas je gadno za vidit. Zacudi me koliko sise uspije utrpat u ta mala ustasca..
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Meni su se isto napokon smekšale cike i stalno me pere strah od tog nedostatka mlijeka jer mi je svekrva s tim mozak oprala...ma baš smo bedaste, ali razlika je stvarno tolika da bi svašta mislila da ne znam kak to ide
Pozdrav
Rodila sam prije dva dana i mlijeka imam malo, naravno, ali mislim da pocinje polako navirati.
Moj je problem sto me jedna sisa, odnosno bradavica toliko pecka kad beba vuce da se doslivce grcim od bolova. Pred kraj podoja pece malo manje, ali ipak pece. Nakon podoja, jos pola sata osjecam zarenje te bradavice.
Ne vidim rane ni nista.
Da li nesto krivo radim? Ili si to beba tako izvlaci bradavicu pa boli?
Cestitam Ryanne na bebici konkretno peckanja se ne sjecam, no sjecam se da me bolilo uzasno..suze bi mi navirale, mrzila sam trenutke kad bi mu trebala stavit cicu u usta..ali prode to, s vremenom, sto da ti kazem, istrpi se. Bol je velika ali nagrada je veca, puno veca.
Kupi si komprese multi mom. 12 kom/100kn, ali dvaku mozes presjeci i iskoristit na 2 cice. Meni je to uzasno puno pomoglo, unutra je gel koji hladi...milina. Mazi lanolinom i luftaj..strpljenja, stisni zube i ne odustaj!!
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
mene isto nije peklo ali me je bolilo da sam znala lupkati nogom o nešto kad me uhvati za cicu. utješno je ovo što je lolly rekla - prođe sve!
i čestitke na bebici.
Sortiraj odgovore
Najstariji