Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina5
    28. Kolovoz 2015. 12:37

Pitanjce ekipa kako je vase stanje sa podrigivanjen? Moja je evo tek s misec pocela da podriguje i ne svaki put bez obzira na pozu lezecu il koljevku! A vidin da je nekad muci zeludac jel se u snu natize prducka....pa me zanima ok preko dana je podizat iza podoja da podrigne (jer ne spava po danu) al po noci mi je uzas kad je to razbudi a i tad jedino spava?????

renata6
    28. Kolovoz 2015. 13:44

ivaaaa
    stolica ti je ok, mislim da se bez veze forsiraš s ml, izdajanjem, i time koliko je beba popila, moraš shvatiti da kod dojenja nema ml, koliko je popio, nakon koliko je jeo, jel prošlo tri sata itd.
    Opisat ću ti dojenje možda će ti olakšati kako bi to trebalo zapravo izgledati. Znači buđenje, cica, malo maženja presvlaćenje, ako se razljuti vidiš onu koju je dojio, znaći tu je praznio daš drugu, dalje igra se ili ga nosiš što već, ako plače opet cica onu koju je jeo nakon spavanja, ako se umiri , bude si odspavao, kad se probudi daš onu koju nije jeo prije spavanja itd tako nastaviš po ritmu koji si sama napraviš, nema ono sad će spavati tri sata dati ću mu pa će to popati idem se još izdojiti i popiti će ne znam koliko i onda će opet zaspati. to je nemoguća misija koja ćete te iscrpiti do iznemoglosti. Bebe koje doje, doje non stop pogotovo kada su ovako male, nema predaha. Po noći ako je tipa zadnje jeo u 9 jednu, u tipa 12 jede drugu, u tipa 17 jede opet onu koju je jeo u 9 i tako mijenjaš. uopće nema potrebe za izdajanjem i gnjavažom. Ovim ritmom će ti sigurno napredovati. A što se tiće boćice i formule ti si mu mama i ti odlučuješ, nema doktora koji će te nagovoriti ako misliš dojiti. Naravno uz poteškoće koje ste imali prirast je cca pola kg što je dobro i nema potrebe ako ćete se ovako trgnuti da uvodiš formulu.

Lollypop
    28. Kolovoz 2015. 15:43

Moj nije spavao 3 sata u komadu otkad smo iz rodilista izasli. Sretna sam ako odvali 2 sata nocnog i sat ipol dnevnog spavanja. Iskljucivo ga dojim i dobio je u prvih mjesec dana kilo.

Primjetila sam da je to sa kolicinom spavanja jedan od razloga zasto zene sumnjaju u svoje mlijeko. Ne spavaju sva djeca 3 sata u komadu cak i kad su najsitija! 
    Rekao mi je jedan prijatelj na pitanje zasto mu je zena prestala dojiti: vodenasto joj je mlijeko bilo, nije se mogao najesti, tek kad smo mu dali ad zaspao je 3 sata u komadu. 
    Ja sam svojoj mami to objasnila ovako nakon sto me davila da zasto malo jede svako malo i ne spava dugo: ni ti ne spavas isto nakon lagane ribice s blitvom ili nakon svinjskog pecenja. Od jednog ogladnis brze ali je zdravije, a od drugog spavas duze jer je teze za zeludac ;)

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.