Ja dojin di stignen! Ahahaga moju i dalje oko 5ipo 6h popodne vata neki plac nikako se smirit a uspije uvatit da se zabavi dese minuta i onda opet pljuca sisu it ne traje puno mozda uru ipo najvise a najmanje po ure jesu to grcici???? Sta vi mislite

Evo je opet ja ne znan vise jesu grcici ili skok il samo nervoza??
Evo je opet ja ne znan vise jesu grcici ili skok il samo nervoza??
Ako neutjesno place i grci se onda jesu...skok ili nervoza bi prestali kad bi je digla u narucje. Barem je meni tako bilo u skoku. Jos se nisam oporavila od njega
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Neznam, mozda je kombinacija? Moja frendica je muku mucila sa kolikama, cak su znali ona i muz po noci ici vozit bebu u autu jer ju je to smirivalo..tako da kontam da bi prepoznala takav neutjesan plac.
Moj je prestao kakati po noci, ali oko 9-10 h ujutro krene paljba i onda se samo napreze, prducka i serka slijedecih par sati . Srecom ne place, samo vrisne ako ga zaboli. Onda mu malo drob masiram tako da ga uzmem s jednom rukom na podlakticu a drugom masiram (glava mu gleda prema dolje).
Po simptomima kod tebe bi rekla da je skok..joj vec se grozim svog slijedeceg.
Neznam, mozda je kombinacija? Moja frendica je muku mucila sa kolikama, cak su znali ona i muz po noci ici vozit bebu u autu jer ju je to smirivalo..tako da kontam da bi prepoznala takav neutjesan plac.
Moj je prestao kakati po noci, ali oko 9-10 h ujutro krene paljba i onda se samo napreze, prducka i serka slijedecih par sati. Srecom ne place, samo vrisne ako ga zaboli. Onda mu malo drob masiram tako da ga uzmem s jednom rukom na podlakticu a drugom masiram (glava mu gleda prema dolje).
Po simptomima kod tebe bi rekla da je skok..joj vec se grozim svog slijedeceg.
A ko zna vise i mene je prvi skok umeja uzas!!!! Pa kad kszu da s malon bebion mos di os hahaha ja mogu jedino u krevet hahaahah! A i moja ti tako kaka i po danu al u 5am je uvati i u snu se napreze uru dok se ne pokqka pa je masiran al kad ga izbaci moras odma minja jel inace procuri hahahaha i tako jos oko 6 te malo vece nuzde!
A kazu nakon 3miseca da se sve stabilizira 😁
A i poceli smo s probioticima pa....

Cure, meni kaze patronazna da se, nakon dojenja, izdojim do kraja da potaknem jos mlijeka da se stvara, i tako sve do kraja 6.tjedna, sad smo u 3.tjednu. Kao tek nakon 6.se regulira ponuda i potraznja a do tada da zaledjujem. Meni maleni papa jednu i to ne cijelu. Pa ne znam sta da radim? Da ne bi neki kontraefekt stvorila a opet naravno da zelim poticati mlijeko da se ne dogodi da ga odjednom nemam... ne znam kako to sve ide...
Maleni mi jos ima problema uhvatiti desnu, jednostavno mi ne zna zinuti dovoljno, i lijeva me isto boli zbog toga...draskam ga po nosicu i ispod, ne znam sta jos moze pomoci da lijepo zine i uhvati aureolu i da ne dobijem regade uskoro...
Cure, meni kaze patronazna da se, nakon dojenja, izdojim do kraja da potaknem jos mlijeka da se stvara, i tako sve do kraja 6.tjedna, sad smo u 3.tjednu. Kao tek nakon 6.se regulira ponuda i potraznja a do tada da zaledjujem. Meni maleni papa jednu i to ne cijelu. Pa ne znam sta da radim? Da ne bi neki kontraefekt stvorila a opet naravno da zelim poticati mlijeko da se ne dogodi da ga odjednom nemam…ne znam kako to sve ide…
Maleni mi jos ima problema uhvatiti desnu, jednostavno mi ne zna zinuti dovoljno, i lijeva me isto boli zbog toga…draskam ga po nosicu i ispod, ne znam sta jos moze pomoci da lijepo zine i uhvati aureolu i da ne dobijem regade uskoro…
Hmmm ja se nebi izdajala. Moglo bi ti se desit da negdi moras ici i zaboravis izdajalicu i eto problema. Stalno bi ti cice tvrde bile. Beba ce sama navuc mlijeko. Kao svima nama, tako i tebi. Nece ti ga nestati, samo hrani kad beba zatrazi.
Nije ni moj hvatao lijepo na pocetku, sad tu i tamo zna lijeno zinuti, valjda kad nije jako gladan. A nekad je tako obuhvati da mislim da ce se ugusit mislim da to kod nekih beba dode s vremenom...
Za bolne bradavice ti preporucam multi mom komprese. 12 kom/90tak kn, no jednu presjeci na pola. One ti fino hlade bradavice i meni su stvarno pomogle. Skupe jesu, ali pomazu.
Cure, meni kaze patronazna da se, nakon dojenja, izdojim do kraja da potaknem jos mlijeka da se stvara, i tako sve do kraja 6.tjedna, sad smo u 3.tjednu. Kao tek nakon 6.se regulira ponuda i potraznja a do tada da zaledjujem. Meni maleni papa jednu i to ne cijelu. Pa ne znam sta da radim? Da ne bi neki kontraefekt stvorila a opet naravno da zelim poticati mlijeko da se ne dogodi da ga odjednom nemam…ne znam kako to sve ide…
Maleni mi jos ima problema uhvatiti desnu, jednostavno mi ne zna zinuti dovoljno, i lijeva me isto boli zbog toga…draskam ga po nosicu i ispod, ne znam sta jos moze pomoci da lijepo zine i uhvati aureolu i da ne dobijem regade uskoro…
ne izadajati, nastavi ovako kako ti ide, nema potrebe za izdajenjem beba papa jednu u podoju , na sljedećem drugu, stvoriti ćeš kontra efekt jer tijelo će ti početi proizvoditi puno više, beba neće to uspjeti pojesti jer ćeš ga na svakom podoju imati sve više i više, a tako ćeš morati konstantno izdajati a to ćeš prošvikati, a da ne pričam samo da u jednom danu ne izvučeš s dojenjem ili ti pak s izdajanjem dovoljno koliko trebaš odnosno na koliko ti je tijelo naviklo kvrge, začepljenje kanalića, mastitis ti je tu, tako da samo nastavi ovim tempom, nema potrebe mlijeko lediti ako ga ima tko popapati!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji