Ja dojin di stignen! Ahahaga moju i dalje oko 5ipo 6h popodne vata neki plac nikako se smirit a uspije uvatit da se zabavi dese minuta i onda opet pljuca sisu it ne traje puno mozda uru ipo najvise a najmanje po ure jesu to grcici???? Sta vi mislite
Neznam, mozda je kombinacija? Moja frendica je muku mucila sa kolikama, cak su znali ona i muz po noci ici vozit bebu u autu jer ju je to smirivalo..tako da kontam da bi prepoznala takav neutjesan plac.
Moj je prestao kakati po noci, ali oko 9-10 h ujutro krene paljba i onda se samo napreze, prducka i serka slijedecih par sati . Srecom ne place, samo vrisne ako ga zaboli. Onda mu malo drob masiram tako da ga uzmem s jednom rukom na podlakticu a drugom masiram (glava mu gleda prema dolje).
Po simptomima kod tebe bi rekla da je skok..joj vec se grozim svog slijedeceg.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Cure, meni kaze patronazna da se, nakon dojenja, izdojim do kraja da potaknem jos mlijeka da se stvara, i tako sve do kraja 6.tjedna, sad smo u 3.tjednu. Kao tek nakon 6.se regulira ponuda i potraznja a do tada da zaledjujem. Meni maleni papa jednu i to ne cijelu. Pa ne znam sta da radim? Da ne bi neki kontraefekt stvorila a opet naravno da zelim poticati mlijeko da se ne dogodi da ga odjednom nemam... ne znam kako to sve ide...
Maleni mi jos ima problema uhvatiti desnu, jednostavno mi ne zna zinuti dovoljno, i lijeva me isto boli zbog toga...draskam ga po nosicu i ispod, ne znam sta jos moze pomoci da lijepo zine i uhvati aureolu i da ne dobijem regade uskoro...
Sortiraj odgovore
Najstariji