Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    13. Rujan 2015. 21:32

Da, nije se potrebno izdajati jer ces postat ovisna o izdajalici i bit ces uvijek prepuna. Jedna moja poznanica ima taj "problem". Ne moze otic 2 dana negdje bez izdajalice, odma upalu dobije. Osim ako mislis zaledivati mlijeko kao ona. Inace je dovoljno ovako kako radis.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• novamama2
    19. Rujan 2015. 07:19

POzdrav,
    imam pitanje. Ima li netko od vas bebu koja ne spava preko dana baš? Imate li problema s dojenjem onda?

Imam bebu od mjesec dana,na težini jako dobro napreduje, mokrih pelena dovoljno, broj stolica jedna dnevno, ponekad preskoči dan,ali sutradan bude.
    E sad, možda ja dramim (s prvom imala problema s dojenjem,pa ne želim dohranu uvoditi i s drugom).
    Beba preko dana ne spava baš i onda traži svaka 2 i pol sata jesti. Kada zaspe, onda to bude i po 4 sata u komadu. Ne budim ju, jer mislim da joj i sna treba. Dvije noći mi je prespavala cijele, jer je preko dana odspavala samo 2-3 sata sve skupa.
    Da li mislite da ona može dobivati dovoljnu količinu mlijeka, s obzirom da ima različite razmake u vremenu dojenja? Nekad mi se čini malo ljuta dok jede, a mlijeka ima, pa ju prebacujem s jedne na drugu dojku (za to vrijeme masiram onu koju ne sisa). To ju smiri i pojede do zadnje kapi. Je li to krivo što radim?

Možda su pitanja glupa nekome, ali eto, mene je strah, ne bi htjela zbog neke svoje greške prestati dojiti ili morati davati AD (ponavljam prvoj dala AD,zbog neznanja,okoline...pa sad valjda i na hladnu pušem).

Nixie
    19. Rujan 2015. 12:02

Kod mene je bilo isto tako. Preko dana skoro ništa spavanja po noći nekad i 6-7 sati u komadu i super je beba. Sad je 6 mjeseci, normalno dobiva na težini i počeo je spavati i po danu  Kao što renata kaže, ako bude manje dobije na kilaži, lako povećaš broj podoja 

• novamama2
    19. Rujan 2015. 14:50

Hvala vam puno!

Rina5
    24. Rujan 2015. 12:49

Bok evo mene oper mene zanima kad beba pocne duze spavati po noci 5/6 sati u komadu sta raditi s dojkama ok kad podoji jedni pa zaspe al onda druga bude 9h bez podoja (napunjena curi bolucka)?? Sta da radin sta vi radite? Jel se to samo izregulira ili strah me upale

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.