Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    03. Rujan 2015. 12:25

Po noci ga ne dizem, po danu da jer mi nikad nije bas zaspao na cici, vise je to kunjanje pa kad se maknem se probudi.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

bobica9
    03. Rujan 2015. 13:33

Moj nekad zaspi na cicki, nekad ne. Ako je budan, dignem ga, ako spava namjestim ga na bok i nek spava. Jedino što moj dosta halapljivo jede pa ga znam za vrijeme podoja podići da podrigne.
    Jede svaka 2 - 2,5 sata, i cica cca 20 min. Po noći svaka 3 -4 sata. Prije sam ga budila po noći jer sam mislila da moooraaa jesti, ali bi to završilo sa njegovim vrištanjem i/ili mojim suzama. Nek spava. Neki dan je bio budan od 9 - 22,30h, jedva je spavao sat vremena cijeli dan. Vrištanje, cica, vrištanje, cica...i tako u krug. Kad je zaspao, probudio se tek u 4 ujutro za cicanje. Valjda je to ok?! Čini mi se da dobro napreduje, u ponedjeljak idemo na prvi pregled.

CUUuu
    03. Rujan 2015. 14:15

Ni ja ne budim za podrigivanje. Ako ga i držim ne podrigne uvijek pa računam da je to o.k. on uglavnom efikasno sisa pa se valjda ne na guza zraka. Kad je nervozan i izvodi na sisi onda ga obavezno podizem da podrigne

CUUuu
    03. Rujan 2015. 14:19

Nama je isto sutra 1. Pregled pa me zanima što će nam reći. Maleni ima soor na jeziku pa ne znam hoće li mi dat gel za to jer mi je patronazna rekla da nije puno i da mu skidam sa vodom i malo sode, ali evo još mu nije prošlo.  Sad mu dva dana nisam skidala da doktorica sutra vidi pravo stanje. A meni se čini da su mi bradavice o.k. i da ja nemam. Vidit ćemo ...

bobica9
    03. Rujan 2015. 14:58

Kako izgleda soor na jeziku? Mom je jezik malo bijel, više poslije cicanja a kasnije se to smanji pa sam zaključila da je to od mlijeka. Možda da probam malo skinuti sa gazom i vodom? Bradavice mi se čine ok.

Mary36
    03. Rujan 2015. 23:04

Ako se naslaga može skinuti sa gazom nije soor. Meni je isti patronažna rekla da mi mala ima soor i koristili smo rojazol, da bi na kraju pedijatrica rekla da je to od mlijeka.

Ivaaaa
    04. Rujan 2015. 09:30

Ja sam isto mislila da moj ima, primjetim nakon podoja, kasnije bude malo manje, patr.je rekla da nije soor al cemo vidjeti. U pon nam prvi pregled. Moj stalno bljucka...to podrigivanje i bljuckanje mi je najgore, stalno se nesto napreze, pa vrisne koji put...a ne podriguje mi bas zadnjih dana, prosli tjedan je puno cesce. Sad mi vise bljucka ali je poceo i prduckati....koliko ih vi nosite da podrignu, ja cesto to radim na krevetu dok sjedim il na kaucu, jel to pogresno? I koja poza, ja na ramenu il na ruci ga pobocim...?

Rina5
    04. Rujan 2015. 12:09

Podrigivanje! Po noci je ne budin a u zoru svaki dan se natize jer mora kakat pa u snu zna uru kenjkat dok se ne pokako a najcesce je to kad je dignemo! Kroz dan dok smo u setnji i dok je budna je stavljan podrignit jel doji u pozi koljevke pa i podrigne za razliku kad smo doma pa doji a boka iz kreveta tu ako zaspe he ne budin ako se ne uznemiri valjda da joj smeta ne bi zaspala! A i cesto kad sisa s boka nece ni da podrigne osin ako hlaoljivi ne jede! Al svakako svaki put se
    Pitan dignit ne dignit umete me to pogotovo kad spava! 

Cuuu nama prvi pregled traja 10min tezina duzina pitanja pogleda bebicu da d vitamin i to je to! Kontr za misec i cjepljenje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.