Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    22. Kolovoz 2015. 09:16

25 dana  od jutros smo vec pogledali western o marendali - mama mi je mazals zdenku na sir dok je on krmio na meni. Pokusala ga skinit i u plac...voli moje cike.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Rina5
    23. Kolovoz 2015. 14:27

Alo ekipa i lollypop evo i mene moja i cetvrtak puni misec! Po noci super pava i papi a po danu nista eventualno udre 45min u kolicini i to dok se seta, a onda cili dan po sisama i onda oh isprazni pa triba vuc onda se unervoti i place ka luda ne mos je nicin smiri ni sison! Dok sama ne odluci se smirit i onda opr zaspe mozda popodne 40 min i to he to! jel joj to dosta i sna i mlika??? Super napreduje dobila je kilo vec! Sve se tjesin ka spava noc pa po danu more divljat

Rina5
    24. Kolovoz 2015. 16:43

Moja je toliko preko dana iscica obe (posto ne spava mesto po danu)  tako da poluduje na njih sta nisu pune i onda drama! A ne zeli vuc i trudit se nego bi da su pune ka kad odspava nocu cetri ure pa su krcate dosta joj 10min da se naznjopa! 

kachi
    24. Kolovoz 2015. 17:54

Malo mi je lakse kad vidim da ima jos lijenih beba tj.mudrica ovakvih.

Vec vidim da cu za par dana pisati na onoj tdmi o dojenju u javnosti kako skupljam hrabrost. Haha

Sta radite kad vam beba pocne stucati? Ja joj ponovo dam malo cice ali evo dsnas sam tako razbudila malu.

Nixie
    25. Kolovoz 2015. 11:24

Dok je bio manji, podignula bi ga i nosala dok ne bi prestao štucati. Nekad bi mu ponudila siku, nekad ne.
    Neke bebe puno štucaju, neke uopće ne. Mala od moje cimerice u bolnici je non stop štucala. Poslije svakog obroka. Moj nije tako često, al i sad zna nekad. Sad ga znam i ostaviti da se igra dalje. Prođe brzo.

Lollypop
    25. Kolovoz 2015. 19:10

Moj je poceo bljuckat svako malo. Jede, podrigne i pnda mu npr idem promijenit pelenu za pola sata-sat i vidim da mu curi iz usta bijelo.
    Jucer mi se toliko najeo da je samo ispljunuo cicu i povratio/bljucnuo u mlazu, danas me opez prilicno izbljucnuo da je curilo po meni. Stalno "preživa" mljekec (mljacka i guta, kao da mu se vraca). I cini mi se da je malo prehladen - po noci kao da mu je nos pun. Ujutro izvucem malo smrklja.
    Sve me to nekako zabrinjava, ali prekosutra malac ima mjesec dana pa idemo kod pedijatrice na pregled. Nemogu docekat.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mary36
    25. Kolovoz 2015. 19:14

Moja štuca po nekoliko puta dnevno i jako je to uzrujava...nekada joj probam dati ciku i ako je gladna to uvijek pomogne brzo. Ako neće klopati ne pomaže ništa i to obično završi dernjavom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.