Hvala vam! :)
Ma tesko je objasnit nekome te stvari kad je prije 30 godina bilo drugačije! Ufuf

Drage mame,
Dal je moguce da moje mlijeko vise nije dosta hranjivo? Maleni ce za dva dana napuniti 5 mj...nismo poceli sa dohranom jer dobiva normalno na kilazi...ali primjecujem da hoce vise biti na ciki I po nekad place na njoj...kao da mu nesto smeta ili mu se ne svidja..nemam pojma...Luda Sam....help😢
Drage mame,
Dal je moguce da moje mlijeko vise nije dosta hranjivo? Maleni ce za dva dana napuniti 5 mj…nismo poceli sa dohranom jer dobiva normalno na kilazi…ali primjecujem da hoce vise biti na ciki I po nekad place na njoj…kao da mu nesto smeta ili mu se ne svidja..nemam pojma…Luda Sam….help😢
nije moguće.. on je sad dosta velik da ga sve zanima i da nema mira čekat i najest se kak spada, pa se vrti i buni, protestira.. kakav ti je ld, ako treba koja sekunda duže da mu mlijeko dođe isto se može bunit

url=https://lilypie.com]
Nekad si pojede samo jednu I nece vise a nekad trazi obje...iako do sada mu je uglavnom jedna bila dovoljna...
Nekad si pojede samo jednu I nece vise a nekad trazi obje…iako do sada mu je uglavnom jedna bila dovoljna…
Probaj mu nuditi obje, znači kad krene to kenjkanje premjesti ga na drugu, potaknut će nanovo dolazak mlijeka i biti će zadovoljniji, sad je pet mjeseci možeš već tako i raditi jer samim pomakom prema šestom, blizinom skoka smanjuje se količina odnosno davati će ti do znanja da mu treba više, tako da mu možeš već sada tako i nuditi, kad će proći to vrijeme nakon skoka vidjet ćeš koju će si količinu navući i možda će mu opet nanovo biti dovoljna jedna. Probaj, vidjet ćeš da li je zadovoljniji.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji