Bebac je star 2mj i 5 dana. Ugl ja sam do sad dojila na nacin da svaki podoj mijenjam dojku bez obzira na to da li beba jede svako uru vremena ili svako 3h i mali super napreduje i sve 5, funkcioniramo od prvog dana nas dvoje. I onda ja budala neki dan nesto citam po netu i kao ako beba jede 2 puta recimo u periodu od 3h da joj se nudi ista dojka i onda sam (ne znam ni sama zasto) pocela to radit i nakon 2 dana hoce lijeva sisa da mi pukne i toliko je bila nabrekla i otekla da su se na oci vidile vene i ko neke kvrzice sitne..mali bi to posisao i nestalo bi sve al do iduceg podoja opet ista stvar. Od preksinoc opet dojim na nacin da sam pocela mijenjat dojke pri svakom podoju bez obzira koliko cesto jede i sad su kao ispuhane ali mlijeka ima. Ne znam sta se dogodilo.. ma ja san budala, da mali slabo napreduje ja bi rekla aj idem eksperimentirat, nego ono dite dobilo skoro 2kg u misec dana al ajde luda glavo malo ti isprobaj nesto drugo..
Aaaa navukli ste si mlijeka, nisi trebala eksperimentirati jer ovako je očigledno dobro funkcioniralo kod vas, kako i sama kažeš koliko je puno dobio..bila je dobro uspostavljena ponuda i potražnja i kaj ako si krenula davati unutar dva sata istu cicu on si je navukao još više jer mislim da je ovako dobro ispraznio i dobio i rjeđe i masnije mlijeko a ako je krenuo još dalje cicati istu onda je tvom tijelu dalo znak da treba više, slično se dešava u skoku, i od tuda ta prenapunjenost, s obzirom da si se vratila na svoj a i njegov ritam hranjenja mislim da je sve došlo nazad na svoje. Bit će to ok, samo tako i dalje nastavi kako si i prije surfanja!
Hvala puno
Ovi internet je cudo, kolko god pomogne toliko zna i zaj..stvari ;) jos ako je neko blesav ko i ja onda je to krasno!haha! To je i meni palo na pamet da je navukao jos vise pa sam se pocela lovit za glavu da mi se nebi upalila sisa al dobro je sad sve! Super si renata!
Mame bebača koji imaju zubiće...Kako spriječiti grickanje? Karlo ima samo 2 zubića dolje i stalno me grize. Raskrvario je obje bradavice. Staršno, o boli neću ni pričat. I tamo negdje od 4,5, 5 mjeseci strapno odbija sisanje. Ne svaki put. Ponekad, ima dana kad ne jede po 5, 6 sati. Uzas, danas je plakao od poodne do 5. Gladan, a neće jesti.
Ne znam da li to može pomoći kod grickanja, ali kad je meni Krešo razvlačio bradavice i igrao se, patronažna mi je rekla da je možda čak sretnije rješenje od odgurivanja privući ga k sebi. Znači, teže mu bude za udahnuti pa se instiktivno odmakne. Ja sam to morala napraviti 1-2 puta i više nije bilo problema. Kažem, ne znam jel tako može i sa grickanjem... Da ne bi još jače zagrizao
Krešimir 19.08.2014. <3
Tako i treba😃Jako je dobra krema od Aventa za bradavice (Moisturising nipple cream)... 💐🌺🌷...
Sortiraj odgovore
Najstariji