Problemi s dojenjem

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    20. Siječanj 2015. 13:06

Cloudy ne brini ja sam isto ludila jer jede 10 min max. I baš jučer sam srela susjedu, staaru medicinsku sestru pa kaže da su to pomodne gluposti. Nijedno novorođenće nema snage pola sata sisati. I sad evo vidim što je veća i jača produžuje si vrijeme. Mislim da je onak mala sisala aktivno pol sata kak sisa ovih 10 min mala bi mi se raspuknula  I ovak bljucka

cloudy
    20. Siječanj 2015. 14:17

Curke hvala vam  smirile ste me :) ja sam baš odlučila dojiti i jučer pričam s dragim oko kilaže i dobivanja i skoro sam se rasplakala na pomisao o ad...mislim,nemam ja ništa protiv ad al ja bi imala dojenu bebicu..bar 6,7 mjeseci...ako ne i duže :)  pa da sa sise prijeđemo na kašice...tak sam si zabrijala na to da se već vidim na proljeće na kavi s ekipom i bebom na sisi :) tak da mi dohrana ne dolazi u obzir...al umirile ste me...što bi ja bez vas 

Dea23
    20. Siječanj 2015. 14:25

dillb  vjerujem da ima svakakvih bebica  Samo mi je glupo što oni svima nameću iste obrasce. Pa svako dijete je drugačije. Ne mogu ja dijete prisiliti da vuče pol sata. Isto kao što bi bilo suludo npr tvome oduzeti sisu nakon pola sata jer kao- dosta je!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.