Boška, drži se! To što kažu cure, probaj dok dojiš i dok se mazite zaboravit tugu.. grozno je to, budi jaka!
Curke hvala :) jede ona dosta...kako koji dan al oko desetak puta u 24 sata sigurno...samo što mi je podoj 10ak min jer ona zaspe i ispusti sisu.... sad mi je zadnje dvije noći imala napade plača (ne znam jel su grčevi il šta al moguće da jesu) i ima dosta (isto kako koji dan al više od 6) kakanih pelena.i bljucka par puta dnevno..samo kažem frka me da ne padne na težini i da ne moramo na dohranu jer ja mlijeka imam masu.... danas sam ju ujutro imala na jednoj sisi onda je bilo 15ak min pauze pa je i iz druge jela....al ona je ok...spava,smije se,kad je budna druži se s nama...krenula je i glavicu odizat i okretat s jedne na drugu stranu kad ju stavimo dragi i ja sebi na prsa...
Boška drži se...samo hrabro...ako imaš mlijeka probaj kao što cure kažu pozitivno razmišljat za vrijeme podoja :)
cloudy, moja cura nikad ne jede duže od 10-15 minuta! Mora imat toliko popišanih pelena, kakanje više manje je svejedno.. Po ovome što opisuješ mislim da ti cura sigurno dobiva na težini, pogotovo što kažeš da imaš puno mlijeka, ona si u deset minuta pocica dosta! nemoj ju više tako vagat, vidjet ćeš na pregledu da je sve ok! Ako ipak misliš da ne pococa dovoljno, probaj ju animirat dok jede, malo štipkat za obraze, škakljat po ušima.. ali kažem moja jede desetak minuta i već je prava mala mucka :)
Ona sve to skupa najčešće obavi...tak da ima i popišanih i pokakanih očito dosta... budem ju probala animirati :) sad za 2 tjedna imamo pregled pa da se do tad ubucimo :)
Sortiraj odgovore
Najstariji