"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    22. Studeni 2014. 18:28

ja imam desetak švedskih, znaš kaj, patronažna mi je rekla da ni ne budu tolko trebale jer dok se koriste ove moderne platnene onda se ne treba široko povijati jer je beba praktički u tome široko povijena. 
    a i švedske su se meni posušile u jednom danu kad su tanke. Nema se tu kaj puno sušiti.

cloudy
    22. Studeni 2014. 19:59

Ooo onda zakon :) to nisam znala da platnene zamjenjuju široko :)  a sad kad ih spominjemo, stigle su mi i one s  ebaya...i baš  su mi ok..i ulošci također :) jesi ti rješila problem tvrdoće kod svojih?

MalaMuca
    22. Studeni 2014. 20:32

a suše se još :D sutra budu do kraja suhe, al budeš vidla da ove s e baya se niš ne pohabaju u pranju, a ove su tvrđe :/ a ovisi od materijala očito, jer samo neke su tvrde, ove ostale su super

cloudy
    22. Studeni 2014. 20:54

Ja se nadam da će se ebayuše pokazat ok i kad budu u upotrebi i da neće propuštat.  A ulošci su mi tak lijepi mekani da bi se mazila s njima 

tena123
    23. Studeni 2014. 17:01

e kupila sam pampers premium care one što budu u knjižici s popustima od DM-a 30 kom, sad se brinem jesam se zeznila jer piše newborn 0<2.5 kg, e sad jeli to veće od dva i pol kg ili do dva i pol jer se meni čine tako jako malene kad sam ih raširila..

kimito
    23. Studeni 2014. 17:19

Cure, jel zna koja gdje ima onih  vec punjenih svedskih pelena? One koje se mogu stavljat bez tetre..

renata6
    23. Studeni 2014. 17:50

Mislim da ti je to dovoljno za prvih mjesec dana, kasnije kad odete do pedijatra na pregled s prvih mj dana posavjetuj se za kasnije.

• ettaa
    23. Studeni 2014. 17:55

Nadam se da ce bit sve u redu sa kukicima i da posli nece bit potrebe za sirokim povijanjem :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.