"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Listopad 2014. 15:35

Dobro moja podloga nije gumena, ima veliki postotak pamuka, tako da mi je ona jednokratna puno plasticnija od ove nazovimo ju trajne. Tak da je meni odlicna. Ja sam za sebe u bolnici poslije poroda kotistila te jednokratne i znam da mi je bilo uzasno vruce na njima. Ali to je opet sve infividualno.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

kimito
    24. Listopad 2014. 17:09

Ja ću probat bez, pa ako vidim da je velika kakalica/pišalica lako ju kupim! :) Toliko toga ima u tim baby dućanima da stvarno ne znam što mi je zbilja potrebno. 
    Ja sam ju mislila kupat samo u vodi s kap bademovog ulja, na zadnjem ultrazvuku mi je ginić rekao da curka ima puno kose pa pretpostavljam da ću onda ipak trebat neki blagi šampon? Što se tiče baby ulja, koje ste koristili? ja sam mislila možda uzet mustelu, skupo je, ali to bi trebalo dugo trajat.

LuKi5
    24. Listopad 2014. 17:28

Mustela se nama pokazala odlicna sto se tice tjemenjace I svega,  skupa je, ali traje I vrijedi svake kune. Jos smo je pogodili uzet kad je bilo 15% popust na ukupnu trgovinu u dm-u I iskombinirali sa 25% popusta za jedan proizvod. Rekla nam je pedijatrica da je mustela najskuplja varijanta, a kako imamo problem s atopijskom suhom kozom nam je takoder preporucila eucerin uljnu kupku. :)

kleaiva
    25. Listopad 2014. 15:02

LuKi

Mustela se nama pokazala odlicna sto se tice tjemenjace I svega,  skupa je, ali traje I vrijedi svake kune. Jos smo je pogodili uzet kad je bilo 15% popust na ukupnu trgovinu u dm-u I iskombinirali sa 25% popusta za jedan proizvod. Rekla nam je pedijatrica da je mustela najskuplja varijanta, a kako imamo problem s atopijskom suhom kozom nam je takoder preporucila eucerin uljnu kupku. :)

Ne znam jel to samo s mojom curkom u pitanju bilo....ali najbolje joj je bez ikakvih ulja nakon kupanja...ova uljna kupka od eucerina je super i poslije ne treba ništa stavljati na kožu.

U slučajevima kad sam koristila ova obična baby ulja samo bi joj koža bila još suša. 
    Sada ćemo i braci kupiti uljnu kupku i super :) ona i traje stvarno jako  dugo.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

14.06.2014. L ♥

24. Listopad 2014. 19:30

Evo i nama se mustela pokazala izvrsna. Mi smo se perutali i bili suhi dok se nismo s njom poceli kupati. Skupa je, ali velika su pakiranja i doista meni vrijede svake kunice.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

kimito
    24. Listopad 2014. 19:37

Super, onda cu uzet mustelu! Iskoristit sve popuste u dm-u i mulleru :)

MalaMuca
    25. Listopad 2014. 15:08

A dise kupi ta eucerin kupka? u ljekarni? I kad onda mogu bebu kupati u tome, s koliko mjeseci?

LuKi5
    25. Listopad 2014. 17:15

MalaMuca

A dise kupi ta eucerin kupka? u ljekarni? I kad onda mogu bebu kupati u tome, s koliko mjeseci?

U apoteci, mislim da se moze koristit od 3. mj. zivota, moram nac letak di pise. :)

14.06.2014. L ♥

Nalah
    25. Listopad 2014. 16:47

Da,Eucerin imaš samo u apoteci,s tim se i ti možeš tuširati ako te strije svrbe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI