Jedina priprema za dojenje koju sam imala bila je ta da želim dojiti i znala sam da cu dati sve od sebe da uspijem i uspjela sam. Uz stav se naravno potrebno educirati.. Procitala sam svaki post na temama "problemi s dojenjem" i "skok u razvoju." Žene su sve rekle,ja nisam imala potrebu pitati bilo što.. hvala klokanici i forumu..
Khalli, super si!!! samo tako draga, imaš potporu (bar moju) 100%. fascinantno je koliko današnje žene nemaju pojma o dojenju pored toliko informacija. ali, šalu na stranu, naslušat ćeš se negativnih komentar o dojenju - nebrojeno. ja sam isključivo dojila svoje dijete do njegovog napunjenog 8-og mjeseca i dalje do napunjenog 21.og mjeseca - i ništa mu ne nedostaje. a kad sam čula komentar "još uvijek imaš mlijeka" izrečen s čuđenjem, uzvratila sam onim dobrim starim i poznatim "dokle god dijete doji i vuče ima mlijeka".
i ovo drugo imam namjeru dojiti dokle god bude zainteresiran. majčino mlijeko je najbolje za našu djecu, a ostali nek pričaju što hoće.
Imam pitanje, da li da u rodiliste ponesem kremu za mazanje bradavica ili mozda one kompresice multi mom? Da li te kompresice tj.lanolin, mozda pomazu nekako u pocetnom dojenju ili sluze iskljucivo kad pocnu stvarat ranice i to.
Znam da oni mazu mlijekom i da je luftanje cika bitno..
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Sortiraj odgovore
Najstariji