Potpomognuta u cetrdesetim

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • perla
    07. Srpanj 2019. 00:57

Nonina

perla

Nonina

Anamaria1979

Nonina, nemoj se predat, ja isto mislim da pokusas sa ovim sto ti je davalo jajne stanice….znaci da je stvar u pravom odabiru lijeka, stanica jos imas, dosta je jedna, ali vrijedna!!!!

I ja se nadam da ih još ima, samo se očito u krive mjesece probude.
    I da…… još moram i na histeroskopiju polipa prije postupka. Sad kroz ljeto. To nisam imala nikad a eto pojavio se.
    Čak sam pročitala da se polipi na maternici znaju pojaviti kada se približavate menopauzi. Ali ok, još nismo odustali.

Nonina, gdje ćeš u postupak?

Kod dr.Skvorca idem. S njim se najbolje razumijem. Gdje si ti?

U Beta plus, to će mi biti treći. Imam već dva postupka U prvom 5 js u drugom 9.I ništa 😪

• Anamaria1979
    10. Srpanj 2019. 22:00

Drage moje trudilice, evo da vam se opet malo javim...jos se bockam, opet sam bila na pregledu, dr je rekao da ce bit nesto, ali bitna je kvaliteta kao sto znate. Sto se tice bockanja, lakse mi je ( prvi put su mi se ruke tresle😵) jer sam vec to radila, naucila sam da uopce ne boli kad se piknem ispod pupka malo udesno, a drugu u lijevo, i obavezno rupicu od igle prema gore okrenutu. Cetrotide i pergoveris mijesas sam( otopinu i lijek)...uglavnom ako vam bude trebalo pomoc, slobodno recite. 

Vaki
    13. Srpanj 2019. 10:28

Anamaria - ja sam uvijek okretala rupicu prema dolje i baš me peklo. Neki dan sam naišla na informaciju da treba biti prema gore, a sad vidim da si i ti to potvrdila. Eh, da sam barem to znala prije. 😋
    Mislim da mi je najgori bio Orgalutran, neka tupa igla... 
    Znači još malo bockanja i aspiracija. 🤞
    Perlo - meni je duphastone pomogao, mada nekim cistama ni ne treba pomoć jer pucaju same. No, pilule smiruju jajnike pa je i to dobar uvod za stimulaciju.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Anamaria1979
    14. Srpanj 2019. 00:20

Da Vaki, a nisam ni ja znala prije, nego iskusila na sebi...😵

• Anamaria1979
    14. Srpanj 2019. 00:24

Nijedna me nije injekcija bolila dok sam sama sebi davala ovaj put, kut uboda takojder samo malo nagnut niti pod devedeset, niti pod 45....ne znam shvacate li ovo🤔i ne pritiskati nabrzinu, nakon uboda, nego malo pomalo...

Vaki
    14. Srpanj 2019. 14:17

S vremenom se sve nauči... 
    Kako napreduju vaše stimulacije? Jeste li već bile na punkciji? 

🤞❤️🙏

• Anamaria1979
    02. Kolovoz 2019. 20:22

Evo ovdje se nisam odavno javila, ima forum molitva za zacece, pa se tamo zajedno molimo i razmjenjivamo iskustva, odlican je forum, preporucam!!!
    Inace, kod mene opet nista, u srpnju sam bila , test bio pozitivan, beta malo povisena, ali nazalost nista se dalje nije dogadjalo, tuga opet velika, ali idemo dalje s vjerom i nadom....sto ima kod vas?

• Anamaria1979
    02. Kolovoz 2019. 20:24

Vaki ti si isto u molitvi za zacece, meni je bas dobro doslo da se s nekim molim, nekako se osjecam lakse, pogotovo sto vec ima trudnica, Bogu hvala!!! Neka se tako i nastavi👍🙏

Vaki
    02. Kolovoz 2019. 23:36

Anamaria - žao mi je što nije dobro završilo.😥
    Meni molitva isto pomaže. Nekako mi je lakše nakon molitve, kao da nisam sama...

🤞❤️🙏

• Anamaria1979
    04. Kolovoz 2019. 20:43

Nisi sama, nazalost svakakvih nevolja ljudi dozive kroz zivot, svakako je u molitvi s drugima lakse, jer imas suosjecanje s onim tko ima isti problem, pa je to na neki nacin utjeha....nemoj bit tuzna, ipak imas dijete, pa mislim i vecu snagu za daljnju borbu...👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.