Drage zene, otvaram novu temu za sve koje se u cetrdesetim i dalje bore za bebicu i one koje su uspjele da podjele iskustva o stimulacijama, klinikama, trudnocama.....
Imas vec otvorenu grupu pomognuta oplodnja vol2.Tamo cure imaju dosta iskustva pa se javi tamo.🤗...
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Drage zene, otvaram novu temu za sve koje se u cetrdesetim i dalje bore za bebicu i one koje su uspjele da podjele iskustva o stimulacijama, klinikama, trudnocama…..
Pozdrav temi, ja sam jedna od tih i voljela bih čuti pozitivna iskustva nas starijih. Pogotovo, savjete oko odabira klinike.
Hvala Medo2711, pogledat cu grupu...
Perla, ne znam sto bih ti rekla, moja borba tr a je odavno, prosla nekoliko ivf, jedna izgubljena ivf trudnoca.....dr lucinger je odlican samo r a di aspiraciju na zivo pa sam jedva izdrzala, ali to je individualno, nekoga ne boli....planiram u cito, takojder preporucam dr poljaka, ali ako si blize zagrebu onda mozes lucija....strucnjak je stvarno.
Ja zelim jos pokusat, premda sam umorna od svega....moj put je bio dugggg, a bez rezultata...iako sam i iz drugih razloga jedno vrijeme pauzirala...i tako stigle cetrdesete....
Izgleda da nema bas puno starijih, slabo se javljaju, ali ustvari to je dobro, ako su uspjele ostvarit trudnocu prije.💟...javljam se opet ovdje, jer ne mogu pohvatat sve cure u vol2 koje mi preporucila medo2711......ono sto sam pratila malo, su tako divne zene koje se pomazu na raznorazne nacine da ostvare 👶, a onome tko nije prosao ne moze zamislit kroz sto netko prolazi, nesto sto bi trebalo bit tako prirodno. Eto takav je zivot, ali samo naprijed....nema odustajanja dok god mozemo psihicki i fizicki.
Ja cekam mengu, kasni mi (a inace nikad ne kasni), pa cu vidjet s dr sto dalje. Htjela sam probat prije ljeta, pa cemo sad vidjet....javljat cu se ako krenem u postupak....zelim od srca svima uspjeh, vjerujem i u njegovo ostvarenje....🙏
Na potpomognutoj temi sam i ja jutros pisala al tamo se cure duze prate i ne cine mi se zainteresirane za nekog novijeg...tj zasad jos nemam odgovora pa se prebacujem ovdje ako me primate ali ja sam 37godina🥴🌝🌝🌝
Naravno zvjezdice37, mozda je ipak ime teme problem, jer nisu vazne godine, svak tko je na ovoj temi,( bez obzira koliko godina ima)svima je zelja i cilj isti. Tu smo da se pomazemo iskustvima, klinikama, doktorima, postignucima, da budemo potpora jedna drugoj. Dobrodosla i da se sto prije zajedno preselimo na trudnicke teme 🙏 Koliko dugo se boris? Dali si u postupku?
Naravno zvjezdice37, mozda je ipak ime teme problem, jer nisu vazne godine, svak tko je na ovoj temi,( bez obzira koliko godina ima)svima je zelja i cilj isti. Tu smo da se pomazemo iskustvima, klinikama, doktorima, postignucima, da budemo potpora jedna drugoj. Dobrodosla i da se sto prije zajedno preselimo na trudnicke teme 🙏 Koliko dugo se boris? Dali si u postupku?
Hvala,ja sam vec mjesecima na temi Lh trakice ali cure su se odlucile malo odmoriit pa mozes prelistati tamo ima isto raznoraznih razgovora
Imam curicu od 5,5godina,rodila sa 30 a poslije toga nisam vise ostala trudna
potrazila sam pomoc kod privatnika u Osijeku,sve nalaze sam prikupila kod primarnog lijecnika a onda sam prosli mjesec krenula privatno.Pokusali prosli mjesec stimulacijom jajnika sa štoper injekcijom ali do trudnoce nije doslo.Zatim radjen shg uzv jajovoda-sve ok...sad je u planu folikulometrija i stimulacija Femara tabletama.to je ukratko
Kod tebe?
Hej, cure! Pošto sam napunila 39 onda i ja spadam ovdje. 😎
Ja imam sina iz drugog transfera, ima 4. godine. Od 2017. pokušavamo proširiti obitelj, ali nam neide. Do sad je bio problem spermiogram, a sada su tu i godine. U 9. mjesecu sam imala biokemijsku i svašta se izdešavalo pa sam trebala čekati preko 6 mjeseci za novi postupak. Onda su mi zamrzli svih 7 embrija pa opet čekanje na FET koji je bio u 5. mjesecu i nije uspio. Sad opet čekanje do 9. mjeseca za novi FET. Tako da vrijeme stvarno leti i nadam se da ćemo sve mi ovdje uspjeti što prije.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji