Zao mi je sto ti nije lani uspjelo Vaki, ali samo naprijed, mora ti sincic dobit braca ili seku..🙏..daj Boze da svaku od nas sreca pogleda!!!!
Mislim da nije lose uzimati andol sto, radi prokrvljenosti, ja cu probat, pitat cu doktora, barem svaki drugi dan…nekad je i meni cirkulacija u nogama losa….dobila sam mengu i pijem letrozol tablete…
Letrozol je mislim isto sto i femara ako se ne varam-to meni doktor planira ovaj mjesec uvesti.Kako ih pijes i molim te koliko te kosatju tablete,ja idem privatno pa neznam koliko ce bez recepta biti skuplje.
Jel ovo prvi put da ih uzimas i kakva ti je ovulacija uz te lijekove.
Bas se iskreno nadam da ce ti pomoci u ostvarenju trudnoce
Pila sam klomifene, ali nama je spermiogram loš pa neide bez IVF/ICSI. Dobro sam reagirala na njega pa sam u toj kombinaciji i ostvarila trudnoću. Prošle godine sam imala biokemijsku, isto Klomifeni…
Vaki kod mene je isto u planu stimulacija O tabletama ali muzu mi je dobar spermiogram pa se nadam da ce ici lakse.Iskreno kako zivino brzim tempom,godine 37 ,on puno pusi i nekad ima problema sa bubrezima mislila sam da ce i kod njega štekati-no hvala boogu zdravi su i brzi spermici
Anamaria - Klomifeni do 8.dc i onda 2 dana Gonali. To je bila dobitna kombinacija. Kad smo to ponovili prošle godine onda je bila biokemijska.
Daj boze pa sad da bude jedna zdrava trudnoca🤞🤞🤞
Pa ja mislim da te tablete i dalje možeš dobiti na recept.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ovo mi je prvi put s ovim tabletama, koristila sam prije davno klomifen za aih, ali spermiogram je bio los, pa nista od toga...platila sam 150 kn za pet dana tableta, tri puta dnevno svakih osam sati, a dalje cemo vidjet, javim vam se nakon pregleda...
Zvjezdice - nemoj se trošiti, imaš pravo dobiti te tablete na recept bez obzira što ideš privatno u postupak. Čuvaj novce za pelene.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Zvjezdice - nemoj se trošiti, imaš pravo dobiti te tablete na recept bez obzira što ideš privatno u postupak. Čuvaj novce za pelene.
Super nisam ovo znala bas ti hvala na info to mi ipak puno znaci.
Znam da su tablete skupe kada se kupuju
Sortiraj odgovore
Najstariji