Pozdrav, kraljice moje!🤗🤗🥰🥰
Wildflower super što si uživala u druškanju i što si čula srčeko!🤗🤗❤️❤️
Rolice draga moja, nadam se da će se napokon sve riješiti da ti možeš malo odahnuti i odmoriti, jer ovo je baš iscrpljujuće.😔😔 Drži mi se!❤️🫂
Žuži neopisivo mi je žao.😔😔 Odmori, napuni baterije i onda u FET. Tvoja bebica te čeka.🤗🤗❤️❤️
Sunce ja se nadam da će sve izaći na dobro.🙏🙏🤞🤞❤️❤️🍀🍀 Javi nam se.
MiliPe ajme, kako neodgovorno.😱 Toliko čekaš i onda ti kažu da ništa od transfera jer nisu odledili mrvicu. Ajme, prestrašno što se sve događa.😔😔 Lijepo se odmori i onda po mrvicu koja će biti dobitna!🙏🙏🤞🤞❤️❤️🍀🍀
Sanjushka neopisivo mi je žao.😔😔 Ali bolje odgoditi nego forsirati nešto što nema smisla. Idući postupak je definitivno tvoj!🙏🙏🤞🤞❤️❤️🍀🍀 Od ❤️ ti to želim!🤗🤗🥰🥰
Anice sretno na druškanju i javi nam dojmove!🤞🤞❤️❤️🍀🍀
Ja sam išla kod svog ginekologa po uputnice za ovo što mi je profesor napisao. Idući tjedan ću ići to riješiti. Usput sam si išla u ljekarnu po nekakve tabletice protiv mučnina, pa ćemo vidjeti da li mi barem malo pomažu.🤔🤔
Svim lavicama sretnoooooo!🤞🤞❤️❤️🍀🍀
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Wildflowernisam imala iskustva s dr M, bas me zanima kakav je iako sam cula brojne pohvale za njega i njegovu strucnost. Ja mislim da ja necu raditi nipt.
Nemoj se prepasti nakon dr R :D
Malo je ozbiljniji, djeljuje strog..
Ali meni je super.. Ja sam njegova stara pacijentica, kao i moja mama i teta i sve smo zadovoljne.
Samo sto se on u nekom momentu vratio u bolnicu i privatno je poceo primati iskljucivo trudnice, buduci da radi samo 2 dana u tjednu privatno... Pa sam 2019 prestala ici na redovne kontrole kod njega.
Za obican pregled se dugo ceka.. I ne prima nove pacijentice..
A sto je reci da neces raditi nipt?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Angel eyes auu ja i ovako ne znam di cu s kilama, a nastavim li ovako onda pogotovo ne znam sta cu obuc na zimu 😂🫣 isto se jedva cekam vratit treninzima kad ovo sve prodje (nisam mislila da ce mi to toliko faliti) 😅
Leona ja sam ti sutra tocno 8 tjedana 🫣 sve mi je to jos nepojmljivo, cekam taj uzv 13.06. jer ovako je bas neki glupi feeling, nista se ne desava pa ne znas na cemu si 😄 a nadam se da te nece uhvatiti mucnine, a ni glad 😅
Wildflower 🌸 bas mi je drago da si cula otkucaje 🥰🥰
Sunce ☀️ mislim da ima jos nade, u mojoj poliklinici sada imaju slucaj cure kojoj je bila mala beta i duplala se za x1.6 , nisu bili bas optimisticni s tim ali eno cura je na pola puta uredne trudnoce, tako da drzimo svi 🤞🏼🤞🏼
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Wildflower, bas mi je drago da ti je bolje i da sad mozes uzivat u tim slatkim mukama 🤗
Zuzi, zao mi je stvarno 😥
Koalica, Dreamer, kako su cekalice, na iglama kao i ja 😅?
Hejj, apsolutno da haha jedva čekam ponedjeljak😅
Žuži žao mi je 😔🫂 sretno dalje 🍀
Jurky da da, još malo i s nama je ❤️ a i ti si već na pola puta 🙈 nadam se da si se sad malo opustila i da uzivas 🥰
Wildflower bravo za dobar pregled i lijepo druškanje ❤️ divno divno 🤗
Sunce drzim fige na najjače 🤞🤞🍀
Leona ❤️🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Drage žene,
javljam da mi je današnja beta 139.9🙄
Uopće ne znam šta si misliti. Imam loš predosjećaj ali idem u Zagreb u subotu izvaditi još jednom da vidim kako dalje🫡
Ali pa to je pravilno duplanje i nebi ja to još otpisivala. Naravno da više volimo visoke bete ali bilo je svakakvih primjera gdje su visoke bete završile spontanim, a iz niskih beta cure iznijele zdravu trudnoću. Svakako to sada treba pratiti dalje. Držim 🤞 na najjače I da nas sve iznenadiš. Malo magije i čuda su uvijek dobrodošli.
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Hvala vam curke ❤️❤️
.
Dodo jesu tebi u Podobniku nudili i lokalnu anesteziju ili samo opću?
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Hvala vam žene❤️ Oprostite kaj vas gnjavim🥺
Ma ne znam, ja sam psihicki lose od svega. Taman sam si poslozila u glavi da nista s toga i da idem uzivat u ljetu. Sad je problem sto nemam gdje betu izvaditi u subotu pa cu ili potegnut u Zagreb na 2 sata ili cekat ponedjeljak. Kaze dr.Alebić da vadim u pon i onda se cujemo za dalje🙄 Ne osjecam da ce biti dobro samo zato jer se ne osjecam "trudno" ko u prijasnim postupcima koju su rezultirali boljom betom. Stalno citam o vanmaternicnoj trudnoci i panicno se bojim da ne krenu bolovi i krvarenje. Svaki drugi mjesec hodocastim u bolnicu😒
Javit cu vam se❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Wildflower, bas mi je drago da ti je bolje i da sad mozes uzivat u tim slatkim mukama 🤗
Meni se sad desilo nesto skroz cudno na poslu, sa kolegama sa posla pricam i odjednom osjetim da sam procurila, a tek 5dnt. Odem u wc i jedva se saberem pogledati, kad nije krv nego vodenasto i prozirni i malo egg white isjedak, ali toliko da je ogromna fleka i na hlacama (nije urin 😅). Imala sam do sada dosta situacija sa iscjetkom, ali ne ovakvu 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Meni se sad desilo nesto skroz cudno na poslu, sa kolegama sa posla pricam i odjednom osjetim da sam procurila, a tek 5dnt. Odem u wc i jedva se saberem pogledati, kad nije krv nego vodenasto i prozirni i malo egg white isjedak, ali toliko da je ogromna fleka i na hlacama (nije urin 😅). Imala sam do sada dosta situacija sa iscjetkom, ali ne ovakvu 😅
Mislim da bi mogo bit dobar znak, msm bar sam tako čula da neko može imat iscjedak😊. Ja npr ne znam jer koristim cyclogest vaginalete i onda mi stalno nešto curi😅, točno me nekad strah da mi čitava vaginaleta ne izađe kad se otopi, iskr mislila sam da će ovo čekanje bit lakše🤣😅
Sortiraj odgovore
Najstariji