Ali s obzirom da cu skratiti putovanje, onda cu pokusati dogovoriti uzv tjedan prije... 2.7 cu vec biti 12+5
Ipak bi htjela u 11 tt napraviti NIPT
Vidit ces kako je Mimica totalna suprotnost dr R
Dr R je malo cak i preopusten, a dr M je bas stara skola...
Moras biti ko penzicka, ne bi savjetovao prevelike napore, putovanja i slicno :D
Dok dr R kaze: Ma mozes sve, trudnoca nije bolest, to je stanje
Mislim da je istina ipak negdje izmedju....

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Wildflower, bas mi je drago da ti je bolje i da sad mozes uzivat u tim slatkim mukama 🤗
Zuzi, zao mi je stvarno 😥
Koalica, Dreamer, kako su cekalice, na iglama kao i ja 😅?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sunce pa to je dobra beta. Daj Boze da te osjecaj vara i da ce sve biti dobro, javi se sutra. Sretno 😘😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Wildflower nisam imala iskustva s dr M, bas me zanima kakav je iako sam cula brojne pohvale za njega i njegovu strucnost. Ja mislim da ja necu raditi nipt.
Jurky, Marica, Sanjushka, Pebbles, Eni, Slee, MiliPe, Bebolina, Angel eyes, Korni, Sani, Rolice, Nicaivo hvala vam svima od ♥️ na navijanju i lijepim željama. Sad lagano do UZV🤞🏻🍀♥️
Rolice žao mi je. Baš to, ne razumijem što je on vidio 😏 drži se, nadam se da će ova tvoja patnja uskoro završiti 🤞🏻🙏🏻🍀❤️😔😘🫂
Sanjushka neka ti vrijeme do idućeg postupka brzo prođe i neka bude dobitan 🍀🤞🏻❤️😘
Pebbles tako i ja razmišljam, kasnije ću se boriti sa kilama. Ne znam točno koji si tjedan, ja sam se isto tako nadala pa da možda izgubim koju kilicu, mene još stigne uloviti, ali da, kad vidim kako je curama ne želim si to. Neka kila🤭🤣❤️😘
Ikar sretno sa histeroskopijom🤞🏻🍀♥️😘
Slee drago mi je da je UZV dojki prošao super i da je sve drugo ok☺️neka sljedeći ciklus bude sve odlično🍀🤞🏻❤️☺️
MiliPe ❤️❤️❤️neka sljedeći bude dobitan, bez greške. Lijepo se odmori, pa u nove pobjede 🤞🏻🍀❤️☺️😘
Bebolina ne brini prije vremena, bit će to sve super. Mislim da čašica, dve neće škoditi🥂. Sretno❤️🍀🤞🏻😘
Korni još malo i upoznat ćeš svoju curicu😍 mogu misliti kako ste uzbuđeni. Jedva čekam da nam javiš lijepe vijesti ♥️ 😘 😍🎉
Sani jesi vidjela ha? Tko će sad dočekati UZV🤭☺️😍🎉😘♥️
Anice sretno i tebi danas na UZV😍😘♥️
Žuži žao mi je 😔super je što odmah dižeš glavu i planiraš dalje. Bravo, svaka čast🫂♥️😘
Wildflower drago mi je da je sve u redu sa bebicom i da ste slušali ♥️ neka se tako nastavi dalje, bez ikakvih stresova♥️♥️🍀🤞🏻😘
Rolice istina, kad platiš, onda možeš očekivati da će ti se netko posvetiti. Žalosno, ali istinito 😏♥️
Sunce držim 🤞🏻 🍀 da se nastavi duplati i da bude sve u redu na kraju 🍀🍀🍀♥️😘
Puno pusa i sreće vam šaljem svima ♥️🍀🎉🤞🏻😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Pozdrav, kraljice moje!🤗🤗🥰🥰
Wildflower super što si uživala u druškanju i što si čula srčeko!🤗🤗❤️❤️
Rolice draga moja, nadam se da će se napokon sve riješiti da ti možeš malo odahnuti i odmoriti, jer ovo je baš iscrpljujuće.😔😔 Drži mi se!❤️🫂
Žuži neopisivo mi je žao.😔😔 Odmori, napuni baterije i onda u FET. Tvoja bebica te čeka.🤗🤗❤️❤️
Sunce ja se nadam da će sve izaći na dobro.🙏🙏🤞🤞❤️❤️🍀🍀 Javi nam se.
MiliPe ajme, kako neodgovorno.😱 Toliko čekaš i onda ti kažu da ništa od transfera jer nisu odledili mrvicu. Ajme, prestrašno što se sve događa.😔😔 Lijepo se odmori i onda po mrvicu koja će biti dobitna!🙏🙏🤞🤞❤️❤️🍀🍀
Sanjushka neopisivo mi je žao.😔😔 Ali bolje odgoditi nego forsirati nešto što nema smisla. Idući postupak je definitivno tvoj!🙏🙏🤞🤞❤️❤️🍀🍀 Od ❤️ ti to želim!🤗🤗🥰🥰
Anice sretno na druškanju i javi nam dojmove!🤞🤞❤️❤️🍀🍀
Ja sam išla kod svog ginekologa po uputnice za ovo što mi je profesor napisao. Idući tjedan ću ići to riješiti. Usput sam si išla u ljekarnu po nekakve tabletice protiv mučnina, pa ćemo vidjeti da li mi barem malo pomažu.🤔🤔
Svim lavicama sretnoooooo!🤞🤞❤️❤️🍀🍀

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Wildflowernisam imala iskustva s dr M, bas me zanima kakav je iako sam cula brojne pohvale za njega i njegovu strucnost. Ja mislim da ja necu raditi nipt.
Nemoj se prepasti nakon dr R :D
Malo je ozbiljniji, djeljuje strog..
Ali meni je super.. Ja sam njegova stara pacijentica, kao i moja mama i teta i sve smo zadovoljne.
Samo sto se on u nekom momentu vratio u bolnicu i privatno je poceo primati iskljucivo trudnice, buduci da radi samo 2 dana u tjednu privatno... Pa sam 2019 prestala ici na redovne kontrole kod njega.
Za obican pregled se dugo ceka.. I ne prima nove pacijentice..
A sto je reci da neces raditi nipt?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Angel eyes auu ja i ovako ne znam di cu s kilama, a nastavim li ovako onda pogotovo ne znam sta cu obuc na zimu 😂🫣 isto se jedva cekam vratit treninzima kad ovo sve prodje (nisam mislila da ce mi to toliko faliti) 😅
Leona ja sam ti sutra tocno 8 tjedana 🫣 sve mi je to jos nepojmljivo, cekam taj uzv 13.06. jer ovako je bas neki glupi feeling, nista se ne desava pa ne znas na cemu si 😄 a nadam se da te nece uhvatiti mucnine, a ni glad 😅
Wildflower 🌸 bas mi je drago da si cula otkucaje 🥰🥰
Sunce ☀️ mislim da ima jos nade, u mojoj poliklinici sada imaju slucaj cure kojoj je bila mala beta i duplala se za x1.6 , nisu bili bas optimisticni s tim ali eno cura je na pola puta uredne trudnoce, tako da drzimo svi 🤞🏼🤞🏼

👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Wildflower, bas mi je drago da ti je bolje i da sad mozes uzivat u tim slatkim mukama 🤗
Zuzi, zao mi je stvarno 😥
Koalica, Dreamer, kako su cekalice, na iglama kao i ja 😅?
Hejj, apsolutno da haha jedva čekam ponedjeljak😅
👩🏽 24 god, PCOS tip c, blagi IR, AMH 45
👨🏽25 god, oligoasthenozoospermia
2023. Jajovodi✂️
2023. Prirodna trudnoca( vanmaternična)
05/24 1.IVF Sv.Duh (ovaleap 150, cetrotide, ovitrelle) 7🐣, 2❄️blstociste, ET 1 blastocista vracena-beta 0,5
7/26 histeroskopija septuma
10/24 FET vracene 2 blastociste- 14.dnt. Beta 382, 1. pregled 7+3 kornualna trudnoća💔
Žuži žao mi je 😔🫂 sretno dalje 🍀
Jurky da da, još malo i s nama je ❤️ a i ti si već na pola puta 🙈 nadam se da si se sad malo opustila i da uzivas 🥰
Wildflower bravo za dobar pregled i lijepo druškanje ❤️ divno divno 🤗
Sunce drzim fige na najjače 🤞🤞🍀
Leona ❤️🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji