Drage žene,
javljam da mi je današnja beta 139.9🙄
Uopće ne znam šta si misliti. Imam loš predosjećaj ali idem u Zagreb u subotu izvaditi još jednom da vidim kako dalje🫡
Sretnoooo🍀🍀 malo se probaj opustiti i biti pozitivnija...
Nek te predosjecaj prevari🥰
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
MiliPe ajme, užasno sam se naživcirala kad sam čitala tvoj post. Vjerujem da si ljuta i razočarana. Greške se događaju i ljudski je griješiti, ali ovo je baš igra živaca. Nažalost sad nema druge nego da čekaš idući ciklus, želim ti svu sreću
RuzaFT i ja sam imala loš prvi pokušaj IVF-a. Od cca 20 antralaca, reagiralo je samo 7 folikula i rasli su nesrazmjerno, odradili smo aspiraciju i od 7 folikula imala sam samo 2 jajne stanice i obje su bile nezrele. Idući ciklus sam imala 22 antralca, od toga je njih 15 reagiralo i rasli su ujednačeno, aspirirano ih je toliko, od toga je bilo 8 jajnih stanica i 3 su došle do blastociste. Dakle, nemoj se bedirati, svaki ciklus je priča za sebe i svaka terapija je isto priča za sebe, jedan loš pokušaj IVF-a ne znači da je sve izgubljeno
sanjushka baš mi je žao što je ovaj postupak otkazan, držim ti fige za nove pobjede i pogodniji ciklus
leona suuuuper neka se beba nastavi lijepo razvijati, želim da ti brzo prođe vrijeme do prvog UZV
Rolica jako mi je žao, mislim da neki liječnici izgube realnost i ne razmišljaju prije nego što nešto kažu, a nisu sigurni u to. Drži se i skupljaj snage za nove pobjede
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Zuzi Zao mi je. Super je sto imas plan za dalje. Sledeci fet je nas 🤞🏻🤞🏻🥰🥰
Sunce Istog sam misljenja da trebas biti malo pozitivnija, mislim da ce ipak biti sve dobro..
Ostale cure Hvala vam na lijepim recima, puno mi znaci. Vec danas sam se naspavala i pomirila s tim da ovaj put nije sudjeno. Ja cu opet krajem sedmog mjeseca jer idem na odmor krajem sestog zelim se odmoriti i napuniti baterije. Sretno vam bilo ❤️🥰
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)
Wildflower primio me je dr.Mimica za vodjenje trudnoce. Ja sam dan poslije tebe, 3.7.na iducem uzv-u, to bi mi trebao biti 11tt.
Drago mi je da si cula srceko i da beba lijepo raste.
Neki dan na uzv, dr R mi je pustio otkucaje i bilo je predivno za cuti i komentirao mi je ovo je djecak kad su ovako veliki. Al vidit cemo.🤣🥰
Jesi li ti radila krvnu sliku i urinokulturu? Jeli ti dr.Mimica otvorio trudnicku knjizicu?
Wildflowerprimio me je dr.Mimica za vodjenje trudnoce. Ja sam dan poslije tebe, 3.7.na iducem uzv-u, to bi mi trebao biti 11tt.
Drago mi je da si cula srceko i da beba lijepo raste.
Neki dan na uzv, dr R mi je pustio otkucaje i bilo je predivno za cuti i komentirao mi je ovo je djecak kad su ovako veliki. Al vidit cemo.🤣🥰
Jesi li ti radila krvnu sliku i urinokulturu? Jeli ti dr.Mimica otvorio trudnicku knjizicu?
Super :) on prima trudnice, ali ostale zene, preglede i sl ne bas vise....
Ja sam 2.7 na uzv kod dr R i tada radim nalaze. :) kasnije nastavljam kod Mimice... Malo mi je specificna situacija jer sam malo Zg, malo St.. Svakako sam htjela 12 tt kod dr R.
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Ali s obzirom da cu skratiti putovanje, onda cu pokusati dogovoriti uzv tjedan prije... 2.7 cu vec biti 12+5
Ipak bi htjela u 11 tt napraviti NIPT
Vidit ces kako je Mimica totalna suprotnost dr R
Dr R je malo cak i preopusten, a dr M je bas stara skola...
Moras biti ko penzicka, ne bi savjetovao prevelike napore, putovanja i slicno :D
Dok dr R kaze: Ma mozes sve, trudnoca nije bolest, to je stanje
Mislim da je istina ipak negdje izmedju....
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
Wildflower, bas mi je drago da ti je bolje i da sad mozes uzivat u tim slatkim mukama 🤗
Zuzi, zao mi je stvarno 😥
Koalica, Dreamer, kako su cekalice, na iglama kao i ja 😅?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sunce pa to je dobra beta. Daj Boze da te osjecaj vara i da ce sve biti dobro, javi se sutra. Sretno 😘😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Wildflower nisam imala iskustva s dr M, bas me zanima kakav je iako sam cula brojne pohvale za njega i njegovu strucnost. Ja mislim da ja necu raditi nipt.
Jurky, Marica, Sanjushka, Pebbles, Eni, Slee, MiliPe, Bebolina, Angel eyes, Korni, Sani, Rolice, Nicaivo hvala vam svima od ♥️ na navijanju i lijepim željama. Sad lagano do UZV🤞🏻🍀♥️
Rolice žao mi je. Baš to, ne razumijem što je on vidio 😏 drži se, nadam se da će ova tvoja patnja uskoro završiti 🤞🏻🙏🏻🍀❤️😔😘🫂
Sanjushka neka ti vrijeme do idućeg postupka brzo prođe i neka bude dobitan 🍀🤞🏻❤️😘
Pebbles tako i ja razmišljam, kasnije ću se boriti sa kilama. Ne znam točno koji si tjedan, ja sam se isto tako nadala pa da možda izgubim koju kilicu, mene još stigne uloviti, ali da, kad vidim kako je curama ne želim si to. Neka kila🤭🤣❤️😘
Ikar sretno sa histeroskopijom🤞🏻🍀♥️😘
Slee drago mi je da je UZV dojki prošao super i da je sve drugo ok☺️neka sljedeći ciklus bude sve odlično🍀🤞🏻❤️☺️
MiliPe ❤️❤️❤️neka sljedeći bude dobitan, bez greške. Lijepo se odmori, pa u nove pobjede 🤞🏻🍀❤️☺️😘
Bebolina ne brini prije vremena, bit će to sve super. Mislim da čašica, dve neće škoditi🥂. Sretno❤️🍀🤞🏻😘
Korni još malo i upoznat ćeš svoju curicu😍 mogu misliti kako ste uzbuđeni. Jedva čekam da nam javiš lijepe vijesti ♥️ 😘 😍🎉
Sani jesi vidjela ha? Tko će sad dočekati UZV🤭☺️😍🎉😘♥️
Anice sretno i tebi danas na UZV😍😘♥️
Žuži žao mi je 😔super je što odmah dižeš glavu i planiraš dalje. Bravo, svaka čast🫂♥️😘
Wildflower drago mi je da je sve u redu sa bebicom i da ste slušali ♥️ neka se tako nastavi dalje, bez ikakvih stresova♥️♥️🍀🤞🏻😘
Rolice istina, kad platiš, onda možeš očekivati da će ti se netko posvetiti. Žalosno, ali istinito 😏♥️
Sunce držim 🤞🏻 🍀 da se nastavi duplati i da bude sve u redu na kraju 🍀🍀🍀♥️😘
Puno pusa i sreće vam šaljem svima ♥️🍀🎉🤞🏻😘
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Sortiraj odgovore
Najstariji