Jurky, Marice, Medena, želim vam predivne trenutke druškanja s malcima danas 🫶
Popis nam je diiivan, sami ultrazvuci, još se i mi preostale suborkinje ukrcamo do kraja godine i bit će ovo godina svih nas ❤️
Žuži, Sunce, beskrajno mi je žao. Nadamo se s vama do kraja ❤️🍀
Rolice, di si nam? Jesi dobro? 🤗
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, blighted ovum
dodo87.forum@gmail.com
Marice, Medena i Jurky cure sretno danas na ultrazvuku, uživajte ❤️🥰
Kod mene krenuo smećkasti iscjedak, svaka nada je sad otišla… Bas je frustrirajuće, necu ni dočekati betu🙄 Tek mi je 24. dan ciklusa (7. dan nakon transfera) i mjesečnicu bi trebala dobiti u petak ili subotu, ali očito je ovaj postupak malo poremetio. Ne znam kako vise samu sebe utješiti 🙈
Moze li biti implementacisjko na 7dnt?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Drage žene, moja beta je danas 64.9 😌
Testovi su bili obečavajući jer se već 5dnt vidjela sjena. Međutim pošto sam se svaki dan testirala vidjelo se da ne tamne kako treba. Kod nas je sad već postao problem održavanje, a ne da li će se primiti.
Otpisala sam ovo i nadam se da nije vanmaterično (ponavljat ću u četvrtak). 🙏
Sretno svima. Čitam vas rado sve😊❤️🥰
Zao mi je da je tako🥺 nadam se da cete saznati uzrok tomu!🤞🏻🙏🏻
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Marice, Medena i Jurky cure sretno danas na ultrazvuku, uživajte ❤️🥰
Kod mene krenuo smećkasti iscjedak, svaka nada je sad otišla… Bas je frustrirajuće, necu ni dočekati betu🙄 Tek mi je 24. dan ciklusa (7. dan nakon transfera) i mjesečnicu bi trebala dobiti u petak ili subotu, ali očito je ovaj postupak malo poremetio. Ne znam kako vise samu sebe utješiti 🙈
Moze li biti implementacisjko na 7dnt?
Mislim da je teško s obzirom koliko me jako boli stomak😢
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Slee ja te potpuno kužim, nisi luda.. 😁 Ja sam isto nekako optimistična, mislim da sam se lijepo pripremila za ovaj postupak, od suplemenata do čišćenja kuće.. 🥰
Sunce nadam se da će se to lijepo duplati u četvrtak, nemoj još otpisati..
Jucer sam naletila na neku ženu na instagramu kojoj je početna beta 9dnt iznosila oko 23, tako nešto. I pratila je, nastavila se lijepo i više nego duplat i sad je u 30 i nekom tjednu zdrave trudnoće..
Žuži žao mi je.. 😔
Korni traga ima ali samo traga. 😁 Uspjela sam jutros dobit Mlaku na neki broj moba koji sam našla na netu jer se na fiksni ne javljaju i kažu da je nalaz gotov i poslan ginekologici, a na mail ne šalju. Ona radi popodne tako da ju moram zvat kasnije, a na egrađani vjv neće bit vidljivo do sutra..
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (5 stim)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️⏳
📧 s88.forum@gmail.com
Cure, moja beta je jedan veliki ➖
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Jurky, Medena, Marica sretnooo na pregledima 🥰
Dodo draga, evo danas sam bila u Vinogradskoj s idejom da mi to dolje razmrdaju pa krene menga, kad doktor... ja vidim embrij... cujem otkucaje... ali slabe... koji je datum bio transfer... a ne onda ništa ipak... ne, ništa.... i napiše na nalazu da ne vidi embrij Tako da smo se naručili sutra popodne u Podobnik nek pogledaju još jednom, oni barem imaju dobre aparate to sigurno... pa ćemo biti pametniji... tablete imam i planiram ih uzeti za vikend ako sutra potvrde da ništa
Kako si ti draga?
Sunce nadam se da još ima nade
Sanjushka drži se draga, ajde samo polako, bzvz si sad nabijaš dodatan stres... sigurno su dobri nalazi, možeš ih to kasnije i mailom poslati u repromed ako bi baš kasnili. I nama su kasnili pa su nas pustili u postupak bez toga iako su naglasili da ne bi smjeli...
Tanjaanja žao mi je draga Drži se
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 39 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Slee ja te potpuno kužim, nisi luda.. 😁 Ja sam isto nekako optimistična, mislim da sam se lijepo pripremila za ovaj postupak, od suplemenata do čišćenja kuće.. 🥰
Sunce nadam se da će se to lijepo duplati u četvrtak, nemoj još otpisati..
Jucer sam naletila na neku ženu na instagramu kojoj je početna beta 9dnt iznosila oko 23, tako nešto. I pratila je, nastavila se lijepo i više nego duplat i sad je u 30 i nekom tjednu zdrave trudnoće..
Žuži žao mi je.. 😔
Korni traga ima ali samo traga. 😁 Uspjela sam jutros dobit Mlaku na neki broj moba koji sam našla na netu jer se na fiksni ne javljaju i kažu da je nalaz gotov i poslan ginekologici, a na mail ne šalju. Ona radi popodne tako da ju moram zvat kasnije, a na egrađani vjv neće bit vidljivo do sutra..
Draga Sanjushka sad si me i rasplakala❤️
Hvala vam svima. Tolko vas je gust citat jer ste pune podrske i potpore. Nama se za sad svaki puta "prime" uz heparin i intralipide ali tako i ode. Nisam jos dozivjela da mi se beta lijepo podupla. Ili pocne nisko ili pocne visoko pa zavrsi tako kako zavrsi. Imam i osjecaj da cu ionako dobiti ciklus.
Ne znam kako vi, al ja sam umorna od svega. Od te vjecite borbe vec godinu i pola, doslovno samo nam se zivot vrti oko toga. Odlucili smo napraviti pauzu preko ljeta (valjda cu izdrzat) i na jesen u nove pobjede. Imamo jos 2 smrzlica🙏
I sve pohvale dr.Alebicu. Ja tolko volim tog covjeka da vam to ne mogu opisati. Dogovorili smo se zbog ovoga da cemo ubuduce svaki tjedan imati pregled da se i ja osjecam "sigurnije". Pun je podrske i optimizma. Hvala svima❤️❤️
Javit cu se u cetvrtak sa novom betom.
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Cure, moja beta je jedan veliki ➖
Tanjanja zao mi je 😢
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Jurky, Medena, Marica sretnooo na pregledima🥰Dodo draga, evo danas sam bila u Vinogradskoj s idejom da mi to dolje razmrdaju pa krene menga, kad doktor… ja vidim embrij… cujem otkucaje… ali slabe… koji je datum bio transfer… a ne onda ništa ipak… ne, ništa…. i napiše na nalazu da ne vidi embrijTako da smo se naručili sutra popodne u Podobnik nek pogledaju još jednom, oni barem imaju dobre aparate to sigurno… pa ćemo biti pametniji… tablete imam i planiram ih uzeti za vikend ako sutra potvrde da ništa
Kako si ti draga?
Sunce nadam se da još ima nade
Sanjushka drži se draga, ajde samo polako, bzvz si sad nabijaš dodatan stres… sigurno su dobri nalazi, možeš ih to kasnije i mailom poslati u repromed ako bi baš kasnili. I nama su kasnili pa su nas pustili u postupak bez toga iako su naglasili da ne bi smjeli…
Tanjaanja žao mi je dragaDrži se
Rolica ajme srce mi je stalo kad sam pocela citati 🙈🙈🙈 pa kako to sad vidi sad ne vidi nista 🫣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji