Cure, moja beta je jedan veliki ➖

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Jurky, Medena, Marica sretnooo na pregledima 🥰
Dodo draga, evo danas sam bila u Vinogradskoj s idejom da mi to dolje razmrdaju pa krene menga, kad doktor... ja vidim embrij... cujem otkucaje... ali slabe... koji je datum bio transfer... a ne onda ništa ipak... ne, ništa.... i napiše na nalazu da ne vidi embrij Tako da smo se naručili sutra popodne u Podobnik nek pogledaju još jednom, oni barem imaju dobre aparate to sigurno... pa ćemo biti pametniji... tablete imam i planiram ih uzeti za vikend ako sutra potvrde da ništa
Kako si ti draga?
Sunce nadam se da još ima nade
Sanjushka drži se draga, ajde samo polako, bzvz si sad nabijaš dodatan stres... sigurno su dobri nalazi, možeš ih to kasnije i mailom poslati u repromed ako bi baš kasnili. I nama su kasnili pa su nas pustili u postupak bez toga iako su naglasili da ne bi smjeli...
Tanjaanja žao mi je draga Drži se
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Slee ja te potpuno kužim, nisi luda.. 😁 Ja sam isto nekako optimistična, mislim da sam se lijepo pripremila za ovaj postupak, od suplemenata do čišćenja kuće.. 🥰
Sunce nadam se da će se to lijepo duplati u četvrtak, nemoj još otpisati..
Jucer sam naletila na neku ženu na instagramu kojoj je početna beta 9dnt iznosila oko 23, tako nešto. I pratila je, nastavila se lijepo i više nego duplat i sad je u 30 i nekom tjednu zdrave trudnoće..
Žuži žao mi je.. 😔
Korni traga ima ali samo traga. 😁 Uspjela sam jutros dobit Mlaku na neki broj moba koji sam našla na netu jer se na fiksni ne javljaju i kažu da je nalaz gotov i poslan ginekologici, a na mail ne šalju. Ona radi popodne tako da ju moram zvat kasnije, a na egrađani vjv neće bit vidljivo do sutra..
Draga Sanjushka sad si me i rasplakala❤️
Hvala vam svima. Tolko vas je gust citat jer ste pune podrske i potpore. Nama se za sad svaki puta "prime" uz heparin i intralipide ali tako i ode. Nisam jos dozivjela da mi se beta lijepo podupla. Ili pocne nisko ili pocne visoko pa zavrsi tako kako zavrsi. Imam i osjecaj da cu ionako dobiti ciklus.
Ne znam kako vi, al ja sam umorna od svega. Od te vjecite borbe vec godinu i pola, doslovno samo nam se zivot vrti oko toga. Odlucili smo napraviti pauzu preko ljeta (valjda cu izdrzat) i na jesen u nove pobjede. Imamo jos 2 smrzlica🙏
I sve pohvale dr.Alebicu. Ja tolko volim tog covjeka da vam to ne mogu opisati. Dogovorili smo se zbog ovoga da cemo ubuduce svaki tjedan imati pregled da se i ja osjecam "sigurnije". Pun je podrske i optimizma. Hvala svima❤️❤️
Javit cu se u cetvrtak sa novom betom.
🧏♀️32
🧏♂️34
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
Fet 12/2022 X
Fet 2/2023 X
Fet 3/2023 X
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
IVF Europe - Prag 🙏❤️
Tanjanja zao mi je 😢

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Jurky, Medena, Marica sretnooo na pregledima🥰Dodo draga, evo danas sam bila u Vinogradskoj s idejom da mi to dolje razmrdaju pa krene menga, kad doktor… ja vidim embrij… cujem otkucaje… ali slabe… koji je datum bio transfer… a ne onda ništa ipak… ne, ništa…. i napiše na nalazu da ne vidi embrijTako da smo se naručili sutra popodne u Podobnik nek pogledaju još jednom, oni barem imaju dobre aparate to sigurno… pa ćemo biti pametniji… tablete imam i planiram ih uzeti za vikend ako sutra potvrde da ništa
Kako si ti draga?
Sunce nadam se da još ima nade
Sanjushka drži se draga, ajde samo polako, bzvz si sad nabijaš dodatan stres… sigurno su dobri nalazi, možeš ih to kasnije i mailom poslati u repromed ako bi baš kasnili. I nama su kasnili pa su nas pustili u postupak bez toga iako su naglasili da ne bi smjeli…
Tanjaanja žao mi je dragaDrži se
Rolica ajme srce mi je stalo kad sam pocela citati 🙈🙈🙈 pa kako to sad vidi sad ne vidi nista 🫣

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Curkice moje bilo je divno . Veliki smo veći od prosjeka jej muž osobito ponosan hahahaha.napravilinsmo nipt i čekamo rezultat ugl sve je u najboljem redu ..🙏🤗🥰
Svima curke moje sretno a jurky i medena javite se čim prije 🤞🤞
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Sunce draga drži se. Napravi pauzu preko ljeta, malo odmori od svega, napuni baterije, nije ovo lako... Piši nam novosti i čekamo iduću betu ❤️❤️
Čokoladice pričaj mi, a meni... ne znam... jedino mi je logično objašnjenje da se ne razvija dobro sve skupa pa je zato napisao da nema, tako da ima opravdanje za tablete... ne znam evo, pregled je bio ultra brzinski
Marice super, nek lijepo raste i dalje
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Žao mi je Tanjaanja27, imaš li neki plan za dalje?
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Žao mi je :( ❤️❤️❤️

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
I ja sam gotova s uzv, sve je ok, srce jako kuca bebi, prelip osjecaj cuti ga.
Nastavljam vaginalete, a dr mi je ukinio prolutex, tj. Imam jos 3 bocice pa to da potrosim i dalje ne treba. Malo mi je za brigom jer je progesteron bio 55, al on zna bolje nego ja.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji