Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wildflower
    04. Lipanj 2024. 09:37

Marica, Medena, Jurky i ja se pridruzujem lijepim zeljama... sretno danas na druskanju💕💕

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Slee
    04. Lipanj 2024. 09:38

Guselle, mozda sam se krivo izrazila, nije da sam se iskljucivo pripremala za fet, vise sam pripremala psihu. Sto se tice tijela, to sam klasika - uvela prenatalne, vitamin d, aktivni folat i sad mjesec dana prije andol, malo skinula kile da dodjem na kilazu koju sam imala u zadnjoj trudnoci, malo se vise kretala. A sto se tice psihe, poslozila sam si sve da s poslom budem gotova taman tad kad krecem, narucila se na ultrazvuk dojke sto me mucilo pa da ne udjem u fet nemirna, pratim ovulaciju da otprilike znam sto me ceka iduci mjesec, rascistila sam vise-manje kucu od nepotrebnih stvari koje me guse i tako, sitnice koje ne mogu direktno utjecati na fet, ali ja imam dojam da bar nesto radim 😂
    Takodjer, mozda ce zvucati ludo, ali to sam radila i prije prosle trudnoce, svaki dan zamisljam kako pisam pozitivan test, kako dolazi prva, druga dobra beta, zamisljam prvi pregled i kako mi govore cestitam, zamisljam kako sam trudna, cak zamisljam kako imam mucnine i nerviram se oko toga 😂 jasno je da sam malo zrela za neku ustanovu, al meni to pomaze da se osjecam spremno za sve iako znam da jako riskiram s velikim razicaranjem ako ne bude na kraju tako kako sam zamislila

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Giselle
    04. Lipanj 2024. 10:19

Slee

Guselle, mozda sam se krivo izrazila, nije da sam se iskljucivo pripremala za fet, vise sam pripremala psihu. Sto se tice tijela, to sam klasika - uvela prenatalne, vitamin d, aktivni folat i sad mjesec dana prije andol, malo skinula kile da dodjem na kilazu koju sam imala u zadnjoj trudnoci, malo se vise kretala. A sto se tice psihe, poslozila sam si sve da s poslom budem gotova taman tad kad krecem, narucila se na ultrazvuk dojke sto me mucilo pa da ne udjem u fet nemirna, pratim ovulaciju da otprilike znam sto me ceka iduci mjesec, rascistila sam vise-manje kucu od nepotrebnih stvari koje me guse i tako, sitnice koje ne mogu direktno utjecati na fet, ali ja imam dojam da bar nesto radim 😂
    Takodjer, mozda ce zvucati ludo, ali to sam radila i prije prosle trudnoce, svaki dan zamisljam kako pisam pozitivan test, kako dolazi prva, druga dobra beta, zamisljam prvi pregled i kako mi govore cestitam, zamisljam kako sam trudna, cak zamisljam kako imam mucnine i nerviram se oko toga 😂 jasno je da sam malo zrela za neku ustanovu, al meni to pomaze da se osjecam spremno za sve iako znam da jako riskiram s velikim razicaranjem ako ne bude na kraju tako kako sam zamislila

Kužim, kužim, bez brige, nisi zrela za ustanovu, mislim da je dobro da se svaka od nas pripremi na način koji misli da je najbolji i po svom osjećaju. Također, bitno je razmišljati pozitivno koliko god to zvučalo kao floskula. Super da si si te neke stvari posložila u kući,ali i u psihi i da si u miru sa sobom da si napravila sve što si mislila napraviti.
    Ja sam pitala jer stalno razmišljam što još mogu učiniti, a da nisam jer mi je možda promaklo. 

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

• Ania
    04. Lipanj 2024. 10:28

koalica2

Ania

Cure sretno vam danas na druškanjuSleebit će to sve u redu, držim fige :)
    Koalice nisam komentirala, ali sam pomislila- odlično za smrzliće, baš mi je drago :) Vidim da si na SD, kod koje si dr., kako si zadovoljna?

Hvala tii🥰
    Ja sam ti kod dr. Luetić, prvi sam put u svemu ovom pa se još sto posto ne snalazim, ali zasad su mi svi super i doktorica mi je baš nekako sjela😊
    Vidim da si i ti tamo, kod kog si ti?

I ja sam kod nje; također mi sjela, i sestre su super :) Ali kako vrijeme odmiče razmišljam i o dr.opcijama možda. Za sad sam još tu, vidjet ću kako će biti s fet-om najprije. Ne vjerujem da ćemo se sresti, jer ćeš ubrzo popišati plus i otići u druge vode, a vratit ćeš se za koju god.po smrzliće. To ti želim 😀

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

Sunce12
    04. Lipanj 2024. 10:56

Drage žene, moja beta je danas 64.9 😌
    Testovi su bili obečavajući jer se već 5dnt vidjela sjena. Međutim pošto sam se svaki dan testirala vidjelo se da ne tamne kako treba. Kod nas je sad već postao problem održavanje, a ne da li će se primiti. 
    Otpisala sam ovo i nadam se da nije vanmaterično (ponavljat ću u četvrtak). 🙏
    Sretno svima. Čitam vas rado sve😊❤️🥰

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

korni
    04. Lipanj 2024. 11:06

Jurky, medena, marice uživajte danas ❤️
    Sunce nadam se da ipak nije otpisano i da ima još nade 🤞🍀
    Sanjushka ima li traga nalazima? 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Žuži
    04. Lipanj 2024. 11:09

Marice, Medena i Jurky cure sretno danas na ultrazvuku, uživajte ❤️🥰
    Kod mene krenuo smećkasti iscjedak, svaka nada je sad otišla… Bas je frustrirajuće, necu ni dočekati betu🙄 Tek mi je 24. dan ciklusa (7. dan nakon transfera) i mjesečnicu bi trebala dobiti u petak ili subotu, ali očito je ovaj postupak malo poremetio. Ne znam kako vise samu sebe utješiti 🙈

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Žuži
    04. Lipanj 2024. 11:11

Sunce12

Drage žene, moja beta je danas 64.9 😌
    Testovi su bili obečavajući jer se već 5dnt vidjela sjena. Međutim pošto sam se svaki dan testirala vidjelo se da ne tamne kako treba. Kod nas je sad već postao problem održavanje, a ne da li će se primiti.
    Otpisala sam ovo i nadam se da nije vanmaterično (ponavljat ću u četvrtak). 🙏
    Sretno svima. Čitam vas rado sve😊❤️🥰

Žao mi je, suosjećam i nadam se da će biti “samo” biokemijska. 🫂

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Giselle
    04. Lipanj 2024. 11:11

Sunce i Žuži, žao mi je, ne znam što da vam drugo osim toga kažem ❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

koalica2
    04. Lipanj 2024. 11:12

Ania

koalica2

Ania

Cure sretno vam danas na druškanjuSleebit će to sve u redu, držim fige :)
    Koalice nisam komentirala, ali sam pomislila- odlično za smrzliće, baš mi je drago :) Vidim da si na SD, kod koje si dr., kako si zadovoljna?

Hvala tii🥰
    Ja sam ti kod dr. Luetić, prvi sam put u svemu ovom pa se još sto posto ne snalazim, ali zasad su mi svi super i doktorica mi je baš nekako sjela😊
    Vidim da si i ti tamo, kod kog si ti?

I ja sam kod nje; također mi sjela, i sestre su super :) Ali kako vrijeme odmiče razmišljam i o dr.opcijama možda. Za sad sam još tu, vidjet ću kako će biti s fet-om najprije. Ne vjerujem da ćemo se sresti, jer ćeš ubrzo popišati plus i otići u druge vode, a vratit ćeš se za koju god.po smrzliće. To ti želim 😀

Joj nadam see, hvala tii🥰
    Ja ti želim sreću da ti ovaj fet uspije i da vidiš plusić uskoro🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.