⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
LIPANJ 2024.1.6. sub
BIKMIK - transfer
2.6. ned
DREAMER - transfer
3.6. pon
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
LEONA89 - beta
4.6. uto
MARICA36 - ultrazvuk
MEDENA33 - ultrazvuk
JURKY32 - ultrazvuk
5.6. sri
WILDFLOWER - ultrazvuk
SANJUSHKA - ultrazvuk ivf
7.6. pet
MILIPE - transfer
10.6. pon
KORNI - ultrazvuk
11.6. uto
SRECA NAJVEĆA - ultrazvuk
12.6. sri
NPELICA - ultrazvuk
18.6. uto
JABUKICA - ultrazvuk
25.6. uto
TRATINČICA - ultrazvukSRPANJ 2024.2.7. uto
WILDFLOWER - ultrazvuk_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…_____________________________________I stigao nam je lipanj… 🌞😎⛱️
Sretno svima koji imaju nešto u lipnju.. 🥰Sretno danas BikMik! Neka sve prođe kako treba!🤞🏻🍀❤️
Koalica nemam pojma ako sam jučer komentirala, sretno pupo neka se mrvica čvrsto primi 🤞🏻🍀❤️
Hypnoticpoison nadam se da ćeš izdržati crkvu i da ćeš uspjeti malo i uživati 🤞🏻❤️
Dodaj mene, u pon ide inseminacija 🫶🏻
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Pozdrav svima, molim vas za informaciju. U ponedjeljak ujutro bih trebala krenuti sa primjenom Ovaleap ampula koje sam kupila u ljekarni Pablo u Zagrebu. Za primjenu istih mi treba i Ovaleap PEN koji ja nemam jer mi na uputi od doktora to nigdje nije pisalo a u ljekarni me nisu uputili da mi treba pen za apliciranje a meni je to prvi put i neznalica sam. I to sam upravo sad shvatila kad sam otvorila kutiju 🤦🏻♀️. Znate li ima li PEN-ova uvijek u ljekarni za kupiti ili se mora naruciti i cekati?Ne kužim kako te nisu pitali jel imaš pen.
https://ibb.co/4RLzZC7
Ja ti imam pen i poklanjam ti ga ako želiš, ja sam iz ZG.
Ako ga želiš ostavi mail da ti se javim pa se dogovorimo oko preuzimanja.
Ocito je doslo do nesporazuma...zvala sam odmah ujutro u ljekarnu, djelatnica je bila jako ljubazna, poslat ce mi danas autobusom za Rijeku.
Puno hvala na tvojoj ponudi, nadam se da ce stic pen, da necu morati u Zg.
Došla sam kratko da našoj Jurky32 čestitam na pišonji, i na urednom nalazu❤️
Ništa drukcije nisam ni ocekivala🤗 zao mi je da si skoro pola trudnoće provela pod stresom, i isto tako se nadam da ce ti druga polovica biti najljepša ikad!! Ništa manje nisi ni zaslužila❤️ 🤗
Sani zao mi je ❤️ nadam se da te u narednom FET-u ceka tvoja najzasluzenija srecica❤️ šaljem najveći 🫂😘❤️
Medena zao mi je radi povracanja, javi se na hitnu, da te poprate i dat će ti infuziju. Nažalost kod nekoga to zna potrajati, i bit baš jako. Nadam se da ti nisi taj slučaj ❤️
Nisam imala mučnine, ali curke su pisale da bi im pomogao iso sport, grickanje badema, čak preprzenog na tavici.. nadam se da će se smirit ❤️
Svima sretno curke ❤️ moja curka i ja navijamo za svaku 😘
Korni, Stella, PBTAB, Bubice, Flo, Tikvica, Hope, Razumna, Johica, i ostale "stare curke" 😘
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Cure, danas sam 8+2 i skuzila sam upravo na ulosku malo smedje krvi.. ne znam jel preko noci.. dizala sam se preko noci u wc, i bome sam dosta i spavala od 22 h do 9 h ujutro... I jutros isto nisam isla za tim jer mi je bila neka slaba snaga i samo sam u mraku obavila wc i isla izvesti psa...
Nista me nije bolilo, nissta me ne boli....
Uzimam Utrogestan 3x200....
Je li to za zabrinuti se?
Sto sam citala prije, i ostalo mi je u sjecanju, da se to zna curama dogoditi i da nije za paniku.....
Sto vi kazete? Da idem na hitnu?
U srijedu, za 4 dana, imam uzv....
😰😰😰😥
Bas kad se opustis, uvijek te nesto smrda....
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cure, danas sam 8+2 i skuzila sam upravo na ulosku malo smedje krvi.. ne znam jel preko noci.. dizala sam se preko noci u wc, i bome sam dosta i spavala od 22 h do 9 h ujutro… I jutros isto nisam isla za tim jer mi je bila neka slaba snaga i samo sam u mraku obavila wc i isla izvesti psa…
Nista me nije bolilo, nissta me ne boli….
Uzimam Utrogestan 3x200….
Sto sam citala prije, i ostalo mi je u sjecanju, da se to zna curama dogoditi i da nije za paniku…..
U srijedu, za 4 dana, imam uzv….
😰😰😰😥
Bas kad se opustis, uvijek te nesto smrda….
Dr kažu da na hitnu se ide ako krenu jaki bolovi ili jako krvarenje. Ovo je neka stara krv izašla pa neka ostane na tome.
Ako ništa drugo ne osjećaš samo se probaj umiriti.
Eni onaj dan su ti sve lađe potonule ali evo ipak ima pomaka bit će da su cikla i ananas pomogli. Sretno u ponedjeljak 🤞🤞😘
Insomnia super da si riješila sad samo neka stigne. Sretno ti onda u ovom ciklusu 🤞🤞
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
E cure, ja sam zavrsila sa transferom i bas sam nesto srecna i pozitivna (iako pokusavam ne biti previse 😅). Bila je jedna za transfer i jedna za zamrznuti 🥳, danas su mi tramsferovali jednu blastocistu u ekspanziji odlicne kvalitete. Koliko se sjecam te u ekspanziji su kao dobre bas? Bar je tako rekla doktorica. Trajalo je bas kratko, ne kao prosli put sa malo komplikacija i kaze da je endometrijum isto super. Tako da sve u svemu za mene super dan, planiram za 7 dana testirati i do tada uzivati ❤️
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Cure, danas sam 8+2 i skuzila sam upravo na ulosku malo smedje krvi.. ne znam jel preko noci.. dizala sam se preko noci u wc, i bome sam dosta i spavala od 22 h do 9 h ujutro… I jutros isto nisam isla za tim jer mi je bila neka slaba snaga i samo sam u mraku obavila wc i isla izvesti psa…
Nista me nije bolilo, nissta me ne boli….
Uzimam Utrogestan 3x200….
Sto sam citala prije, i ostalo mi je u sjecanju, da se to zna curama dogoditi i da nije za paniku…..
U srijedu, za 4 dana, imam uzv….
😰😰😰😥
Bas kad se opustis, uvijek te nesto smrda….
Jutro..evo slucajno sam usla na forum pa da ti odgovorim. I ja sam to dozivjela u pocetku mozda jos ranije vec na 6+1 malo obilnije nego sto ti opisivas.
Zvala sam kliniku sta da radim oni su rekli da je bolje da nitko ne dira da sacekam pregled i da se stedim sto vise mogu par dana. Bila sam pokrivena terapijom utrogestanima na svako 8h 3x100 , receno mi je da mi nemaju u hitnoj sta drugo dati. Kod mene je bio hematom koji je nestao za par tjedana. Nadam se da je kod tebe neki kapilarcic i da je to sve.
Ako te strah i bude se ponavljalo otidi na hitnu za mir u glavi ja sam tako bila odlucila i nije se ponovilo do pregleda. Sretno!!
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
🌈👶🏻 Baby boy R 21.08
Jurky cestitam na deckicu 💙 neopisivo mi je drago da su nalazi dosli uredni. Sada napokon mozes odahnuti i uzivati u ostatku trudnoće 😍🎉🎊
Sani 😘 Pratim ja uvik forum, jako sam navucena i mislim da necu otici dok se moje suborkinje ne prebace na trudnicke teme. Nadam se da ce to kod tebe biti slučaj vec sa sljedećim fet-om ❤️ Jako mi je zao sto ovaj nije uspio 😔 Vidim da je bila tema estrofema, meni se osobno jako svida stav dr. R osobno ne bi nikada vise koristila estrofem. I drago mi je da ima plan cak i ako prirodni ciklus ne bude povoljan. Drzim ti sve fige ovoga svijeta i naravno da cu sve popratiti. 😍
Mi smo odlučili ipak otici na jos jedan postupak, imam konzultacije u osmom mjesecu pa cemo vidjeti kakav oni plan imaju za mene. Puno toga mi se vrti po glavi, cak i blaga stimulacija, ali budem to sve prokomentirala sa doktoricom.
Svim curama zelim jako puno srece u narednim postupcima, a nasim trudnicama školske trudnoće. ❤️
Bebolina jako puno srece ti zelim u sljedećem postupku 🤞😘
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
Hyponticp drzim ti fige.
Ja sam jutros napila se cedevite i odmah sam je povratila. Stalno povracam, morat cu vidjeti s doktorom kakvu infuziju ili nesto. Grozno mi je.
To bi mogla biti curica, cim je tako zapaprila 😄🫣
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
BikMik Neka se mrvica primi 🤞🏻🤞🏻🍀🍀 Za tebe je stvarno lep dan danas sad uzivaj i cekamo sa tobom test i pozitivne vesti. 🥰
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji