Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Leona89

Broj poruka: 717

Prijavi adminu

Lucky hvala ti. ♥️😘Jesi kasnije još vadila i provjeravala progesteron?
    Rainbowhope hvala na iskustvu.♥️♥️😘
    Dreamer hvala ti. Duplo su jeftiniji znači. Definitivno ću se morati zaletiti do tamo. Ja bih odmah kupila 7 kutija koliko mi treba do 12 TT i to je to.♥️♥️😘
    Insomnia vidim da si riješila pen, držim 🤞🏻 da dođe do ponedjeljka. Sretno🍀🤞🏻❤️
    Jurky hvala ti, jedva čekam ponedjeljak da vidim♥️🍀🤞🏻🙏🏻😘 vjerujem da si uzbuđena, uživaj u ovoj sreći sada🩵🎉
    Hypnoticpoison držim 🤞🏻 da izdržiš ma krstitkama, javi kako je prošlo ❤️ 🤞🏻 🍀 😘
    BikMik vidim da je transfer prošao super☺️ nadam se da si pojela krumpiriće☺️sjajne vijesti pupice naša, sad odmaraj i mazi bušu, nek se mrvica čvrsto primi.🍀🤞🏻❤️tako i treba, samo budi sretna i pozitivna, neka ovaj bude dobitan, a smrzlić za bracu ili seku❤️❤️❤️❤️🍀🍀🍀
    Sani što bi mi bez tebe, stvarno si vrijedna i drago mi je što imamo "doktoricu" na ovom forumu. Jbt ti više o tome znaš od moje ginekologice🤣hvala ti puno puno na objašnjenju, vaditi ću ga u ponedjeljak svakako. Imala sam 2Xdnevno po 200mg, od jučer stavljam 3Xdnevno po 200mg. Od danas i Prolutex ☺️ Ljubim te, ❤️si😘😘😘❤️
    Eni super vijesti, drago mi je da se endo zadebljao. Cikla i ananas su zakon❤️sretno u postupku, nek bude dobitan🍀🤞🏻❤️😘
    Npelica ti još kratko brojiš do poroda, neka bude brz i lak i prođe bez ikakvih problema 😘❤️
    Wildflower kako si sada? Žao mi je što imaš stalno neke stresove😔🫂❤️😘
    Roxy sretno na konzultacijama, da doktorica smisli dobar plan za tebe i da ti postupak bude dobitni❤️😘
    Boogie baš mi je žao🫂😔neka ti sljedeći bude dobitan 🍀 🤞🏻 ❤️ 
    Rolice samo odmaraj, bar ti nije dosadno dok odmaraš🤣🤣🤣♥️♥️♥️sretno🍀😘
    BikMik što se tiče trampolina, meni je moja dr. rekla da mogu ja i na preponsko jahanje, ako je suđeno da se primi, primit će se🤣🤣♥️
    Mala jesi piškila testić danas? 🍀🤞🏻♥️

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Leona89

Prijavi adminu

Cure jel koja od vas čula za DOPUST TRUDNE RADNICE? To mi je ginekologica predložila da probam dobiti. Radim u prodaji gdje ima puno stresa, saginjanja, nošenja teških kutija, penjanja po ljestvama, rad u prašini... Ima li koja iskustva s tim ili zna nekoga da je to uspio dobiti? Ako mi poslodavac to odobri imam punu plaću cijelo vrijeme. Treba potvrda od ginekologice da je trudnoća uredna, zahtjev poslodavcu koji te onda šalje na medicinu rada da se utvrdi da je radno mjesto ugrožavajuće za majku i dijete i ako oni to potvrde poslodavac mora odgovoriti na zahtjev u roku 8 dana.

Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Leona89

Prijavi adminu

I evo vam nešto lijepo da gledate🙈🥰❤️
    10dpt https://ibb.co/s6j1wNk jučer
    11dpt https://ibb.co/x5M4RH8 danas

Johicaa

Broj poruka: 300

Prijavi adminu

NPelica saljem 😘 jos malo i tvoja bebica je tu 🎀🩷
    Sanii ja ne idem s foruma dok se ne uvjerim da smo sve "diplomirale". Žao mi je što sve mora biti komplicirano i sto ovoliko traje , navijam za tvoje smrzlice male.
    Jurky predivne novosti, čestitam na 💙 da vas prati mir do kraja.
    Razumna sretno u novom pokusaju 🫶🏻
    Malena znsm kako ti je ja sam povracala sve do 18tt sve sto pojedem i popijem. Jedino sto me je spasavalo caj od dzumbira, isosport i kiseli bomboni. Probaj sta god mozes da uneses u sebe , pa makar to bio cips, suhi cornflakes ili neka druga glupost. Jela i pila sam na silu i povracala. Ako nista ne ide idi na infuziju da ne dehidriras. Drzi se.
    .
    Netko je pitao za Bahceci , ja sam u Sarajevu bila kod njih i zadovoljna sam, ne znam za Tuzlu konkretno ali znam zasigurno da se drze visokog standarda usluge, gdje god da je klinika. Nas prvi Ivf+lijekovi+tri transfera nas je izasla oko 7000€. Vec znate da nude pgd (1500€) i endomeTrio pregled(1500€). U mom okruzenju je puno bahceci beba pa smo se i mi odlucili za njih. 
    .
    Stare i nove cure koje nastavljaju svoju borbu čvrsto vjerujem da cete uskoro docekti svoj plusic pa i bebu. Sretno ❤️

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

Medena33

Broj poruka: 314

Prijavi adminu

Cure evo spremila sam se i idem na hitnu. Sve sam opet ispovracala i nemam snage vise. Nadam se da ce mi doli napraviti i pregled da vidimo jeli sve ok jer nisam imala prvi uzv, a sad sam trudna 6+3. Javim se

• BikMik

Broj poruka: 1040

Prijavi adminu

Leona89

Lucky hvala ti. ♥️😘Jesi kasnije još vadila i provjeravala progesteron?
    Rainbowhope hvala na iskustvu.♥️♥️😘
    Dreamer hvala ti. Duplo su jeftiniji znači. Definitivno ću se morati zaletiti do tamo. Ja bih odmah kupila 7 kutija koliko mi treba do 12 TT i to je to.♥️♥️😘
    Insomnia vidim da si riješila pen, držim 🤞🏻 da dođe do ponedjeljka. Sretno🍀🤞🏻❤️
    Jurky hvala ti, jedva čekam ponedjeljak da vidim♥️🍀🤞🏻🙏🏻😘 vjerujem da si uzbuđena, uživaj u ovoj sreći sada🩵🎉
    Hypnoticpoison držim 🤞🏻 da izdržiš ma krstitkama, javi kako je prošlo ❤️ 🤞🏻 🍀 😘
    BikMik vidim da je transfer prošao super☺️ nadam se da si pojela krumpiriće☺️sjajne vijesti pupice naša, sad odmaraj i mazi bušu, nek se mrvica čvrsto primi.🍀🤞🏻❤️tako i treba, samo budi sretna i pozitivna, neka ovaj bude dobitan, a smrzlić za bracu ili seku❤️❤️❤️❤️🍀🍀🍀
    Sani što bi mi bez tebe, stvarno si vrijedna i drago mi je što imamo "doktoricu" na ovom forumu. Jbt ti više o tome znaš od moje ginekologice🤣hvala ti puno puno na objašnjenju, vaditi ću ga u ponedjeljak svakako. Imala sam 2Xdnevno po 200mg, od jučer stavljam 3Xdnevno po 200mg. Od danas i Prolutex ☺️ Ljubim te, ❤️si😘😘😘❤️
    Eni super vijesti, drago mi je da se endo zadebljao. Cikla i ananas su zakon❤️sretno u postupku, nek bude dobitan🍀🤞🏻❤️😘
    Npelica ti još kratko brojiš do poroda, neka bude brz i lak i prođe bez ikakvih problema 😘❤️
    Wildflower kako si sada? Žao mi je što imaš stalno neke stresove😔🫂❤️😘
    Roxy sretno na konzultacijama, da doktorica smisli dobar plan za tebe i da ti postupak bude dobitni❤️😘
    Boogie baš mi je žao🫂😔neka ti sljedeći bude dobitan 🍀 🤞🏻 ❤️
    Rolice samo odmaraj, bar ti nije dosadno dok odmaraš🤣🤣🤣♥️♥️♥️sretno🍀😘
    BikMik što se tiče trampolina, meni je moja dr. rekla da mogu ja i na preponsko jahanje, ako je suđeno da se primi, primit će se🤣🤣♥️
    Mala jesi piškila testić danas? 🍀🤞🏻♥️

Hvala ti puno na ohrabrenju, krumpirici pojedeni i cak sam i peglala danas, reko ako mogu na trampolinu mogu i peglati, a vidim i tvoja je istog stava :D
    Testovi su odmor za oci i dusu 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• BikMik

Broj poruka: 1040

Prijavi adminu

Medena33

Cure evo spremila sam se i idem na hitnu. Sve sam opet ispovracala i nemam snage vise. Nadam se da ce mi doli napraviti i pregled da vidimo jeli sve ok jer nisam imala prvi uzv, a sad sam trudna 6+3. Javim se

Sretno, drzi se i javi nam se, tu smo ❤️🍀

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Saniii

Broj poruka: 1136

Prijavi adminu

Bikmik pupo nek se mrvica primi 🙏🤞. Ja sam dvaput vraćala ekspandiranu blasticu, i sad zadnji put je isto bila pred izlijeganjem, to je zapravo super stanje blaste..
    Roxy suborko maratonko 🤗 doći će i naše vrijeme ,#tješimse 🤪. Drago mi je da ne odustaješ, mada kužim sve. Jeste opet u Cita?
    Sunce da, drA je opet fan estrofema jer on voli držat sve pod kontrolom a estrofemom se ciklus drzi pod kontrolom. Ja sam kod njega prvi FET nakon aspiracije bila na estrofemu, drugi FET sam ja predložila prirodni i odma je pristao ali je ciklus bio loš pa smo odustali i idući sam opet htjela prirodni i nije negodovao :), čak je rekao da je bitno da sam i ja mirna u glavi i zadovoljna izborom i ako baš želim prirodni idemo i bio je super ciklus al opet ništa ne kraju. Nemoj na svoju ruku prekidat terapiju jer to su visoke doze estrogena i mora se postepeno prestajati sa terapijom u slučaju da dodje do trudnoće (do 8-10tt se uzima).
    Wildflower slažem se sa curama da u slučaju jačeg krvarenja i bolova ideš na hitnu, nedavno si imala pregled i ubrzo ćeš opet a nije dobro da te nonstop čačkaju. Nek dalje ipak bude sve uredu🤞
    Dodo meni je dr tražio preporuku a išla sam privatno na histero pa mi je moj tadasnji mpo natipkao preporuku.
    Rolica ja sam dobro, "kritični " dani su iza mene :)
    Npelica 😘❤️
    Johica 🤗❤️
    Medena drži se 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Leona tvoji testovi tako lijepo skolski tamne! Divni su! 
    Medena drzi se, javi se! 

Ja sam odkucila ovaj mjesec ovulaciju popratit trakicama cisto da vidim otprilike kad bi mogao biti fet iduci mjesec. Volim vjerovati da bar nad necim imam kontrolu i uzasni sam okp-ovac opsjednut organizacijom (da, znam da nije dobro, ali si ne mogu pomoci).
    Radila sam trakice od 5dc i do 8dc je druga crtica bila tamna skoro kao i testna (ali nedovoljno za peak) i onda danas na 9dc skoro skroz blijeda. Ja sam mislila da to treba tamniti kako se blizimo ovulaciji. Ne vjerujem niti da sam fulala peak i da je ovulacija prosla jer je prepoznam po bolovima i iscjetku i bude dosta kasnije. Je li normalno da razina lh tako sece ili je ovo neki znak da je nesto zbrckano ovaj mjesec? Nemam puno iskustva s lh trakicama, samo sam ih jednom koristila i taj mjesec ostala trudna, a vec iduci mi smaknuli jajovoda pa nisam imala ni potrebe druziti se s njima. Radila sam ih u isto vrijeme. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

koalica2

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

BikMik pupooo nek se ljepo primi🤞🏼🥰
    Medena33 drži se i javljaj🫶🏼

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.