Pozdrav svima! Radila sam dijagnostičku histeroskopiju 22.04 prošlu srijedu, to mi je bio 23. Dan ciklusa. 3-4 dana iza toga sam krvarila. 27.4 sam trebala dobiti menstruaciju no kasni mi evo 5ti dan jučer sam radila test negativan je. Zanima me jeli moguće kašnjenje menstruacije nakon histeroskopije?
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
MiliPe, Bebolina, hvalaa ❤️
Bebolina, 9 punih tjedana mi je otišlo samo na razmišljanje o današnjem nalazu.. sad ću valjda napokon moći uživati u svemu što me čeka dalje.. nadam se da ovakvih briga više neće biti.. sad željno iščekujem utorak i druškanje sa svojim bebačem ❤️
Hvala cure svima još jednom ❤️ Grlim 🫂🫂🫂🫂
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sadiegreen žao mi je😔 držim 🤞🏼 da idući bude kako treba😊
Lucky785 ajmee super, odlična beta, baš mi je drago😊
Nicaivo top endo i folikuli, sretno dalje😊
Dodo87, tinčica1703, korni, saniii, bebolina2024, žuži hvala vam curke❤️🥰
Ania hvala tii, msm da je danas četvrti dan ukoliko gledamo da se dan aspiracije računa kao nulti, msm iskreno ništa mi tu pretjerano nisu pričali samo kao da su sjajna 4 zametka i da će još ova tri ostavit do sutra i onda da zovem u pon i vidim šta je s tim, nekako sve je išlo brzo pa se nisam snašla ništa ni pitat😅
Rolicaimam 2 smrzlica u Repromedu tako da ćemo se još družiti :).
Giselle znam da im je GO cijeli 8mj mada je meni sestra Matija rekla da će mooožda ovaj put otići malo ranije ,iskreno se nadam da neće :). I moji ciklusi se poremete nakon stimulacije i to je skroz normalno, ja ako dobijem iducu M oko 1.7 sve stignemo obavit bez obzira i da iduca O malo kasni, ali ako se sve oduži sa ovim ciklusom ili ako bude nepovoljan iduci ciklus onda ode sve na jesen 🙄.
Boogie meni je šturo rekao da po najnovijim istraživanjima estrofem i nije tako bezazlen po naš organizam kako se vjerovalo dosad. Čak mi je rekao da ako ne bude prirodno dobra O ili tanak endo ,prije ce probati sa indukcijom O (klomifen/femara,štoperica) a zadnja opcija je estrofem. Pitacu ga da mi da link na to istraživanje, jer sam ja uvijek bila "fan" estrofema jer s njim mi endo bude super zadebljan.
A primjetila sam općenito da doktori nemaju isti stav i pristup liječenju, jedan se fokusira na jedno tipa određena pretraga ili protokol, drugi dr na sasvim drugo, a pritom su kolege i surađuju zajedno 😁.
Koalica PUPO sretno 🤞
Jurky to smo čekali 💙🙏. Osjećaš li poriv da onoj genetičarki gurneš nalaz pod nos 🤭..
Tincica ❤️ heparin ne utjece na implantaciju, daje se za određene mutacije trombofilije..
A vraćanje embrija u ranijem stadiju ovisi o njihovom broju,jer ako ih je malo od starta dr ne žele riskirati da se ostane bez transfera, a kad ih je više puštaju se do blastica i time se pravi tzv prirodna selekcija embrija.
A meni nije ništa spominjala da će možda ranije na godišnji, doduše čula sam se prije tri tjedna s njima pa je to možda novo. Ne znam, i ja bih početkom 7.mj trebala dobiti ,pa valjda ćemo onda stići.. Možda ćemo onda zajedno..
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
1.ivf 4/24 neuspješan,
7/24 FET neuspješan
4❄️
Deedee mi smo došli skupa na konze i donijeli sve nalaze koje smo imali (a taman smo mjesec dva prije odradili spermiogram i ja svoje nalaze). Koliko znam, naručuje se za spermiogram, treba uputnica i javi im se pa će vam dati termin (mislim da to brzo bude). Jedino ne znam da li je sve skupa profunkiconiralo od preseljenja. Sretnooo 🍀🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Drage žene,
da li vi uzimate godisnji, bolovanje nakon FET-a? I da li planirate odmah na komplikacije ukoliko se trudnoca potvdi? Ja ne znam uopce sto mi je ciniti.🙄
S jedne strane mi pase biti na poslu i da nitko ne zna u cemu smo, al radim u medicini pa ima dosta saginjanja (nema tereta) i onda si vrtim film da to ne smijem. Pa onda doma ne vadim sude, pustim muzu, pa onda nekad izvadim itd. Onak malo ko da nisam normalna😂 jel ste i vi tak? Stalno si mislim da ne napravim neku "stetu" s tim🫣
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 ⭐️ spontani 11 tjedan-kiretaza 💔
Fet 2/24⭐️spontani 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️spontani 5 tjedan💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 scratching, prolutex, heparin 5dnt + 9dnt beta147.6 , 11dnt beta 309, 2., 14dnt 1653 🙏 6+4 imamo otkucaje ❤️
Drage žene,
da li vi uzimate godisnji, bolovanje nakon FET-a? I da li planirate odmah na komplikacije ukoliko se trudnoca potvdi? Ja ne znam uopce sto mi je ciniti.🙄
S jedne strane mi pase biti na poslu i da nitko ne zna u cemu smo, al radim u medicini pa ima dosta saginjanja (nema tereta) i onda si vrtim film da to ne smijem. Pa onda doma ne vadim sude, pustim muzu, pa onda nekad izvadim itd. Onak malo ko da nisam normalna😂 jel ste i vi tak? Stalno si mislim da ne napravim neku "stetu" s tim🫣
Ja nisam uzela bolovanje sad nakon transfera sutra, jer pada na vikend pa ajd dva dana odmora dosta. Ako se teudnoca, daj Boze, rekla sam sebi da cu se boriti svim snagama da sto vise budem na bolovanju bar u prvom tromjesecju, sto nije uopste lako u Njemackoj. U prvoj trudnoci nisam, isla sam svakakva na posao i jako sam se pokajala.
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Drage žene,
Ja ne znam hoću li uzimati bolovanje nakon FET-a. S jedne strane mi je bolje da nisam doma po cijele dane i da se zaokupiram malo, a s druge me toliko stvari zna naživcirati na poslu i znam imati takav kaos da ne znam ni koliko je to dobro..
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
1.ivf 4/24 neuspješan,
7/24 FET neuspješan
4❄️
Drage žene,
S jedne strane mi pase biti na poslu i da nitko ne zna u cemu smo, al radim u medicini pa ima dosta saginjanja (nema tereta) i onda si vrtim film da to ne smijem. Pa onda doma ne vadim sude, pustim muzu, pa onda nekad izvadim itd. Onak malo ko da nisam normalna😂 jel ste i vi tak? Stalno si mislim da ne napravim neku "stetu" s tim🫣Ja ne znam hoću li uzimati bolovanje nakon FET-a. S jedne strane mi je bolje da nisam doma po cijele dane i da se zaokupiram malo, a s druge me toliko stvari zna naživcirati na poslu i znam imati takav kaos da ne znam ni koliko je to dobro..
Evo tocno tak je i kod mene🙄 znaci meni je ovo 6.FET. Do sad sam skoro svaki put uzimala bolovanje odmah od potvrdene trudnoce i doma doslovno lezala, netflix i povremena setnja. Rezultiralo je spontanim. Sad kad sam se vratila na posao, stalno si mislim da nisam smjela. Borimo se tolko za to, a opet s druge strane mi tako vrijeme brze prolazi. Razumijemo se sve🫣
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 ⭐️ spontani 11 tjedan-kiretaza 💔
Fet 2/24⭐️spontani 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️spontani 5 tjedan💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 scratching, prolutex, heparin 5dnt + 9dnt beta147.6 , 11dnt beta 309, 2., 14dnt 1653 🙏 6+4 imamo otkucaje ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji