Dreamer top rezultat 🥰🥰 neka ih se što više oplodi 😘
🥰
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Dreamer i Koalica wow, odlični rezultati! :))) držim fige za dobar party u labu
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Dreamer i Koalica super brojke. 🤞🤞za dobar party u labu.
Sanjuška koji dan ciklusa imaš prvi ultrazvuk?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sani i Cokoladica žao mi je😔
Dreamer i Koalice,super , držim fige za dalje🤞
Žuži,sretno 🤞
Matajči, žao mi je zbog tvoje situacije, nadam se da će uskoro biti pomak na bolje..
…
Cure da vas pitam, jeste vi imate ovulaciju nakon neuspješnog et-a? Meni je danas 16.dan, pratim preko trakica, druga linija je bijela kao snijeg. Inače su mi ovulacije 13.ili 14.dan. Jel moguće da ju ovaj mjesec nemam ili da bude toliko kasnije nego inače?
Meni je kasnila bas, 19dc dosla, ivj mjesec 17dc (dva mjeseca od ET). Orije toga 13-13dc. Kazu da je normalno, mene izludjuje 😅
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Evo mene doma, naručala se i lagano horizontala 😀
Imamo 14 jajčeka, sutra ćemo znati prve dojmove 🤞 Sve je oke prošlo.
E sad, dr.Lana meni svašta uvela od terapije za razliku od Petrove kad sam bila. Cyclogest, decortin, flobella, aspirin i od dana transfera Prolutex. Čitala sam kada ste razgovarale o nabavci i pošto mi Mađarska nije daleko ja bi probala to tamo nabaviti. Dobila sam recept u poliklinici i ja sad neznam dal je to dovoljno za otići po to. Pričale ste da treba imati neka dva potpisa ili pečata 🤷♀️ Ako nije problem da me uputi netko na kojoj stranici se o tome raspravljalo ili mi ukratko napiše bila bih jaako zahvalna ❤️Dreamer,pozdrav! Najprije, čestitam na super brojčeku jajčeka!💪💪😊😊 Sad neka bude crazy party u labosu!🤞🤞🍀🍀❤️❤️🤭🤭
Mogu ti ja objasniti za Mađarsku, jer ovaj recept što si tamo dobila kod njih, ti neće biti dobar. Otiđi kod svog ginekologa/ginekologice i reci da ti napiše recept za prolutex koji mora sadržavati: ime, prezime, adresu, latinski naziv lijeka i koliko kutija želiš, datum i dva pečata - jedan od zdravstvene ustanove, a drugi od ginekologa/ginekologice. To Mađari traže. Ali prije svakako nazovi u Mađarsku da naručiš prolutex koliko kutija želiš, jer često ga nemaju (ja svaki put prije zovem i naruče mi ga i već iduće jutro je u ljekarni). Ljekarna radi od 08-16.30 sati, a subotom od 08-12 sati. Eto, nadam se da sam pomogla.😊
Hvala ti na informacijama. Jel ja sama velim kolko kutija trebam ili? Imas broj i adresu od te ljekarne?
Dreamer nema na čemu!😊 Ja sam sama rekla svom ginekologu koliko kutija želim, pa mi je tako i napisao, a tako sam i naručila kad sam zvala. Tamo kupiš dvije kutije koliko kod nas dođe jedna. Ako si mislila na Letenye (tamo ja idem) broj telefona je: + 36 93 343 035. Adresa: Szabadság Tèr 11. Ljekarna je u centru sa lijeve strane, a ispred ljekarne je fontana.
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sani i Cokoladice bas mi je zao 😔 nemam nista pametno reci osim da mi je jako zao i da ce slijedeci pokusaj biti dobitni ❤
E sad, dr.Lana meni svašta uvela od terapije za razliku od Petrove kad sam bila. Cyclogest, decortin, flobella, aspirin i od dana transfera Prolutex. Čitala sam kada ste razgovarale o nabavci i pošto mi Mađarska nije daleko ja bi probala to tamo nabaviti. Dobila sam recept u poliklinici i ja sad neznam dal je to dovoljno za otići po to. Pričale ste da treba imati neka dva potpisa ili pečata 🤷♀️ Ako nije problem da me uputi netko na kojoj stranici se o tome raspravljalo ili mi ukratko napiše bila bih jaako zahvalna ❤️Dreamer,pozdrav! Najprije, čestitam na super brojčeku jajčeka!💪💪😊😊 Sad neka bude crazy party u labosu!🤞🤞🍀🍀❤️❤️🤭🤭
Mogu ti ja objasniti za Mađarsku, jer ovaj recept što si tamo dobila kod njih, ti neće biti dobar. Otiđi kod svog ginekologa/ginekologice i reci da ti napiše recept za prolutex koji mora sadržavati: ime, prezime, adresu, latinski naziv lijeka i koliko kutija želiš, datum i dva pečata - jedan od zdravstvene ustanove, a drugi od ginekologa/ginekologice. To Mađari traže. Ali prije svakako nazovi u Mađarsku da naručiš prolutex koliko kutija želiš, jer često ga nemaju (ja svaki put prije zovem i naruče mi ga i već iduće jutro je u ljekarni). Ljekarna radi od 08-16.30 sati, a subotom od 08-12 sati. Eto, nadam se da sam pomogla.😊
Hvala ti na informacijama. Jel ja sama velim kolko kutija trebam ili? Imas broj i adresu od te ljekarne?Dreamer nema na čemu!😊 Ja sam sama rekla svom ginekologu koliko kutija želim, pa mi je tako i napisao, a tako sam i naručila kad sam zvala. Tamo kupiš dvije kutije koliko kod nas dođe jedna. Ako si mislila na Letenye (tamo ja idem) broj telefona je: + 36 93 343 035. Adresa: Szabadság Tèr 11. Ljekarna je u centru sa lijeve strane, a ispred ljekarne je fontana.
Da na Letenye sam mislila 🙃
Još samo jedno pitanje, u kutiji je terapija za kolko dana?
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Sani i Cokoladica žao mi je😔
Dreamer i Koalice,super , držim fige za dalje🤞
Žuži,sretno 🤞
Matajči, žao mi je zbog tvoje situacije, nadam se da će uskoro biti pomak na bolje..
…
Cure da vas pitam, jeste vi imate ovulaciju nakon neuspješnog et-a? Meni je danas 16.dan, pratim preko trakica, druga linija je bijela kao snijeg. Inače su mi ovulacije 13.ili 14.dan. Jel moguće da ju ovaj mjesec nemam ili da bude toliko kasnije nego inače?
Meni je kasnila bas, 19dc dosla, ivj mjesec 17dc (dva mjeseca od ET). Orije toga 13-13dc. Kazu da je normalno, mene izludjuje 😅
Ok, hvala na informaciji, očito je to onda normalno, očito će i meni puno kasniti..
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Hvala ti na informacijama. Jel ja sama velim kolko kutija trebam ili? Imas broj i adresu od te ljekarne?Dreamer nema na čemu!😊 Ja sam sama rekla svom ginekologu koliko kutija želim, pa mi je tako i napisao, a tako sam i naručila kad sam zvala. Tamo kupiš dvije kutije koliko kod nas dođe jedna. Ako si mislila na Letenye (tamo ja idem) broj telefona je: + 36 93 343 035. Adresa: Szabadság Tèr 11. Ljekarna je u centru sa lijeve strane, a ispred ljekarne je fontana.
Da na Letenye sam mislila 🙃
Još samo jedno pitanje, u kutiji je terapija za kolko dana?
U kutiji je 7 bočica, znači za sedam dana ako se pikaš svaki dan.😉 I još sam nešto zaboravila, na ljekarni piše: "Kazay Endre Gyògyszertár", tako da lakše pronađeš.
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Dreamer i Koalica odlicni rezultati, sada samo hrabro dalje!
Matajci tesko mi je i procitati sto si sve prosla! Jesi provjerila trombofiliju? Ocito nemate problema sa zacecem, nego sa zadrzavanjem ploda. Svatko ce ti preporuciti svoju kliniku pa evo moja preporuka za Repromed, cijene su im dostupne na stranicama, ali sve se vrte oko 2000-2500€!
Jesam, trombofiliju sam provjeravala prije godinu dana.
Heterozigot kod MTHFR (C/T), a homozigot kod PAI-1 (4G/4G). Receno mi je da nema potrebe za heparinom bez obzira na mutacije jer su glavna dva faktora FVL i FII uredna i da pijem aktivni oblik folne kiseline i da trombofiliju u pravom smislu nemam. Iako to meni bas nije djelovalo super kao doktorima, niti mi djeluje dan danas, ali sto je tu je.
Ma umorna sam vise od trcanja po doktorima. Mislim da ne postoji pretraga koju sam napravila i gdje je sve bilo u redu, osim ove gdje su se pokazale te dvije mutacije.
Hvala na podrsci svima. Borimo se, ne damo se, zivimo zivot punim plucima, ali ne mogu reci da nema teskih dana i suza. No, i dalje vjerujemo i vjerovat cemo da cemo jednog dana, a nadamo se sto skorije, drzati svoje cudo u rukama.
Takodjer, sve sto zelim svom suprugu i sebi, zelim i vama svima ❤️
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji