Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Čokoladica 🍀
    27. Svibanj 2024. 11:30

nicaivo

Radila sam u BetaPlus, cijena je bila 450 EUR. Nije bilo previše bolno, dobila sam laganu sedaciju kroz venu. Mikrobiološke nalaze na aktinomicete sam čekala preko 3 tjedna, a phd analiza mi je bila gotova kroz tjedan dana. Histeroskopija se radi otprilike 6-7-8 dana ciklusa (tako su barem meni rekli)

Nicaivo, i sve ti je bilo u redu? Nisu nasli nista? Mozda si vec pisala, oprosti ako jesi 🙈

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

angel eyes
    27. Svibanj 2024. 11:32

Fionci hvala ti ❤️
    Dodo ❤️ imaš pravo
    Nastavlja se negativan niz, ne mogu vjerovati 😔 joj, mora krenuti nabolje!
    Sani tako mi je žao, nemam riječi utjehe 😔 Divim ti se koliko snage imaš. Drži se, šaljem zagrljaje 🤗
    Čokoladica žao mi je, drži se draga, šaljem zagrljaje 🤗🤗 nadam se da se u jednom od smrzlića krije tvoja sreća 🙏🙏
    Rolica drži se, samo da prođe što je bezbolnije moguće 🙏
    Bikmik nadamo se lijepim vijestima 😘
    Koalica sretno na aspiraciji🥰🥰
    Jurky 🤗🤗 još malo i ostatak nalaza će stići, čekamo s tobom 😘
    Nina, Sadiegreen, Tanjanja nadam se da ćete pokrenuti pozitivan niz ❤️
    Žuži ujutro ćeš sve saznati, nadam se da su se svi lijepo razvili. Sretno sutra ❤️❤️ svim srcem želim da ovaj put uspiješ 🥰🥰🙏🙏

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Sreca najveća
    27. Svibanj 2024. 11:41

Meni je jako žao zbog negativnih testova, Saniii ❤️ Cokoladica❤️

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!
    05.12.2025- prirodna T 7+3 🙈😍

Lucky785
    27. Svibanj 2024. 12:01

Čokoladica

Moj test je negativan 😢 vadim betu u srijedu, ali mislim da je to to…

Žao mi je... 😔😔😔😔 Želim ti puno sreće sa smrzlićima.. 🍀🍀

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Anica!
    27. Svibanj 2024. 12:09

Žuži

Korni sretno na ultrazvuku🥰
    Koalice2 i Dreamer vama cure sretno na aspiraciji, javite rezultate🤗🍀🤞🏼
    Saniii i Čokoladice žao mi je, nemam ništa pametnije za reci🤷🏻‍♀️😕
    Mene su zvali iz Cita, sutra mi je u 8 transfer. Ne znam ništa drugo, kakve su kvalitete i koliko ih je opstalo. Vidjet ćemo sutra 🤗

Držim fige!! Sretno <3 <3

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

Matajči
    27. Svibanj 2024. 12:18

Lijep pozdrav drage lavice! 
    Nisam nova na forumu, ali sam nova na ovoj temi. Nasa borba traje 4 godine. Prve dvije godine 6 neuspjelih trudnoca, sve su otisle vrlo rano do 6. tjedna, trecu godinu dvije kiretaze, dvije vanmatericne (obje radjena laparoskopija, kod prve lpsc ruptura desnog jajovoda, pa je onda isti i odstranjen, kod druge je krivo protumacen ultrazvuk, pa onda lpsc kad su radili nisu uspjeli pronaci nista, samo cistu na lijevom jajniku koju su skinuli i napravili resekciju lijevog jajnika, i onda na kraju vanmatericna lijecena metotreksatom jer je zakljucak bio da se trudnoca zalijepila negdje na neki od organa). Cetvrtu godinu nije bila preporuka planirati trudnocu zbog MTXa.
    Kandidati za IVF. Odluka je pala na KBC Osijek i doktora koji mi je svu ovu tugu i bol vodio tamo u bolnici i u kojeg imam puno povjerenje. Izvukao me dva puta iz po zivot opasnih situacija.
    Medjutim, labos u Osijeku je u procesu rekonstrukcije i trebalo je biti gotovo do veljace. Oteglo se i nije se jos otvorilo. 
    Puna nam je kapa cekanja i zivkanja i odlucili smo otici privatno. Molim Vas preporuke za sve privatne klinike, bilo u RH, bilo izvan, i okvirnu cijenu za cijeli proces, ukoliko je znate, cisto da znamo i financijski plan napraviti.
    Trenutno razmisljamo o Bahçeci u Tuzli. Sve informacije o njima su nam dobrodosle, iako smo na internetu procitali puno pozitivnih iskustava. 😊 No medjutim, takodjer se cijene nigdje ne spominju.
    Genetski nalazi svi uredni, i svi nalazi koje smo odradili za ivf postupak u KBCu su takodjer uredni, osim mojih jajnika za koje je prognoza blago policisticni i to tek unazad 9 mjeseci. 
    Hvala od ❤️

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

koalica2
    27. Svibanj 2024. 12:27

Jurky32, žuži, angel eyes hvala vam curke, evo ja gotova aspirirali su 11 stanica, sutra moram zvati da vidimo kad ce transfer🥰
    Dreamer sretno danas😊

👩🏽 24 god, PCOS tip c, blagi IR, AMH 45
    👨🏽25 god, oligoasthenozoospermia
    2023. Jajovodi✂️
    2023. Prirodna trudnoca( vanmaternična)
    05/24 1.IVF Sv.Duh (ovaleap 150, cetrotide, ovitrelle) 7🐣, 2❄️blstociste, ET 1 blastocista vracena-beta 0,5
    7/24 histeroskopija septuma
    9/24 FET vracene 2 blastociste- 14.dnt. Beta 382, 1. pregled 7+3 kornualna trudnoća💔
    10/25 IVF (gonal 150,cetrotide, ovitrelle) 10🐣, 1❄️ blastocista
    ET 1 trodnevni osmostanični, BHCG 0,20

Leona89
    27. Svibanj 2024. 12:36

Korni uživaj na druženju danas♥️🥰😘
    Dreamer nek bude lijepa berba danas🥰♥️😘🍀🤞🏻
    Sani jako mi je žao, baš sam se jako nadala da je ovo tvoj dobitni,drži se😔🫂🫂♥️♥️😘
    Čokoladice 😔jako mi je žao, drži se🫂🫂♥️😘
    Rolice drži se i javljaj nam sve🫂🥰♥️😘
    BikMik sretno🍀🤞🏻♥️
    Jurky malo je bolje, normalnije hodam, bit će to dobro. Hvala ti😘🥰♥️ kako si mi ti? 🫂🫣♥️♥️
    Sanjushka muke po spreju i dalje traju vidim🤣🤣samo hrabro, ja vjerujem u tebe, bit će to sve super♥️🥰😘
    Žuži sretno sutra, javi nam se🍀🤞🏻🥰♥️😘
    Koalica super rezultati, neka ih se što više oplodi 🍀🤞🏻🥰♥️😘
    Matajči puno si toga prošla, teško je čitati 😔🫂držim ti 🤞🏻 da što prije kreneš i od ♥️ ti želim da uspiješ ♥️😘
    Sretno svima ovaj tjedan🥰♥️🥰♥️🥰♥️🍀

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

nicaivo
    27. Svibanj 2024. 12:56

Čokoladica

nicaivo

Radila sam u BetaPlus, cijena je bila 450 EUR. Nije bilo previše bolno, dobila sam laganu sedaciju kroz venu. Mikrobiološke nalaze na aktinomicete sam čekala preko 3 tjedna, a phd analiza mi je bila gotova kroz tjedan dana. Histeroskopija se radi otprilike 6-7-8 dana ciklusa (tako su barem meni rekli)
    Nicaivo, i sve ti je bilo u redu? Nisu nasli nista? Mozda si vec pisala, oprosti ako jesi 🙈

Nisam puno pisala o tome :) ali svi nalazi su došli dobri, sve je ok 

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

Pebbles Flintstones
    27. Svibanj 2024. 13:04

Matajči

Lijep pozdrav drage lavice!
    Nisam nova na forumu, ali sam nova na ovoj temi. Nasa borba traje 4 godine. Prve dvije godine 6 neuspjelih trudnoca, sve su otisle vrlo rano do 6. tjedna, trecu godinu dvije kiretaze, dvije vanmatericne (obje radjena laparoskopija, kod prve lpsc ruptura desnog jajovoda, pa je onda isti i odstranjen, kod druge je krivo protumacen ultrazvuk, pa onda lpsc kad su radili nisu uspjeli pronaci nista, samo cistu na lijevom jajniku koju su skinuli i napravili resekciju lijevog jajnika, i onda na kraju vanmatericna lijecena metotreksatom jer je zakljucak bio da se trudnoca zalijepila negdje na neki od organa). Cetvrtu godinu nije bila preporuka planirati trudnocu zbog MTXa.
    Kandidati za IVF. Odluka je pala na KBC Osijek i doktora koji mi je svu ovu tugu i bol vodio tamo u bolnici i u kojeg imam puno povjerenje. Izvukao me dva puta iz po zivot opasnih situacija.
    Medjutim, labos u Osijeku je u procesu rekonstrukcije i trebalo je biti gotovo do veljace. Oteglo se i nije se jos otvorilo.
    Puna nam je kapa cekanja i zivkanja i odlucili smo otici privatno. Molim Vas preporuke za sve privatne klinike, bilo u RH, bilo izvan, i okvirnu cijenu za cijeli proces, ukoliko je znate, cisto da znamo i financijski plan napraviti.
    Trenutno razmisljamo o Bahçeci u Tuzli. Sve informacije o njima su nam dobrodosle, iako smo na internetu procitali puno pozitivnih iskustava. 😊 No medjutim, takodjer se cijene nigdje ne spominju.
    Genetski nalazi svi uredni, i svi nalazi koje smo odradili za ivf postupak u KBCu su takodjer uredni, osim mojih jajnika za koje je prognoza blago policisticni i to tek unazad 9 mjeseci.
    Hvala od ❤️

Matajci ja mogu samo preporuciti polikliniku Cito u Splitu, dr. Boris Poljak … ugl. preskocitii bolnicu i svakako negdje privatno. Ovdje je postupak cca. 2000-2500€ (+ ne znam koliko dodatno ako bude smrzlica) 

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI