Lijep pozdrav drage lavice!
Nisam nova na forumu, ali sam nova na ovoj temi. Nasa borba traje 4 godine. Prve dvije godine 6 neuspjelih trudnoca, sve su otisle vrlo rano do 6. tjedna, trecu godinu dvije kiretaze, dvije vanmatericne (obje radjena laparoskopija, kod prve lpsc ruptura desnog jajovoda, pa je onda isti i odstranjen, kod druge je krivo protumacen ultrazvuk, pa onda lpsc kad su radili nisu uspjeli pronaci nista, samo cistu na lijevom jajniku koju su skinuli i napravili resekciju lijevog jajnika, i onda na kraju vanmatericna lijecena metotreksatom jer je zakljucak bio da se trudnoca zalijepila negdje na neki od organa). Cetvrtu godinu nije bila preporuka planirati trudnocu zbog MTXa.
Kandidati za IVF. Odluka je pala na KBC Osijek i doktora koji mi je svu ovu tugu i bol vodio tamo u bolnici i u kojeg imam puno povjerenje. Izvukao me dva puta iz po zivot opasnih situacija.
Medjutim, labos u Osijeku je u procesu rekonstrukcije i trebalo je biti gotovo do veljace. Oteglo se i nije se jos otvorilo.
Puna nam je kapa cekanja i zivkanja i odlucili smo otici privatno. Molim Vas preporuke za sve privatne klinike, bilo u RH, bilo izvan, i okvirnu cijenu za cijeli proces, ukoliko je znate, cisto da znamo i financijski plan napraviti.
Trenutno razmisljamo o Bahçeci u Tuzli. Sve informacije o njima su nam dobrodosle, iako smo na internetu procitali puno pozitivnih iskustava. 😊 No medjutim, takodjer se cijene nigdje ne spominju.
Genetski nalazi svi uredni, i svi nalazi koje smo odradili za ivf postupak u KBCu su takodjer uredni, osim mojih jajnika za koje je prognoza blago policisticni i to tek unazad 9 mjeseci.
Hvala od ❤️
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Jurky32, žuži, angel eyes hvala vam curke, evo ja gotova aspirirali su 11 stanica, sutra moram zvati da vidimo kad ce transfer🥰
Dreamer sretno danas😊
Korni uživaj na druženju danas♥️🥰😘
Dreamer nek bude lijepa berba danas🥰♥️😘🍀🤞🏻
Sani jako mi je žao, baš sam se jako nadala da je ovo tvoj dobitni,drži se😔🫂🫂♥️♥️😘
Čokoladice 😔jako mi je žao, drži se🫂🫂♥️😘
Rolice drži se i javljaj nam sve🫂🥰♥️😘
BikMik sretno🍀🤞🏻♥️
Jurky malo je bolje, normalnije hodam, bit će to dobro. Hvala ti😘🥰♥️ kako si mi ti? 🫂🫣♥️♥️
Sanjushka muke po spreju i dalje traju vidim🤣🤣samo hrabro, ja vjerujem u tebe, bit će to sve super♥️🥰😘
Žuži sretno sutra, javi nam se🍀🤞🏻🥰♥️😘
Koalica super rezultati, neka ih se što više oplodi 🍀🤞🏻🥰♥️😘
Matajči puno si toga prošla, teško je čitati 😔🫂držim ti 🤞🏻 da što prije kreneš i od ♥️ ti želim da uspiješ ♥️😘
Sretno svima ovaj tjedan🥰♥️🥰♥️🥰♥️🍀
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Radila sam u BetaPlus, cijena je bila 450 EUR. Nije bilo previše bolno, dobila sam laganu sedaciju kroz venu. Mikrobiološke nalaze na aktinomicete sam čekala preko 3 tjedna, a phd analiza mi je bila gotova kroz tjedan dana. Histeroskopija se radi otprilike 6-7-8 dana ciklusa (tako su barem meni rekli)Nicaivo, i sve ti je bilo u redu? Nisu nasli nista? Mozda si vec pisala, oprosti ako jesi 🙈
Nisam puno pisala o tome :) ali svi nalazi su došli dobri, sve je ok
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Lijep pozdrav drage lavice!
Nisam nova na forumu, ali sam nova na ovoj temi. Nasa borba traje 4 godine. Prve dvije godine 6 neuspjelih trudnoca, sve su otisle vrlo rano do 6. tjedna, trecu godinu dvije kiretaze, dvije vanmatericne (obje radjena laparoskopija, kod prve lpsc ruptura desnog jajovoda, pa je onda isti i odstranjen, kod druge je krivo protumacen ultrazvuk, pa onda lpsc kad su radili nisu uspjeli pronaci nista, samo cistu na lijevom jajniku koju su skinuli i napravili resekciju lijevog jajnika, i onda na kraju vanmatericna lijecena metotreksatom jer je zakljucak bio da se trudnoca zalijepila negdje na neki od organa). Cetvrtu godinu nije bila preporuka planirati trudnocu zbog MTXa.
Kandidati za IVF. Odluka je pala na KBC Osijek i doktora koji mi je svu ovu tugu i bol vodio tamo u bolnici i u kojeg imam puno povjerenje. Izvukao me dva puta iz po zivot opasnih situacija.
Medjutim, labos u Osijeku je u procesu rekonstrukcije i trebalo je biti gotovo do veljace. Oteglo se i nije se jos otvorilo.
Puna nam je kapa cekanja i zivkanja i odlucili smo otici privatno. Molim Vas preporuke za sve privatne klinike, bilo u RH, bilo izvan, i okvirnu cijenu za cijeli proces, ukoliko je znate, cisto da znamo i financijski plan napraviti.
Trenutno razmisljamo o Bahçeci u Tuzli. Sve informacije o njima su nam dobrodosle, iako smo na internetu procitali puno pozitivnih iskustava. 😊 No medjutim, takodjer se cijene nigdje ne spominju.
Genetski nalazi svi uredni, i svi nalazi koje smo odradili za ivf postupak u KBCu su takodjer uredni, osim mojih jajnika za koje je prognoza blago policisticni i to tek unazad 9 mjeseci.
Hvala od ❤️
Matajci ja mogu samo preporuciti polikliniku Cito u Splitu, dr. Boris Poljak … ugl. preskocitii bolnicu i svakako negdje privatno. Ovdje je postupak cca. 2000-2500€ (+ ne znam koliko dodatno ako bude smrzlica)
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Koalica odlično ❤️ javi nam sutra kako napreduju 😘
Matajci dobrodošla i žao mi je zbog svega što si prošla 🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Cokoladica iSani bas mi je jako zao, jako sam se nadala za obje. Kuzim vas totalno, ja isto jako dobro znam svoje tijelo i kako funkcionira. I tocno znam da ako na 5dnt ne vidim sjenu da nista od toga. Drzite se i nadam se da ce smrzlici donijeti srecu. Imate li plan za dalje?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Evo mene doma, naručala se i lagano horizontala 😀
Imamo 14 jajčeka, sutra ćemo znati prve dojmove 🤞 Sve je oke prošlo.
E sad, dr.Lana meni svašta uvela od terapije za razliku od Petrove kad sam bila. Cyclogest, decortin, flobella, aspirin i od dana transfera Prolutex. Čitala sam kada ste razgovarale o nabavci i pošto mi Mađarska nije daleko ja bi probala to tamo nabaviti. Dobila sam recept u poliklinici i ja sad neznam dal je to dovoljno za otići po to. Pričale ste da treba imati neka dva potpisa ili pečata 🤷♀️ Ako nije problem da me uputi netko na kojoj stranici se o tome raspravljalo ili mi ukratko napiše bila bih jaako zahvalna ❤️
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Dreamer i Koalica odlicni rezultati, sada samo hrabro dalje!
Matajci tesko mi je i procitati sto si sve prosla! Jesi provjerila trombofiliju? Ocito nemate problema sa zacecem, nego sa zadrzavanjem ploda. Svatko ce ti preporuciti svoju kliniku pa evo moja preporuka za Repromed, cijene su im dostupne na stranicama, ali sve se vrte oko 2000-2500€!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Evo mene doma, naručala se i lagano horizontala 😀
Imamo 14 jajčeka, sutra ćemo znati prve dojmove 🤞 Sve je oke prošlo.
E sad, dr.Lana meni svašta uvela od terapije za razliku od Petrove kad sam bila. Cyclogest, decortin, flobella, aspirin i od dana transfera Prolutex. Čitala sam kada ste razgovarale o nabavci i pošto mi Mađarska nije daleko ja bi probala to tamo nabaviti. Dobila sam recept u poliklinici i ja sad neznam dal je to dovoljno za otići po to. Pričale ste da treba imati neka dva potpisa ili pečata 🤷♀️ Ako nije problem da me uputi netko na kojoj stranici se o tome raspravljalo ili mi ukratko napiše bila bih jaako zahvalna ❤️
Puno puno srece zelim❤️
Mozes li mi reci od kojeg momenta pijes aspirin?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji