Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Čokoladica 🍀
    27. Svibanj 2024. 13:23

Koalica, Dreamer bravo cure, odlicni rezultati ❤️🍀
    Cure, hvala svima na rijecima utjehe ❤️😒
    Slee, evo ja vec planiram sta cu dalje 🤣 to me drzi. Nekako mislim da mi treba histeroskopija, jer kod mene nikako da se primi pa mozda nesto nije u redu tamo..

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

dreamer ❤
    27. Svibanj 2024. 13:26

BikMik

dreamer ❤

Evo mene doma, naručala se i lagano horizontala 😀
    Imamo 14 jajčeka, sutra ćemo znati prve dojmove 🤞 Sve je oke prošlo.
    E sad, dr.Lana meni svašta uvela od terapije za razliku od Petrove kad sam bila. Cyclogest, decortin, flobella, aspirin i od dana transfera Prolutex. Čitala sam kada ste razgovarale o nabavci i pošto mi Mađarska nije daleko ja bi probala to tamo nabaviti. Dobila sam recept u poliklinici i ja sad neznam dal je to dovoljno za otići po to. Pričale ste da treba imati neka dva potpisa ili pečata 🤷‍♀️ Ako nije problem da me uputi netko na kojoj stranici se o tome raspravljalo ili mi ukratko napiše bila bih jaako zahvalna ❤️

Puno puno srece zelim❤️
    Mozes li mi reci od kojeg momenta pijes aspirin?

Maloprije poslala mail kad točno krećem piti koje tablete 😄 Vjerojatno malo anestezija, malo nespremnost pa nisam doktoricu pitala 🫣 Znam da mi je za cyclogest rekla da krenem danas navečer.

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

Slee
    27. Svibanj 2024. 13:27

Bikmik ja sad ukljucujem aspirin mjesec dana prije feta. U svjezem sam uvela isto mjesec dana prije postupka i onda se prebacila na heparin.
    Cokoladice dobar plan uvijek najbolje dize, histeroskopija zvuci super! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Jurky32
    27. Svibanj 2024. 13:33

Žuži, super..sretno sutra 🤞🥰
    Angel eyes, 😘
    Matajči, žao mi je zbog svega što si prošla.. dobro nam došla u ovo naše društvance i svu sreću ti želim 🤞🥰
    Koalica i Dreamer, 🤞🤞 da ih se što više oplodi 🥰
    Leona, uskoro je tvoja kičmica k'o nova 🤗🤗 Ja sam dobro, hvala ti ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• BikMik
    27. Svibanj 2024. 13:40

Slee

Bikmik ja sad ukljucujem aspirin mjesec dana prije feta. U svjezem sam uvela isto mjesec dana prije postupka i onda se prebacila na heparin.
    Cokoladice dobar plan uvijek najbolje dize, histeroskopija zvuci super!

Hvala ti, krenut cu onda i ja damas, jer meni u klinici kazu da oni nisu za na osnovu moje trombofilije, ali ako zelim mogu 😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Dodo87
    27. Svibanj 2024. 13:40

Dreamer i Koalice, get the party started, super brojke 🤗🎊🍀❤️
    Žuži, sretno sutra 🤞
    Matajči, jako mi je žao što si sve ovo prošla, ali došla si na pravo mjesto za savjete, podršku, utjehu i znanje, a nadam se da ćeš to dobiti i u ustanovi, koju god da odabereš, sretno🍀❤️💫
    Aspirin - što s nama koje smo alergične na acetilsalicilnu? 🤔
    Nakon aspiracije sam ih na upozorila na svoju alergiju i samo su rekli da ga preskočim 🤷‍♀️

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

Hypnoticpoison
    27. Svibanj 2024. 13:43

dreamer ❤

E sad, dr.Lana meni svašta uvela od terapije za razliku od Petrove kad sam bila. Cyclogest, decortin, flobella, aspirin i od dana transfera Prolutex. Čitala sam kada ste razgovarale o nabavci i pošto mi Mađarska nije daleko ja bi probala to tamo nabaviti. Dobila sam recept u poliklinici i ja sad neznam dal je to dovoljno za otići po to. Pričale ste da treba imati neka dva potpisa ili pečata 🤷‍♀️ Ako nije problem da me uputi netko na kojoj stranici se o tome raspravljalo ili mi ukratko napiše bila bih jaako zahvalna ❤️

Dreamer,pozdrav! Najprije, čestitam na super brojčeku jajčeka!💪💪😊😊 Sad neka bude crazy party u labosu!🤞🤞🍀🍀❤️❤️🤭🤭
    Mogu ti ja objasniti za Mađarsku, jer ovaj recept što si tamo dobila kod njih, ti neće biti dobar. Otiđi kod svog ginekologa/ginekologice i reci da ti napiše recept za prolutex koji mora sadržavati: ime, prezime, adresu, latinski naziv lijeka i koliko kutija želiš, datum i dva pečata - jedan od zdravstvene ustanove, a drugi od ginekologa/ginekologice. To Mađari traže. Ali prije svakako nazovi u Mađarsku da naručiš prolutex koliko kutija želiš, jer često ga nemaju (ja svaki put prije zovem i naruče mi ga i već iduće jutro je u ljekarni). Ljekarna radi od 08-16.30 sati, a subotom od 08-12 sati. Eto, nadam se da sam pomogla.😊

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

dreamer ❤
    27. Svibanj 2024. 13:45

Hypnoticpoison

dreamer ❤

Dreamer,pozdrav! Najprije, čestitam na super brojčeku jajčeka!💪💪😊😊 Sad neka bude crazy party u labosu!🤞🤞🍀🍀❤️❤️🤭🤭
    Mogu ti ja objasniti za Mađarsku, jer ovaj recept što si tamo dobila kod njih, ti neće biti dobar. Otiđi kod svog ginekologa/ginekologice i reci da ti napiše recept za prolutex koji mora sadržavati: ime, prezime, adresu, latinski naziv lijeka i koliko kutija želiš, datum i dva pečata - jedan od zdravstvene ustanove, a drugi od ginekologa/ginekologice. To Mađari traže. Ali prije svakako nazovi u Mađarsku da naručiš prolutex koliko kutija želiš, jer često ga nemaju (ja svaki put prije zovem i naruče mi ga i već iduće jutro je u ljekarni). Ljekarna radi od 08-16.30 sati, a subotom od 08-12 sati. Eto, nadam se da sam pomogla.😊

Hvala ti na informacijama. Jel ja sama velim kolko kutija trebam ili? Imas broj i adresu od te ljekarne?

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

Giselle
    27. Svibanj 2024. 13:54

Sani i Cokoladica žao mi je😔
    Dreamer i Koalice, super , držim fige za dalje🤞
    Žuži, sretno 🤞
    Matajči, žao mi je zbog tvoje situacije, nadam se da će uskoro biti pomak na bolje..
    ...
    Cure da vas pitam, jeste vi imate ovulaciju nakon neuspješnog et-a? Meni je danas 16.dan, pratim preko trakica, druga linija je bijela kao snijeg. Inače su mi ovulacije 13.ili 14.dan. Jel moguće da ju ovaj mjesec nemam ili da bude toliko kasnije nego inače?

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

angel eyes
    27. Svibanj 2024. 14:02

Dreamer top rezultat 🥰🥰 neka ih se što više oplodi 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.