Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjushka
    27. Svibanj 2024. 14:45

Leona daaaa, još traju.. 🤣
    Dreamer i koalica, super, neka se sve oplode.. 🤞🏻🍀❤️
    Bebolina prvi uzv je nakon 6 dana pergoverisa što meni ispada 11dc.

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

dreamer ❤
    27. Svibanj 2024. 14:50

Hypnoticpoison

dreamer ❤

Hypnoticpoison

dreamer ❤

Evo mene doma, naručala se i lagano horizontala 😀
    Imamo 14 jajčeka, sutra ćemo znati prve dojmove 🤞 Sve je oke prošlo.
    E sad, dr.Lana meni svašta uvela od terapije za razliku od Petrove kad sam bila. Cyclogest, decortin, flobella, aspirin i od dana transfera Prolutex. Čitala sam kada ste razgovarale o nabavci i pošto mi Mađarska nije daleko ja bi probala to tamo nabaviti. Dobila sam recept u poliklinici i ja sad neznam dal je to dovoljno za otići po to. Pričale ste da treba imati neka dva potpisa ili pečata 🤷‍♀️ Ako nije problem da me uputi netko na kojoj stranici se o tome raspravljalo ili mi ukratko napiše bila bih jaako zahvalna ❤️
    Dreamer,pozdrav! Najprije, čestitam na super brojčeku jajčeka!💪💪😊😊 Sad neka bude crazy party u labosu!🤞🤞🍀🍀❤️❤️🤭🤭
    Mogu ti ja objasniti za Mađarsku, jer ovaj recept što si tamo dobila kod njih, ti neće biti dobar. Otiđi kod svog ginekologa/ginekologice i reci da ti napiše recept za prolutex koji mora sadržavati: ime, prezime, adresu, latinski naziv lijeka i koliko kutija želiš, datum i dva pečata - jedan od zdravstvene ustanove, a drugi od ginekologa/ginekologice. To Mađari traže. Ali prije svakako nazovi u Mađarsku da naručiš prolutex koliko kutija želiš, jer često ga nemaju (ja svaki put prije zovem i naruče mi ga i već iduće jutro je u ljekarni). Ljekarna radi od 08-16.30 sati, a subotom od 08-12 sati. Eto, nadam se da sam pomogla.😊

Hvala ti na informacijama. Jel ja sama velim kolko kutija trebam ili? Imas broj i adresu od te ljekarne?
    Dreamer nema na čemu!😊 Ja sam sama rekla svom ginekologu koliko kutija želim, pa mi je tako i napisao, a tako sam i naručila kad sam zvala. Tamo kupiš dvije kutije koliko kod nas dođe jedna. Ako si mislila na Letenye (tamo ja idem) broj telefona je: + 36 93 343 035. Adresa: Szabadság Tèr 11. Ljekarna je u centru sa lijeve strane, a ispred ljekarne je fontana.

Kolko si ti u jednom mahu uzimala kutija? Znaci 2 mi svakako trebaju do vađenja bete.

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

Pebbles Flintstones
    27. Svibanj 2024. 14:56

Sani i Cokoladice 😔😔 bas mi je zao .. samo skupiti snage i volje za dalje i doci ce i plus ! svi smo to prosli nazalost 

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Lunolina
    27. Svibanj 2024. 14:57

O mile moje Sani i Cokoladice jako mi je zao na snjesko testovima 😔 nadam se da ce beta ipak iznenaditi. Znam da dobro poznajete tijelo, ali svejedno drzim palceve najcvrsce na svijetu da vas je tijelo ovog puta prevarilo💪🏻❤️
    Dreamer wow kakva brojk! Bravo!😍 neka se sve oplode!
    Ja sam ti sve osim prolutexa krenula na dan aspiracije. 
    Koalice bravo! Neka se lijepo oplode🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Hypnoticpoison
    27. Svibanj 2024. 15:12

dreamer ❤

Hypnoticpoison

dreamer ❤

Hypnoticpoison

dreamer ❤

Evo mene doma, naručala se i lagano horizontala 😀
    Imamo 14 jajčeka, sutra ćemo znati prve dojmove 🤞 Sve je oke prošlo.
    E sad, dr.Lana meni svašta uvela od terapije za razliku od Petrove kad sam bila. Cyclogest, decortin, flobella, aspirin i od dana transfera Prolutex. Čitala sam kada ste razgovarale o nabavci i pošto mi Mađarska nije daleko ja bi probala to tamo nabaviti. Dobila sam recept u poliklinici i ja sad neznam dal je to dovoljno za otići po to. Pričale ste da treba imati neka dva potpisa ili pečata 🤷‍♀️ Ako nije problem da me uputi netko na kojoj stranici se o tome raspravljalo ili mi ukratko napiše bila bih jaako zahvalna ❤️
    Dreamer,pozdrav! Najprije, čestitam na super brojčeku jajčeka!💪💪😊😊 Sad neka bude crazy party u labosu!🤞🤞🍀🍀❤️❤️🤭🤭
    Mogu ti ja objasniti za Mađarsku, jer ovaj recept što si tamo dobila kod njih, ti neće biti dobar. Otiđi kod svog ginekologa/ginekologice i reci da ti napiše recept za prolutex koji mora sadržavati: ime, prezime, adresu, latinski naziv lijeka i koliko kutija želiš, datum i dva pečata - jedan od zdravstvene ustanove, a drugi od ginekologa/ginekologice. To Mađari traže. Ali prije svakako nazovi u Mađarsku da naručiš prolutex koliko kutija želiš, jer često ga nemaju (ja svaki put prije zovem i naruče mi ga i već iduće jutro je u ljekarni). Ljekarna radi od 08-16.30 sati, a subotom od 08-12 sati. Eto, nadam se da sam pomogla.😊

Hvala ti na informacijama. Jel ja sama velim kolko kutija trebam ili? Imas broj i adresu od te ljekarne?
    Dreamer nema na čemu!😊 Ja sam sama rekla svom ginekologu koliko kutija želim, pa mi je tako i napisao, a tako sam i naručila kad sam zvala. Tamo kupiš dvije kutije koliko kod nas dođe jedna. Ako si mislila na Letenye (tamo ja idem) broj telefona je: + 36 93 343 035. Adresa: Szabadság Tèr 11. Ljekarna je u centru sa lijeve strane, a ispred ljekarne je fontana.

Kolko si ti u jednom mahu uzimala kutija? Znaci 2 mi svakako trebaju do vađenja bete.

Ja sam kupovala po dvije kutije. Nakon aspiracije sam kupila tri bočice u Zagrebu jer nisam znala hoćemo li uopće doći do oplodnje i sa pikanjem sam krenula idući dan nakon aspiracije i pikala se svaki drugi dan, ali sad nakon prvog ultrazvuka mi je profesor pojačao na svaki dan, ali evo još samo par dana.💪💪 Tako da do bete ti svakako trebaju dvije kutije.😉

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

dreamer ❤
    27. Svibanj 2024. 15:16

Javili iz poliklinike da danas krenem sa Cyclogestom i decortinom pošto je on 2 put na dan, a flobellu i aspirin uključim sutra. Moram sad to sve rasporediti kad ću koje 😃

Hypnoticpoison meni piše na nalazu od transfera na dalje 😘

Hypnoticpoison
    27. Svibanj 2024. 15:27

dreamer ❤

Javili iz poliklinike da danas krenem sa Cyclogestom i decortinom pošto je on 2 put na dan, a flobellu i aspirin uključim sutra. Moram sad to sve rasporediti kad ću koje 😃

Super, ti ćeš onda još malo pričekati sa pikanjem.😊❤️💪💪 Ja sam morala idući dan nakon aspiracije i to sam najprije čekala da mi jave rezultate oplodnje i nakon toga se bocnula.🤭 Taj prolutex prije nisu toliko davali, sad u posljednje vrijeme su ga skoro svi MPO liječnici počeli uvoditi.

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

dreamer ❤
    27. Svibanj 2024. 15:36

Hypnoticpoison

dreamer ❤

Super, ti ćeš onda još malo pričekati sa pikanjem.😊❤️💪💪 Ja sam morala idući dan nakon aspiracije i to sam najprije čekala da mi jave rezultate oplodnje i nakon toga se bocnula.🤭 Taj prolutex prije nisu toliko davali, sad u posljednje vrijeme su ga skoro svi MPO liječnici počeli uvoditi.

Baš je, meni nije uopće niti u mislima bilo da bi i ja to dobila kao terapiju. Ali dobro, što je tu je 🙂
    Sad se do transfera moram odlučiti da li želimo embrioglu ili ne. Uopće nismo pametni 🤷‍♀️ 
    Cure koja su vaša razmišljanja?

Rolica
    27. Svibanj 2024. 15:45

Matajči dobrodošla i sretno u novom postupku  Znaš li možda koji je postotak uspješnosti Bahçeci u Tuzli?
    Leona puse šaljem 
    Dreamer, Koalice oooo super brojkice!!! 
    Marisha draga gdje si, kako si? 
    .
    Evo obavila bolnicu, na pregledu su utvrdili da je missed abb, sve se već izdeformiralo i razvuklo tako da sam naručena u srijedu za preuzeti tablete i tada će mi objasniti sve detalje. Jedva čekam da se to završi i da krenem dalje, za početak sa normalnim životom  Imate kakav savjet za neke dodatne pretrage? Ginekologica je rekla da ne zna što bi nam više dala. Znači 2 trudnoće, 2 missed, tormbofilija obavljena, kariogrami uredni... Sve ostalo uredno od krvne slike.
    .
    Pusa svim curama! 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Pebbles Flintstones
    27. Svibanj 2024. 16:00

dreamer ❤

Hypnoticpoison

dreamer ❤

Baš je, meni nije uopće niti u mislima bilo da bi i ja to dobila kao terapiju. Ali dobro, što je tu je 🙂
    Sad se do transfera moram odlučiti da li želimo embrioglu ili ne. Uopće nismo pametni 🤷‍♀️
    Cure koja su vaša razmišljanja?

Ja sam za, sve sta moze pomoc zasto ne. Meni su ga stavili i evo uspjesno je Bogu hvala. Pa sad jel zasluzno ljepilo ili neke druge njihove metode ko ce to znat 😄

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.