Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jurky32
    27. Svibanj 2024. 09:41

Korni, uživaj u druškanju danas 🤗🥰
    Dreamer, dobru berbu ti želim 🤞🥰
    Dodo, Nina, meni su rekli da nizak amh i visok fsh ukazuje na dolazak menopauze..ali ja sam sama sebi rekla da neću odustati dok god jajnih stanica u meni ima 💪 sretno cure 🤞🥰
    Anica, nadam se da će mučnine brzo popustiti i da će te sreća opaliti 🤞🥰 ništa to nije čudno niti sebično, vidi mene, bila sam sretna i onda me opalio loš nalaz kariograma..uvijek se nečega bojimo, takav nam je put.. biti ćeš ti nama sretna, samo čekaj 😘😘😘😘
    Koalica, ako sam dobro upamtila i ti imaš aspiraciju danas, sretnoo 🤞🥰
    Leona, jesi bolje? 😘
    Slee, nadam se da će kod šogi sve to brzo proći 🤞🥰 a ti ne guglaj više 😁😘
    Angel eyes, nadam se da ćeš ipak pokušati još, drži se 😘😘
    Saniii, Čokoladica, žao mi je cure 😔
    Sretno svima 🫂🫂

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• MiliPe
    27. Svibanj 2024. 09:43

Sanii, Cokoladice Zao mi je cure.. 😔
    Ostalim curama sretno ove nedelje 🤞🏻🍀

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

nicaivo
    27. Svibanj 2024. 09:44

Sretno danas svima 
    Sani i Cokoladica jako mi je žao zbog negativnih testića, ja kao nepopravljivi optimist se i dalje nadam vašim betama, ali u potpunosti razumijem da najbolje znate svoje tijelo 
    Cokoladice meni je doktorica preporučila dijagnostičku histeroskopiju s PHD i mikrobiološkom analizom kako bi vidjeli eventualno ako je maternica upaljena ili ako postoji nešto od priraslica, a da se ne vidi na UZV. To može ometati implantaciju.

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

tinčica1703
    27. Svibanj 2024. 09:55

Korni - sretno danas ❤️
    Dreamer - čekamo nestrpljivo, nek bude uspješna berba..🍀🤞❤️🫶
    Jurky kariogram sam radila početkom 2 mjeseca u Kbc Osijek, još mi nalaz nije stigao poštom doma, znači 4 mjeseca im je trebalo da ja dođem do nalaza, dok sam došla na red otkad sam im se javila, evo više od pola godine znači otkad je dr napisala da napravimo kariograme, znači tamo u 10 mjesecu je MPO doktor rekao kariotipizaciju da napravimo, sad je kraj 5-og mjeseca a nalaz je tek u dolasku, premda mi je preko tel rekao da je uredan nalaz... išla sam preko HZZO valjda zato treba ovoliko...
    Sanii, Čokoladice žao mi je cure, šaljem najveći zagrljaj utjehe... 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

• sadiegreen
    27. Svibanj 2024. 09:55

Saniii, Čokloadica, cure, baš mi je žao 😞

Ja se još nisam odvažila napraviti test, ali sam ih kupila pa ću napraviti ovih dana. Sve nekako mislim da me čeka ista sudbina. 

🙎‍♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
    🙎‍♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
    5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
    6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙

Anica!
    27. Svibanj 2024. 09:59

Saniii, Čokloadica cure jako mi je žao, želim vam svu snagu za dalje i neka je ovo zadnji neuspjeh! <3
    Jurky32 hvala ti na lipim ričima, a stvarno kad sebi osvjestim gdje sam i koliko trebam bit zahvalana odma budem sretna, ali valjda u međuvremenu hormini rade svoje. Ali neka je tako. Za koliko bi trebao doći ostatak tvog nalaza. Svaki dan je moguće?! Kako si sada?

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

Čokoladica 🍀
    27. Svibanj 2024. 10:13

nicaivo

Sretno danas svimaSani i Cokoladica jako mi je žao zbog negativnih testića, ja kao nepopravljivi optimist se i dalje nadam vašim betama, ali u potpunosti razumijem da najbolje znate svoje tijeloCokoladice meni je doktorica preporučila dijagnostičku histeroskopiju s PHD i mikrobiološkom analizom kako bi vidjeli eventualno ako je maternica upaljena ili ako postoji nešto od priraslica, a da se ne vidi na UZV. To može ometati implantaciju.

Nicaivo hvala, to je i meni prvo palo na pamet. Reci jesi radila kod njih privatno ili u bolnici. I koliko si platila?

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

nina1985
    27. Svibanj 2024. 10:16

Saniii

Wildflowertest sam napravila i snješko bijelić je 😔. Za mene je to jasan znak u kojem smjeru ide, betu radim u srijedu i dotad uzimam terapiju da ne remetim previse ciklus.
    Drago mi je što si izašla iz bolnice, doma je sve lakše, nek dalje bude sve uredu 🙏❤️. Javi što danas drR kaže.
    Nina da, transfer je bio u pon.
    Obzirom da je meni ovo 11i transfer ja znam vrlo dobro prepoznati simptome ,ali simptome nadolazeće menge 😒, ja sam jako dobro upoznala svoje tijelo tijekom ovih postupaka i jos nijednom me nije izdalo, nažalost, svaki put očekujem nešto drugačije nego dosad no nikako dočekati 😏. Nemoj raditi testove ako ti to stvara stres, čekaj radije betu. Svatko nek napravi onako kako njemu paše, meni paše ovako jer ja ne volim neizvjesnost.
    Koliko su tebi na kraju vratili, jedan ili dva?
    Od ❤️ sretno 🙏🤞
    Sretno svima 🤞

Iskreno mi je žao. 😔
    I želim ti jako puno sreće dalje! ❤️
    Bojim se da mene čeka isto jer nemam skoro nikakvih simptoma (za vikend je bilo nešto sitno slabih grčeva).
    Betu vadim tek 03.06., pa sumnjam da ću još tj. dana izdržati da ne radim test..
    Vratili smo blastu i morulu jer to je zapravo sve što smo dobili od 4 js.

🧑 39 godina, nizak AMH
    🧔 40 godina, spermiogram uredan
    1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
    Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌

nina1985
    27. Svibanj 2024. 10:20

Dodo87

Angel eyes, nemoj odustati, dok god ima postupaka, ima i nade 🤗
    Nina, baš nezgodna brojka, za FSH smo tu negdje.
    Je li ti doktor što komentirao? Meni je rekao da ti omjeri na svašta upućuju, ali da on uvijek voli pogledati broj antralnih folikula i da nije sve tako kako piše na Googleu pa me tu malo smirio.

Da, i meni je dr. R rekao nek ne radim drame oko AMH jer su bitniji antralci.
    A ni ja se previše ne zanosim njime jer sam svjesna svojih godina..nema mi smisla živcirati se oko nečeg što se ne može promijeniti.

🧑 39 godina, nizak AMH
    🧔 40 godina, spermiogram uredan
    1.IVF ➡️ Repromed 05/24.
    Supercur sprej+Pergoveris 225 ➡️ 2. blastice ❌

Tanjanja27
    27. Svibanj 2024. 10:37

Dreamer srecno i zelim ti dobru berbu 🍀❤
    Korni sigurna sam da ces danas uzivati i bez da ti kazem ❤😘
    Sani i Cokoladica jako mi je zao..taj pad niko ne razumije osim nas.. Naravno da je beta zvanicna potvrda ali eto i test moze reci..
    Ja licno ne znam da li da radim test i kada da ga radim..moj transfer je bio u srijedu, dvodnevni..dok bi eventualno test nesto pokazao vjerovatno je vrijeme i za betu..ne mogu da se opterecujem previse, jer nazalost nada da bude ok je vrlo mala pa se tako i ponasam

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.