Pozdrav ženice, zanima me da li je netko imao iskustva da mu folikuli punku prije aspiracije, naime kao što sam i mislila aspiracija će biti u ponedjeljak, a folikuli jučer su bili 18,19, e sad problem je što se meni počeo javljati iscjedak kao u ovulaciji, pa me strah da nisu prije vremena puknuli.
Inače štopericu si trebam danas dati.
👩🏽 24 god, PCOS tip c, blagi IR, AMH 45
👨🏽25 god, oligoasthenozoospermia
2023. Jajovodi✂️
2023. Prirodna trudnoca( vanmaternična)
05/24 1.IVF Sv.Duh (ovaleap 150, cetrotide, ovitrelle) 7🐣, 2❄️blstociste, ET 1 blastocista vracena-beta 0,5
7/24 histeroskopija septuma
9/24 FET vracene 2 blastociste- 14.dnt. Beta 382, 1. pregled 7+3 kornualna trudnoća💔
10/25 IVF (gonal 150,cetrotide, ovitrelle) 10🐣, 1❄️ blastocista
ET 1 trodnevni osmostanični, BHCG 0,20
Pozdrav ženice, zanima me da li je netko imao iskustva da mu folikuli punku prije aspiracije, naime kao što sam i mislila aspiracija će biti u ponedjeljak, a folikuli jučer su bili 18,19, e sad problem je što se meni počeo javljati iscjedak kao u ovulaciji, pa me strah da nisu prije vremena puknuli.
Bok Koalice2, mislim da ne trebaš strahovati da će puknuti. I meni je tako bila panika sto ako puknu, ali evo u 4 postupka mi se nije dogodilo. A ni ovdje nisam čula da je neka od cura imala takvo iskustvo. Mislim da ih štoperica zaustavi da ne rastu dalje, a i da ne puknu. Iscjedak ti je normalan, kad sam imala vise folikula (oko 12-15) iscjedak mi je bio nikad veći. Doslovno mi dnevni uložak nije bio dovoljan. Ne znam koliko ih imaš, ali po tvom AMh vjerojatno dosta. U svakom slučaju bez brige i sretno na aspiraciji u ponedjeljak🤗🍀🤞🏼
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Žuži 🤗🤗😘😘 tako je, treba si dati vremena i vratit će se pozitiva. Isto kao zadnji put nakon negativne bete pošla sam na kupanje, more je lijek, boli me briga što mi je stomak pun modrica od injekcija 😂 odmah mi je lakše 😎☀️ kako napreduju tvojr mrve, znaš li išta novo?
Anica kako si? 😘
Mala razumijem te u potpunosti, teško se više i nadati, da te bar plusić iznenadi 🤗🤗
Dodo ❤️ joj drži se, nije lako, grli svoju srećicu i posveti se sebi. Vjerujem da će ti na kontroli reći možeš li nastaviti s vježbanjem, ja sam nakon laparaskopije mogla nakon 4 tjedna, mislim da ćeš i ti moći uskoro krenuti.
Srećom živimo uz more i imamo tu besplatnu terapiju🏖️Nisu se danas ništa javljali, računam da je to dobar znak. Nadam se bar jednom, sve ostalo bi mi bilo bonus🤗
Zuzi posto ja nemam tu terapiju, planirat cu se u avgustu da ti dodjem u goste 🤣🤣

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Žuži 🤗🤗😘😘 tako je, treba si dati vremena i vratit će se pozitiva. Isto kao zadnji put nakon negativne bete pošla sam na kupanje, more je lijek, boli me briga što mi je stomak pun modrica od injekcija 😂 odmah mi je lakše 😎☀️ kako napreduju tvojr mrve, znaš li išta novo?
Anica kako si? 😘
Mala razumijem te u potpunosti, teško se više i nadati, da te bar plusić iznenadi 🤗🤗
Dodo ❤️ joj drži se, nije lako, grli svoju srećicu i posveti se sebi. Vjerujem da će ti na kontroli reći možeš li nastaviti s vježbanjem, ja sam nakon laparaskopije mogla nakon 4 tjedna, mislim da ćeš i ti moći uskoro krenuti.
Srećom živimo uz more i imamo tu besplatnu terapiju🏖️Nisu se danas ništa javljali, računam da je to dobar znak. Nadam se bar jednom, sve ostalo bi mi bilo bonus🤗
Zuzi posto ja nemam tu terapiju, planirat cu se u avgustu da ti dodjem u goste 🤣🤣
😂😂😂😂 može može, cakula i more, nema bolje kombinacije
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Anica kako si? 😘
😂😂😂😂 može može, cakula i more, nema bolje kombinacije
Samo moramo tad paziti, trudnice se ne smiju previse izlagati suncu 🙂😉❤🤰🤰

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Ne brini se, dosta nas je od toga strahovalo i nisu nikome prijevremeno pukli (isto sam pitanje postavila jer iscjedak je bio 10puta jaci nego inace). Sretno ❤️🍀

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Angle eyes ja sam nakon bolnice pocela piti neke stvari i meni se AMH povecao, a valjda nije slucajno da sam imala vise jajnih stanica nego u bolnici, a jos vece cudo da su se sve oplodine i na kraju bile odlicni embriji. Ugl. ono sto sam svaki dan pila je 1. Grass fed beef liver (Codeage, iHerb) 2. Ubiquinol CoQ10 200mg (Life Extension, iHerb) 3. Femimaxx (bio&bio) ostalo je jos tipa omega, folat, vitamini, myo inositol… ali ove 3 stvari mislim da su bile presudne. Pa ako ti se bude dalo, malo proguglaj provjeri pa probaj s tim kad odlucis 😊

👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Anica hvala ti draga ❤️❤️ nije mi čudno da nisi sretna, dobro si rekla PTSP od postupka, vjerujem da što bude odmicala trudnoća, pogotovo kad prođe prvo tromjesečje i mučnine, bit ćeš presretna 😘😘
Žuži nadam se da će sve tri doći do blastice 🙏🙏
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito, bez oplodnje
08/24 IVF, Cito, 1🐧 beta ❌
12/24 IVF Cito, 1🐧 beta ❌
03/25 IVF Cito, bez oplodnje
06/25 IVF Cito, 1🐧 beta ❌
09/25 IVF Cito, 1🐧 beta ❌
11/25 cista, prekinut postupak
12/25 IVF Cito, 1🐧 FET 01/26 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Pebbles hvala ti, baš sam planirala opet sutra naručiti q10, pila sam prije prvog postupka, iako nije uspjelo bila je bolja situacija. Bacam se na suplemente nema druge, taman u 3 mjeseca može se dosta stanje popraviti 🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito, bez oplodnje
08/24 IVF, Cito, 1🐧 beta ❌
12/24 IVF Cito, 1🐧 beta ❌
03/25 IVF Cito, bez oplodnje
06/25 IVF Cito, 1🐧 beta ❌
09/25 IVF Cito, 1🐧 beta ❌
11/25 cista, prekinut postupak
12/25 IVF Cito, 1🐧 FET 01/26 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Koalice i meni ti je bila stoperica na 18,19mm i imala sam folikula 15, a prvi put 14 i imala sam isto takvav slucaj kao ti i bojala sam se jel to pucaju ali to je mozda i reakcija od stimulansa tako da ne brini, zato i jesu pregledi jer oni to prate a stoperica da ih "sprijeci" u pucanju. Pebbles i ja cu pocet pit te dodatke isto nakon bolnice, meni kvaliteta embrija nije dobra, di kupujes te proizvode? Nadam se da ce i meni pospjesit. Preporucili su mi obvz q10 i omega3, uz to folna kiselina, ali nije naodmet i vise dodataka,..

🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji