Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koalica2
    26. Svibanj 2024. 13:39

Žuži, BikMik,Mala33 hvala curke sad sam mirnija malo, samo još da sve prođe kako treba i sve super😊

Lucky785
    26. Svibanj 2024. 17:11

nina1985

Sani, ako dobro pamtim ti si imala transfer dan prije mene?
    U ponedj.?
    Jel imaš kakvih simptoma?
    Mene jutros počela prat panika jer sam u noći sanjala da sam dobila mengu. 😬
    Do sad sam se super držala..bas sam bila hladne glave!
    Čak sam tvrdila da neću radit test nego čekat betu 03.06. 😁

Hej Nina1985. 🙂 Ubacit ću se malo. Ne stižem sve popratiti jer nikad vremena, ali evo me malo. 🙂
    Ja sam kod neuspješne inseminacije 2021. imala lagani povremrni pritisak u trbuhu i umor, ništa posebno.
    U uspješnom IVF-u na Gonalu i Cetratidu imala sam blagu (ali 'čist fajn) hiperstimulaciju i već 2dpt 2 blastociste sam imala lagane grčeve kao da budem dobila menstruaciju, čak me u noći s 2dpt/3dpt probudilo kolko su bili jaki. I bila sam jako uspuhana, 6dpt mi se jelo samo kiselo, od slatkoga mi je bilo muka i slično. Jajnici su me jako boljeli. Baš mi je bilo loše, nisam mogla niš.

Ovaj put nakon IVF-a nemam hiperstimulaciju, iako je stimulacija bila identična, a nema baš ni simptoma... Samo sam jako napuhnuta i znam osjećati u trbuhu težinu ko kad sam bila trudna i kad bih se malo isforsirala s nečime, jajnici tu i tam malo zabole, grčeva nema... Osjećala sam lagani pritisak do 4.dpt, od tada skoro više nista tak da očekujem da bude mi beta negativna. Mislim, nikad ne znaš, ne mora biti simptoma koliko sam vidjela okolo po forumima, a i ovaj put mi je umetnuti jedan dvodnevni embrij, ali nekako sam uvjerena da bih već znala da sam trudna. U srijedu vadim betu.

Sretno! 🙂 Mislim da kod simptoma stvarno nema pravila i da mogu izostati, ja sam samo navela svoje prijašnje i sadašnje. 

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

Hypnoticpoison
    26. Svibanj 2024. 17:22

Pozdrav, curkice!🥰🥰🤗🤗
    Evo da se i ja malo javim.😉
    Slažem se sa Slee, ove alkoholne blazinice su super.😊 Neznam točno kako se moje zovu, ali unutra ih je 100 komada i čak su jeftinije od alkohola u bočici.
    Dodo kako si mi?😘😘❤️❤️🫂
    Pupice naše kako ste, kako se osjećate?💪💪🍀🍀❤️❤️
    Uživajte u ostatku nedjelje!🥰🥰

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

• sadiegreen
    26. Svibanj 2024. 17:51

Meni je ovaj 7 dan pretežak. Psihički sam totalno u komi. Imam konstantan napeti osjećaj u trbuhu i tešku paranoju da ću svaki moment dobiti. Ne znam kako ću dogurati do testa. 

🙎‍♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
    🙎‍♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
    5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
    6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙

Rolica
    26. Svibanj 2024. 17:53

wildflower

nina1985

Curke, molim vas za pomoć!
    Prolutexom se pikam oko 20h, ali danas bi napravila iznimku jer imam neko druženje gdje ću teško uspjeti izvesti pikanje.
    Da li bi bio velik problem da to obavim oko 17h (cca sa tri sata razlike)?
    Pretpostavljam da to ne mora biti uvijek u isto vrijeme ko stimulacija, al znam da ste vi mnoge iskusnije po tom pitanju. 😊

Hej mislim da su cure vec pisale da je bolje sto manje odstupanje ali ako bas mora biti, da bude 30 min max…
    Ja sam uvijek davala u isto vrijeme Prolutex…
    Neka cura je, mislim Rolica, heparin pomicala svaki dan po 15-30 minuta, da bi si nakon nekog vremena pomakla u drugo vrijeme..
    Poanta je postepeno, i ne ciniti velike razlike drasticno, odjednom…

Ja sam ti isto imala rostilj na 1.Maja… I neka druzenja..
    Lijepo sam ponijela Prolutex, injekciju, 2 igle, vaticu i malo alkohola sam stavila u neku malenu bocicu i otisla u Wc na 5 minuta…
    Pa nek ljudi misle da sam obavljala number 2… I don't care🤣🤣
    Moj ti je savjet da poneses sve sa sobom, sreca ne mora biti u frizideru, i piknes se u autu/wc-u, di god….
    Samo dezinficiraj ruke…

Jednom sam bila na rucku kod tete i ona nije imala medicinski alkohol i jbg, onda sam na blazinicu stavila malo micelarne (to sam nasla u wc-u) i dalje sve normalno.🤣🤣

Tako je, ja sam pomicala, ali heparin, ne ostalo... Najbolje mozda provjeriti s doktorom 😬
    .
    Pusa svim curkama! 🥰♥️ Kod mene po starome, u iscekivanju menge, a ako ne dođe onda cu u utorak do Vinogradske jer mi se neda sutra 🤭

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Čokoladica 🍀
    26. Svibanj 2024. 18:30

Kad smo kod simptoma, ja se bas cudno osjecam. Sinoc cijelu noc nisam spavala u mucnine u zeludcu. I danas i jucer pola popodneva prespavala na kaucu. Danas mi je 9dpt blastice. Sutra cu vjerojatno napraviti test... bas se nadam, ali bojim se strasno da nista opet 🙈🙈🤞🍀

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Pebbles Flintstones
    26. Svibanj 2024. 18:41

Da pitam ja samo ove trudnice … jel ima simptoma kod vas ? i ako ima kad je krenilo ? 😅🫣 kod mene jos nista (Bogu hvala) 😄

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Rolica
    26. Svibanj 2024. 19:24

Čokoladica

Kad smo kod simptoma, ja se bas cudno osjecam. Sinoc cijelu noc nisam spavala u mucnine u zeludcu. I danas i jucer pola popodneva prespavala na kaucu. Danas mi je 9dpt blastice. Sutra cu vjerojatno napraviti test… bas se nadam, ali bojim se strasno da nista opet 🙈🙈🤞🍀

Čokoladiceeee samo hrabrooo, držim fige! Čekamo testić sutra 😁♥️🍀🍀💪💪

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Lucky785
    26. Svibanj 2024. 19:43

Čokoladica

Kad smo kod simptoma, ja se bas cudno osjecam. Sinoc cijelu noc nisam spavala u mucnine u zeludcu. I danas i jucer pola popodneva prespavala na kaucu. Danas mi je 9dpt blastice. Sutra cu vjerojatno napraviti test… bas se nadam, ali bojim se strasno da nista opet 🙈🙈🤞🍀

Mučnina u želucu super zvuči. 🙂 Držimo fige! 🍀 🙂

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

wildflower
    26. Svibanj 2024. 19:55

Pebbles Flintstones

Da pitam ja samo ove trudnice … jel ima simptoma kod vas ? i ako ima kad je krenilo ? 😅🫣 kod mene jos nista (Bogu hvala) 😄

Kod mene ti nema bas…
    Jedino sta sam umornija nego prije u smislu uspusem se kod nekog duzeg hodanja, penjanja po stepenicama i sl..
    Imala sam par dana nekakvu tezinu u zelucu i mukicu prije spavanja, ali to mi je proslo..
    Jedino su mi grudi osjetljivije… dok sam bila na Prolutexu su me bas boljele.. ali to prepisujem progesteronu..

Ukratko, nemam bas neke simptome… tako da nisi jedina😜 no worries

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.